Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop oktober
Kontakt


horoskop oktober

Horoskop - Væren - oktober

Væren oktober

21. mars - 19. april
Greie dager: 5. 10. 14. 18. 22.
Forsiktige dager: 7. 20. 27.

Generelt
Nesten samtlige planeter er over horisonten i horoskopet ditt. I astrologien indikerer det at du nå er inne i en periode hvor du er svært tiltrukket av hva som skjer i den store verden, og spesielt hvor du selv står i dette bildet. Husk at du også er avhengig av andre mennesker for å få den store anerkjennelsen utad.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Den store lykkeplaneten Jupiter, påvirker deg på en svært så positiv måte for tiden. I tillegg vil både ny- og fullmåne gjøre det samme. Flotte muligheter til at nye forhold starter. Men har du og kjæresten en uløst sak mellom dere, kan dette også bli et hett tema.

Yrke, karriere og økonomi: Om du brukte litt lengre tid på å fullføre dine arbeidsoppgaver i forrige måned, er det heller det motsatte nå. Du er iderik, og har en flott evne til å realisere ideene. Økonomien er god, og kan til og med bli bedre gjennom samarbeid. Din partner er også en fin bidragsyter i så måte.

Prioriter: Vis hvem du er!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - oktober

Tyren oktober

20. april - 20. mai
Greie dager: 8. 12. 16. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 10. 22. 30.

Generelt
Du er nå inne i en periode hvor du trenger andre mennesker for å få gjort, eller fullføre de saker og ting du holder på med. Driver du frem alene, sliter deg bare ut til syvende og sist. I tillegg oppnår du også mindre. Du har mange ideer for tiden som du ønsker å virkeliggjøre. Tiden er perfekt for dette. Mot slutten av måneden bør du beholde optimismen og troen på deg selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En flott tid for alle former for kjærlighet. Om en ny forelskelse ikke kom i forrige måned, fortvil ei. Nå har du topp muligheter til at alt ordner seg. Den store kjærlighetsgudinnen Venus, lyser lidenskapelig over parforhold. Mange kjærester kommer til å flytte sammen.

Yrke, karriere og økonomi
Nymånen den 1. og 30. inviterer deg til å sette i gang med nye tiltak som du vil skal vokse og gro inn i fremtiden. Dette gjelder spesielt i jobben du gjør til daglig, men også økonomiske gode muligheter kan dukke opp. En balanse mellom materielle og åndelige verdier vil hjelpe deg.

Prioriter: Muligheter som dukker opp.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - oktober

Tvillingene oktober

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 6. 10. 14. 19. 29.
Forsiktige dager: 4. 17. 24.

Generelt
Dette tegner til å bli en utrolig artig høstmåned for deg. Du er i et skikkelig lekende humør, og sier ikke nei takk til et hyggelig samvær med venner. Din selvtillit og karismatiske personlighet, blir lagt merke til av andre. Nå ønsker du også å realisere deg selv. Lykken smiler til deg. Optimismen er sterk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ja, du er antagelig inne i årets beste måned for den lettere og mer uforpliktende delen av kjærlighetslivet ditt. Du føler deg som plommen i egget. Småflørt skjer gjerne i forbindelse med jobben. Mulig du går hen og forelsker deg i en arbeidskollega.

Yrke, karriere og økonomi
Selv om du har masse pågangsmot og stor tro på deg selv og ditt, bør du likevel samarbeide med andre. Du kan godt gjøre alt alene, men du kommer lengre og fortere frem om du søker råd og vink fra andre. Økonomien virker bra, og spesielt rundt midten av måneden.

Prioriter: La det skje!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - oktober

Krepsen oktober

22. juni - 22. juli
Greie dager: 4. 8. 17. 22.
Forsiktige dager: 6. 12. 19. 27.

Generelt
Er det noe en Kreps er opptatt av, så er det hjem og familie. Du kommer nå inn i en helt fantastisk periode som varer mer eller mindre et år inn i fremtiden, nettopp innenfor dette feltet som har med hus og dine aller nærmeste å gjøre. Nymånen den 1. inviterer deg så fort som mulig til å sette i gang med de endringer du ønsker å foreta innenfor husets fire vegger.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det romantiske livet ditt tiltar. Fra en tid hvor de nære ting i livet ditt betydde mest, kommer nå en periode hvor du mer og mer verdsetter livets glade og lyse sider. Her kan det dreie seg om alt fra en uskyldig flørt, til at du rett og slett går hen og stormforelsker deg.

Yrke, karriere og økonomi
Om du i utgangspunktet ikke er så opptatt av karriere og jobben som sådan, blir det viktig at du tar hånd om dine daglige arbeidsoppgaver. Vil du unngå problemer med sjefen eller din overordnede, bør du så absolutt gjøre det. Da vil du også se at en belønning kommer til deg.

Prioriter: Gjør det fullt og helt!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - oktober

Løven oktober

23. juli - 22. august
Greie dager: 6. 10. 14. 19. 24.
Forsiktige dager: 2. 8. 22. 29.

Generelt
Om forrige måned var litt slitsom for mange Løver, blir denne desto bedre. Allerede under nymånen den 1., smiler lykken til deg. En fin tid for alt som har med kommunikasjon å gjøre. Dette dreier seg om alt fra reiser, til det verbale og skrevne ord. Mange flotte ideer strømmer til deg. Første halvdelen bør du bruke så mye tid du kan hjemme, og sammen med dine kjære.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Siste halvdel av oktober blir topp for alle former for den mer uforpliktende siden av kjærlighetslivet ditt. En aldri så liten forelskelse kan også helt uventet dukke opp. Men er du i et godt og stabilt forhold, får dere også en herlig romantisk tid sammen.

Yrke, karriere og økonomi
Mange Løver har hatt en flott vekst i økonomien, selv om forrige måned kunne bringe noen uforutsigbarheter på banen. Derimot, nå stabiliserer det seg, og du står igjen mer fritt til å bruke dine penger som du selv synes er best. Men tenk litt langsiktig når du bruker noen kroner.

Prioriter: På vei mot målet!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - oktober

Jomfruen oktober

23. august - 22. september
Greie dager: 8. 12. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 24.

Generelt
Mange Jomfruer har vært igjennom en flott tid med vekst og fremgang. Nå skal du ikke leve på dine laurbær, men fortsatt se mulighetens marked. Du er i fin harmoni med deg selv, og andre synes du er en spennende person. Du legger også vekt på din egen selvverdi, og søker etter nye måter å få anerkjennelse på. Ideer har du nok av, så det burde ikke være noe problem.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Søker du romantikk og lidenskapelige opplevelser, finner du det enten på en reise, eller rett og slett i nabolaget ditt. Her kan det også dreie seg om en forelskelse. Aktiviteten i ditt romantiske liv bare øker ettersom måneden skrider fremover.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien lover svært så bra. Du kommer inn i en glansperiode for alt som har med dine penger å gjøre. Dette er takket være at den store lykkeplaneten Jupiter, hele det neste året vil være i et område som har å gjøre med dine materielle goder. Nå kan du bare kose deg!

Prioriter: Land i sikte!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - oktober

Vekten oktober

23. september - 22. oktober
Greie dager: 5. 10. 18. 23. 27.
Forsiktige dager: 8. 14. 20.

Generelt
Nymånen den 1. inviterer deg til å starte på nye oppgaver og ting. Er det noe du bare har lagt til side i avvente av bedre tider, har nå tiden kommet. Du er inne i en flott og ekspansiv periode i livet ditt. I familiesammenheng er du også aktiv, men ikke la din utålmodighet føre til krangel og diskusjoner. Behold din naturlige balanserte side i det meste du gjør.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fullmånen den 16. kommer til å belyse dine relasjoner til andre mennesker, og spesielt de som har med parforhold og kjærlighet å gjøre. Er det ting som ikke helt stemmer, dukker nok dette opp i skjæret av måneskinnet. Men det kan også være at du får en fin anledning til å feire noe.

Yrke, karriere og økonomi
Det er ingen planeter som blander seg direkte inn i hverken din økonomi eller karriere, så du står ganske så fritt til å gjøre det du mener passer deg selv best. Du er også inne i en periode hvor du ikke trenger andre for å fullføre eller sette i gang med saker og ting. Økonomien virker bra.

Prioriter: Mot toppen!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - oktober

Skorpionen oktober

23. oktober - 21. november
Greie dager: 3. 8. 12. 20. 25. 30.
Forsiktige dager: 10. 16. 23.

Generelt
Du er inne i en periode hvor du går for egen maskin. Nå trenger du ingen andre for å få jobben, eller hva det enn måtte være, gjort og avsluttet. Men å være litt ydmyk i visse situasjoner, vil også komme deg til gode. Lytt til andre, men ta den endelige avgjørelsen selv. De tre førte ukene er fantastiske, om du vil engasjere deg i åndelige og spirituelle verdier og aktiviteter.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med den vakre Venus sterkt plassert i ditt eget stjernetegn, kommer alt som har med romantikk og kjærlighet lett til deg. Nå kan du oppnå det meste av det du selv søker. Din sjarm og karisma går ikke upåvirket hen. Du er et naturlig midtpunkt i enhver forsamling.

Yrke, karriere og økonomi
Unngå stridigheter med arbeidskollegaer. Mulig noen bare ønsker å gi deg et godt råd, som du misforstår og tar ille opp. Fra midten av måneden kommer du inn i en fin tid for penger. Mot slutten av oktober kan du i tillegg bli litt ekstra heldig. Men vær for all del realistisk.

Prioriter: Gode ting i vente.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - oktober

Skytten oktober

22. november - 21. desember
Greie dager: 5. 10. 14. 23. 27.
Forsiktige dager: 12. 18. 25.

Generelt
Det sosiale livet ditt er fortsatt sterkt og ekspansivt. Nye venner og bekjente blir liksom en del av din hverdag. Dette er en topp tid for å ta et kurs, eller dra på seminarer med folk som deler de samme interessene som deg selv. Kan du kombinere dette med en reise til utlandet, blir det helt topp. Du kommer inn i en tid hvor du blir mindre avhengig av andre for å gjøre dine ting.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mulig at for noen blir ordtaket, gammel kjærlighet ruster ikke, en virkelighet. Kanskje treffer du helt uventet en gammelkjæreste og dere begynner igjen å ta opp kontakt med hverandre. Du kommer i hvert fall inn i en fin tid for flørt, romantikk og kjærlighet.

Yrke, karriere og økonomi
Noe av intensiteten i karrieren har lagt seg. Du føler også at du nå har mer kontroll over situasjonen enn du hadde i forrige måned. Du kommer nå også inn i en dynamisk og aktiv tid for penger og økonomi. Det eneste du bør passe deg for, er at du ikke blir for utålmodig.

Prioriter: Livet er rikt!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - oktober

Steinbukken oktober

22. desember - 21. januar
Greie dager: 3. 8. 12. 16. 25. 30.
Forsiktige dager: 14. 20. 27.

Generelt
Du stråler som en sol for tiden. Det er det ikke noe rart i, ettersom du høster stor anerkjennelse for den dyktige personen du er. Selv om du ikke direkte innrømmer det, setter du stor pris på andres oppmerksomhet for tiden. Dette er også en fin tid for reiser. Kan du kombinere dette med å erverve deg ny kunnskap, og ikke minst visdom, ja da har du lykken i behold.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå koser du deg i sosialt samvær med venner og bekjente. Er du på jakt etter romantiske opplevelser, eller en kjæreste, er det mest sannsynlig at dette skjer i slike sammenhenger. Se ikke bort ifra at dine største håp og drømmer kan bli en realitet.

Yrke, karriere og økonomi
Forrige måned kunne være litt turbulent. Men fra nå og videre fremover kan du konsentrere deg om fremdrift og ekspansjon på nesten samtlige felter innen yrke og karriere. Nymånen den 1. oktober vil være et perfekt tidspunkt for å skape ting du vil skal vokse og gro inn i fremtiden.

Prioriter: Mot toppen av fjellet!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - oktober

Vannmannen oktober

22. januar - 19. februar
Bra dager: 5. 10. 14. 18. 27.
Forsiktige dager: 3. 16. 23. 30.

Generelt
I det store og hele kommer du inn i en optimistisk og ekspansiv tid fremover. Det er den store lykkeplaneten Jupiter som støtter opp om deg i dette. Det gjør han faktisk i et helt år fremover. Det betyr ikke at du vil vinne i lotto og spill, men at mange ting kommer til å ordne seg for deg. Men det blir viktig at du har høye idealer i det du vil gjøre. En fin tid for reiser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetsplaneten Venus står høyt i horoskopet ditt for tiden. Nymånen den 1. inviterer deg til å sette i gang med tiltak, eller gjøre nødvendige endringer i kjærlighetslivet ditt. Er du på jakt etter en kjæreste, ja da skal du bare sette i gang så fort som flint.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke og karriere kommer bare til å bli bedre og bedre dess lenger du kommer ut i måneden. Har du tenkt å ta et initiativ til en endring i jobben, blir nymånen den 31. nærmest et perfekt tidspunkt for slikt. Du har mange flotte ideer for tiden som du bør gjøre noe med.

Prioriter: Sannhetens skjønnhet.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - oktober

Fiskene oktober

20. februar - 20. mars
Bra dager: 2. 8. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 18. 25.

Generelt
Du er i et stort reisehumør for tiden. Nå kan du bare pakke kofferten og dra et sted du lenge har hatt lyst til å reise, men aldri vært. Uansett om du er på tur eller hjemme, bør du være ekstra forsiktig med hva du fortar deg mot slutten av måneden. Du kan være litt dumdristig, lite omtenksom og kan gjøre noe dumt som du vil angre på senere.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærligheten ser svært så lovende ut. Skal du på reise, og drar som singel, se ikke bort ifra at du kommer hjem som nyforelsket. Men drar du med din elskede, vil dere selvsagt også få en herlig romantisk reise. Blir en gjenopplevelse av honeymoon.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien i forbindelse med yrke og karriere tar seg opp fra midten av måneden og utover. Du har mange gedigne ideer som du også ønsker å sette ut i livet. Men ikke glem den sosiale siden av livet. Det blir her du kan treffe en person som blir viktig for deg.

Prioriter: Spre vingene og fly!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop