Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop august
Kontakt


Ukens horoskop

Uke 33 - 2017
Horoskop - Væren

Væren

21. mars - 19. april
Fine dager: 17. 19.
Forsiktige dager: 14. 17.

Lykke og hell følger deg for tiden. Særlig til helgen stiller de gode planetariske energier opp for deg. Om du vinner i lotto er ikke sikkert, men at saker og ting ordner seg for deg på en spennende måte, burde det ikke være noen tvil om. Din selvtillit er stor, og du stråler som en sol.

Motto: La det skje!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren

Tyren

20. april - 20. mai
Fine dager: 15. 17.
Forsiktige dager: 16. 19.

Nå bør du gå for det beste som livet kan tilby deg. Du er optimistisk og smiler til verdenen. Men på den annen side er det også en tid der du bør konsentrere deg om de nære ting i livet. På et indre plan gjelder dette deg selv, din familie og de menneskene du bryr deg mest om.

Motto: Livet har mange sider!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene

Tvillingene

21. mai - 21. juni
Fine dager: 15. 17. 19
Forsiktige dager: 18.

En uventet og hyggelig begivenhet kan inntreffe. Kanskje er dette knyttet opp til hus, hjem og familie på en eller annen måte. Men det kan også være at du oppdager en ny og spennende side ved deg selv du ikke visste om. Å bruke ferien i hjemlige omgivelser blir spesielt bra.

Motto: Hjem, kjære hjem!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen

Krepsen

22. juni - 22. juli
Fine dager: 15. 17. 19.
Forsiktige dager: 14.

Du gjør det fortsatt bra i økonomien. Så penger til den herligste sommerferien har du. Inviter dine kjære med på en kjempetur. Dette er også en god tid med verdistigning på hus, hjem og fast eiendom. Du er flink til å forhandle i både kjøp og salg nå.

Motto: Utallige muligheter.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven

Løven

23. juli - 22. august
Fine dager: 15. 17. 19.
Forsiktige dager: 16.

Benytt siste delen av sommeren ikke bare til kos og hygge, men også til å få orden på saker og ting du tenker å gjøre i fremtiden. Økonomien er bra, og den kommer antagelig til å bli enda bedre. Å vise omtanke og hengivenhet til dine kjære, blir viktig.

Motto: Avstand og perspektiv!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen

Jomfruen

23. august - 22. september
Fine dager: 18. 20.
Forsiktige dager: 16. 19.

Ting roer seg ned. Du blir mer ettertenksom. Ta ting som de kommer i stedet for å stresse deg opp om at ikke alt skjer like fort som du ønsker. Derimot er dette en topp tid for ferie, fritid og til å samle krefter til en aktiv og spennende høst. Romantikk finner du i sosiale lag med venner og bekjente.

Motto: Ta vare på dine drømmer!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten

Vekten

23. september - 22. oktober
Fine dager: 15. 19.
Forsiktige dager: 17.

En prioritering mellom karriere og familieanliggender, kan komme til en diskusjon rundt middagsbordet. Hva du velger å gjøre er selvsagt opp til deg selv, men du bør i hvert fall lytte til gode og fornuftige råd og veiledning fra dine kjære. Ikke tro at alt som glitrer er gull.

Motto: Forsiktig fremover!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen

Skorpionen

23. oktober - 21. november
Fine dager: 17.
Forsiktige dager: 19.

Aktivitetsnivået er fortsatt stort. Men det er ikke sikkert at du har et fullt og helt klart bilde over alle situasjoner. Derfor, ta deg tid til å både se og tenke igjennom ting. Et gammelt vennskap blomstrer opp på nytt. Men romantikken kan by på noen utfordringer. Mulig du ser samme ting fra to sider.

Motto: Brobygger!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten

Skytten

22. november - 21. desember
Fine dager: 19.
Forsiktige dager: 15.

Du er optimistisk og har stor tro på deg selv. Men samtidig har du også litt tvil om hva du egentlig vil gjøre i enkelte saker. Ta tiden til hjelp. La ting utvikle seg på en naturlig måte. Penger du deler med andre ser bra ut, men likevel, trå litt forsiktig denne uken.

Motto: Alt med måte!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken

Steinbukken

22. desember - 21. januar
Fine dager:
Forsiktige dager: 17.

Du er inne i en super tid for alle former for kjærlighet. Selv om den store sommeren begynner å ta slutt, lever likevel din romantiske side fullt og helt. Likevel, rundt midten av uken kan det oppstå noen komplikasjoner mellom deg og din elskede. Hvis så, kan det være lurt å jenke seg litt.

Motto: Kjærlighet er viktig!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen

Vannmannen

22. januar - 19. februar
Fine dager: 15.
Forsiktige dager: 20.

Å avslutte sommeren med en flott reise, gjør deg bra. Utlandet lokker. Men er det skolegang og utdannelse som opptar, kommer du til å få en fin start på den. I jobben gjøre du det bra. Du er et naturlig samlingspunkt blant dine arbeidskollegaer. Penger ser også lovende ut.

Motto: Fryd og gammen!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene

Fiskene

20. februar - 20. mars
Fine dager: 17.
Forsiktige dager: 19.

Kommunikasjon er bra. Du legger følelser i det du sier. Din empatiske side er forsterket. En fin tid for både å få og gi healing, og til å hjelpe andre mennesker. Du viser deg fra en sjarmerende og selvsikker side. Din strålende personlighet går ikke ubemerket hen hos andre.

Motto: Vær deg selv!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop