Klikk her!
Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop august
Kontakt


horoskop august

Horoskop - Væren - august

Væren august

21. mars - 19. april
Greie dager: 5. 9. 13. 18. 22.
Forsiktige dager: 7. 20. 28.

Generelt
August blir en lagt roligere måned enn juli, men rundt midten av måneden kan du komme opp i situasjoner som krever din fulle og hele konsentrasjon. Venner og bekjente blir også en ting som du vil bli opptatt av. Har du ferie nå, kommer du til å kose deg, og ha masse gøy ute på byen, selv om det til tider kan bli noe stressende. Bruk også litt tid på å reflektere over selve livet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Den flotte tendensen som startet opp forrige måned, bare forsetter. Ja, kanskje til og med enda bedre. For innen sommeren er omme, er det så godt som umulig at du ikke har gått hen og forelsket deg. Din selvsikkerhet og sjarm får andre til å falle pladask for deg.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien er knyttet opp til hjem og familie på en måte. Det kan også være noe med fast eiendom som gir deg en fin gevinst. Men helt i begynnelsen av måneden bør du tenke deg godt om, både i karrieren og i bruken av økonomiske midler. Fra den 19. kan du tillate deg å slå ut håret.

Prioriter: Sommeropplevelser.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - august

Tyren august

20. april - 20. mai
Greie dager: 7. 11. 20. 25.
Forsiktige dager: 3. 9. 15. 23. 30.

Generelt
Tenker du på å flytte i sommer, indikerer horoskopet ditt at dette er meget gunstig. I det hele tatt å gjøre noe for å forbedre hus, familie eller din egen livssituasjon, lover svært bra for deg. I begynnelsen av måneden, bør du kun si ting du kan stå for. Hvis ikke, vil du på et eller annet tidspunkt møte deg selv i døren. Men ellers skal du bare kose deg i sommervarmen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ikke bli forbauset om du forelsker deg i en nabo, eller noen som dine søsken introduserer deg for. Men det kan også skje på en feriereise. Du er i et frisindig hjørne, og liker å ha mange baller i luften. Litt småfløting både her og der, passer deg fint. Også en dynamisk tid for parforhold.

Yrke, karriere og økonomi
Tenker du på å utvide eller selge huset ditt, ser dette ut til å være en svært så gunstig periode for dette. Alt som har med fast eiendom å gjøre har en positiv innflytelse på deg for tiden. Mulig det også kommer penger til deg gjennom et samarbeidsprosjekt, eller at din make får en hyggelig overraskelse.

Prioriter: Hjem, kjære hjem.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - august

Tvillingene august

21. mai - 21. juni
Greie dager: 9. 13. 18. 22. 28.
Forsiktige dager: 5. 11. 25.

Generelt
Måneden starter svært bra. Du er mer heldig i det du foretar deg enn du ellers pleier å være. Lykken står deg bi. Utnytt dette ved å se muligheter fremfor begrensinger. Kommunikasjon og å innhente informasjon, blir særdeles viktig for deg. Fra midten av måneden bør du bruke så mye tid du kan sammen med familie og dine kjære.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en stor tid for kjærlighetslivet ditt, og spesielt om du allerede er i et parforhold. Er det ting som har haltet og skrantet mellom dere, er det stor sjanse for at dette blir rettet opp. Mange kjærester vil også, enten flytte sammen, eller bestemmer seg for å gjøre det.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien blir ikke like sterk som i forrige måned. Men den ser fortsatt lovende ut. Så noen bekymringer behøver du ikke ha. Penger på bok har du jo. Nå tar også jobben seg kraftig opp. Du har nesten ikke fått tid til å summe deg etter ferien før det igjen blir full fart.

Prioriter: Søk din lykke!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - august

Krepsen august

22. juni - 22. juli
Greie dager: 3. 11. 15. 20. 25. 30.
Forsiktige dager: 7. 13. 28.

Generelt
Alt det spennende som startet i sommer, fortsetter også i denne måneden. I tillegg søker du nå måter å kunne realisere deg selv kreativt, som vektlegger din egen selvverdi. Foruten å ha det gøy og moro, bør du også legge vekt på å følge et personlig prosjekt du holder på med. Siste halvdelen er best for ferieplanlegging og reiser. Da er det også en topp tid for skolegang.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sommerflørt og kjærlighet er ennå ikke over. Men nå legger du mer vekt på den lekende siden av romantikk og sensuelle eventyr. Om du ikke gikk hen og forelsket deg i forrige måned, gjør du det i denne. Men dette vil kun skje om du legger seriøsitet bak dine forføreriske evner.

Yrke, karriere og økonomi
Du bør fortsatt utvise forsiktighet i karriere og yrke. Langsiktig tenkning bør ligge til grunn. Unngå impulsive avgjørelser. Men når det gjelder økonomi, tegner august til å bli en av årets helt store pengemåneder. Nå kan du tillate deg å bruke noen ekstra kroner på det du liker.

Prioriter: Mulighetenes market.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - august

Løven august

23. juli - 22. august
Greie dager: 5. 13. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 3. 9. 15. 30.

Generelt
Det blir en maksimal start på denne sommermåneden. Din optimisme er på topp, og du har stor tro på at du kan få til det meste. Du er også litt heldig i ting du vil gjøre. Saker bare ordner seg for deg. I hjemmet bør du ikke tre dine meninger ned over familiemedlemmene. Det vil ende med krangel og opphetede diskusjoner. Å behandle din kjære som lagkamerat, blir viktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I august vil du oppleve noe av den heteste sommerromantikken du i det hele tatt trodde var mulig. Kjærlighetsplaneten Venus går inn i ditt eget stjernetegn. Dette er en skjønn kombinasjon av sensualitet og hett begjær. I tillegg er du sjarmerende og karismatisk.

Yrke, karriere og økonomi
Dette blir en måned der du kan boltre deg i goder, og all den luksus du liker og setter så stor pris på. Du er også mer heldig en du ellers pleier å være. Det eneste du bør passe på er at du er realistisk. Nå skal du invitere familien med på den ferien dere alltid har drømt om.

Prioriter: Skyfri himmel.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - august

Jomfruen august

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 7. 15. 25. 30.
Forsiktige dager. 5. 11. 15.

Generelt
Juli var en svært så aktiv måned for deg. August blir roligere på den måten at du bruker mer tid for deg selv. Selv om du på overflaten lever som før, bruker du mer tid på å reflektere. Du er mer opptatt av dypere verdier i livet. En fin tid for å heale eller lege kropp, sinn og sjel. Betro deg kun til personer du stoler på.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
På kjærlighetsfronten blir dette en roligere måned enn juli. I hvert fall om det dreier seg om den mer flørtende siden av romantikken. Nå legger du dypere verdier i svermeri og forhold. Forelsker du deg nå, er dette noe skjebnen har bestemt, og er antagelig din tvillingsjel.

Yrke, karriere og økonomi
Første halvdel av måneden kan bringe et uventet skifte i dine daglige arbeidsoppgaver. Har du utnyttet de positive energiene fra forrige måned, blir dette en fremtidsrettet utvikling. Uansett skal du bruke tid til å planlegge hvilke tiltak du vil sette i verk i tiden som kommer.

Prioriter: Vær tro mot deg selv.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - august

Vekten august

23. september - 22. oktober
Greie dager: 5. 9. 18. 23.
Forsiktige dager: 7. 13. 20. 28.

Generelt
Den sosiale siden som startet i forrige måned, bare forsetter med forsterket styrke. Men når det er sagt, skal du likevel beholde en viss balanse i å leve realistisk. Mot slutten av måneden blir du mer tankefull. Du vil til tider bruke noe mer tid på deg selv og din egen indre utvikling.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en sterk måned for alle former for sosial aktivitet. Du treffer mennesker som påvirker deg på en eller annen måte. At dette utvikler seg til et kjærlighetsforhold, er slettes ikke umulig. Men ikke baser kjærligheten kun på tro og håp, men også en viss porsjon realisme.

Yrke, karriere og økonomi
Nettverk blir det som gir deg mest betalt for din innsats denne måneden. Du er litt heldig, og treffer personer som kommer til å gi deg verdifull støtte i fremtiden. I økonomien bør du ikke handle impulsivt. Tenk deg om før du bruker noen penger.

Prioriter: Livet er rikt!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - august

Skorpionen august

23. oktober - 21. november
Greie dager: 7. 11. 20. 25. 30.
Forsiktige dager: 3. 9. 15. 23.

Generelt
Den iherdige planeten Mars har gått inn i ditt eget stjernetegn. Dette gir deg masse ny energi, entusiasme og pågangsmot. Dette fører også til at du blir både rastløs og utålmodig. Stress og uro kan legge en demper på sommeren om du ikke tar deg tid til ettertanke og refleksjoner. Gjør du det, har du den rette oppskriften til suksess og fremgang.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om du ikke gikk hen og forelsket deg i juli, er det store sjanser for at det skjer nå. Romantikk og kjærlighet står høyt i horoskopet ditt. Samtidig er du entusiastisk, og har masse energi å tilby din kjære partner eller noen du er forelsket i. En topp tid for kjærlighetsreiser.

Yrke, karriere og økonomi
Det som startet forrige måned, bare tiltar med økt styrke og innsats. At det kommer et karrieretilbud, er slettes ikke umulig. Arbeidssøkende finner seg jobber. Selv om hell og lykke følger deg, bør du likevel være realistisk. Ikke forvent mer enn det som er mulig.

Prioriter: Din indre styrke.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - august

Skytten august

22. november - 21. desember
Greie dager: 5. 9. 13. 23. 28.
Forsiktige dager: 11. 18. 25.

Generelt
Den lykkelige vandringen av planeten Jupiter på himmelen, bare fortsetter. Ja, kanskje med forsterket styrke, ettersom kreative Solen også blander seg inn i denne himmelske dansen. En topp tid for reiser og studier. Du er svært mottakelig for ny kunnskap og visdom. Ditt sinn er svært aktivt, både åndelige og spirituelle saker opptar deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Måneden kan starte med en helt ny og uventet retning i ditt romantiske liv. Om dette dreier seg om at du helt plutselig treffer noen som du stormforelsker deg i, eller at dette er en intens sommerflørt som tar slutt, er ikke gått å si. Innerst inne vet du selv hva det dreier seg om.

Yrke, karriere og økonomi
I slutten av august kommer du inn i en vital og sterk periode for yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet. At dette etter hvert også bringer deg mer penger og materielle goder, skjer det først neste måned. I slutten av august bør du være ekstra forsiktig med hva du bruker penger på.

Prioriter: En flom av muligheter.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - august

Steinbukken august

22. desember - 21. januar
Greie dager: 3. 11. 15. 25. 30.
Forsiktige dager: 7. 13. 20. 28.

Generelt
Som sommeren startet, avslutter den egentlig. Du er sosial av deg og setter stor pris på samvær med andre mennesker. Din humanitære side blir også forsterket. Har du alternative eller parapsykiske interesser, bli ikke forbauset om du opplever eller fornemmer uforklarlige omstendigheter. Din psykiske kraft blir forsterket.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er fortsatt i en sterk modus for sommerromantikk, kjærlige eventyr og opplevelser. Men på den annen side søker du også nå en dypere lidenskapelig samhørighet med din partner. Mulig at kjæresten til tider finner deg ganske så intens, spesielt siste halvdel av måneden.

Yrke, karriere og økonomi
Nå skal du sette av så mye tid du kan for å utvide ditt profesjonelle nettverk. Å delta på kurs og seminarer, vil gi deg nye og verdifulle forbindelser. I økonomien gjør du det best om du samarbeider. Dette er en gunstig tid for å ta opp et lån om du trenger det. Banken ser velvillig på det.

Prioriter: Samarbeid.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - august

Vannmannen august

22. januar - 19. februar
Bra dager: 1. 5. 9. 13. 18. 28.
Forsiktige dager: 3. 15. 23. 30.

Generelt
En årlig begivenhet skjer i horoskopet ditt. Fullmånen den 10. skjer i ditt eget stjernetegn. Om du synes at ting har vært litt uklart, kommer du nå inn i en fase hvor dette løser seg. Ny optimisme og glans over livet kommer til deg. Ditt forhold til andre mennesker blir viktig. Vær overbærende med andre. Det er ikke sikkert at du har alltid rett.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det som startet forrige måned med en fantastisk periode i kjærligheten, bare forsterker seg i tiden fremover. Single finner seg en partner, og mange kjærester bestemmer seg for å flytte sammen. Hell og lykke står deg bi i dine romantiske eventyr.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en sterk og dynamisk tid for yrke og karriere. Mulig det vil skje en endring. Om den blir bra eller ikke, avhenger av hvor engasjert du har vært i arbeidet ditt i det siste. I slutten av måneden bør du i hvert fall ikke krangle med sjefen eller en person med autoritet.

Prioriter: The sky is the limit!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - august

Fiskene august

20. februar - 20. mars
Bra dager: 3. 7. 11. 15. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 18. 25.

Generelt
Måneden starter med masse energi og entusiasme. Du er vital, og ditt horoskop indikerer god helse. Om du ikke ønsker å legge på deg av all den gode maten i sommer, ta kaloriene i betraktning. Tendensen kan være til vektøkning. Har du gått og tenkt på å skaffe deg et lite kjæledyr, er dette en fin tid for å gjøre det.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sommerromantikken vedvarer, selv om den avtar noe i intensitet. Nå legger du mer vekt på den dypere siden av kjærligheten, i stedet for flørt, svermeri og løssluppen romantikk. Forelsker du deg nå, skal du ikke se bort ifra at det blir et forhold som varer.

Yrke, karriere og økonomi
Om det ikke ble et jobbskifte i forrige måned, er det stor sjanse for at det kommer nå. I alle fall, det er stor aktivitet i det du steller med til daglig. Derimot når det gjelder økonomien, bør du være langt mer forsiktig. Ikke vær impulsiv, men tenk langsiktig i pengebruken.

Prioriter: Ri på din bølge.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop