Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop mai
Kontakt


horoskop mai

Horoskop - Væren - mai

Væren mai

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 11. 16. 21. 25. 29.
Forsiktige dager: 6. 14. 27.

Generelt
En sterk måned for alle former for kommunikasjon. Dette vil være en interessant del av livet ditt for tiden. En flott tid for alt som er knyttet opp til studier og undervisning. Rundt den 12. er du ekstra heldig. Mye bra kommer til deg så lenge du ikke overdriver. Nå kan du tillate deg å konsentrere deg om mange ting samtidig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Gled deg kjære Vær! Den store kjærlighetsgudinnen Venus går inn i ditt stjernetegn og blir her hele måneden igjennom. Er det noe helt spesielt du vil oppnå i romantikk og kjærlighet, er dette tidspunktet å gjøre det på. Andre uken i mai er den aller beste i så måte.

Yrke, karriere og økonomi:
Økonomien ser sterk og vital ut. Nå tar du initiativ for å øke dine materielle goder. Jobber du innen kommunikasjon på en eller annen måte, lover dette ekstra godt. Uansett, du snakker godt for deg, og har mange spennende ideer om hvordan du kan tjene noen ekstra kroner.

Prioriter: Ordets makt i din munn.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - mai

Tyren mai

20. april - 20. mai
Greie dager: 4. 14. 19. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 9. 16. 29.

Generelt
Med energiske Solen store deler av måneden i ditt eget stjernetegn, burde dette love godt for din vitalitet og tiltakslyst. Solen representerer også vårt hjerte. Dette inviterer deg til å vise deg hjertegod ovenfor andre mennesker. Du viser deg også fra en empatisk side. En fin tid for alt som har å gjøre med det åndelige og det spirituelle. Dine drømmer gir deg svar på det du søker.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om lek, flørt og romantiske opplevelser tar en liten pause denne måneden henger det sammen med at nå søker du en dypere form for kjærlighet. Men på den annen side, kan det også være at du har hemmelige stevnemøter eller forelsket i noen du vil holde for deg selv.

Yrke, karriere og økonomi:
Her ser det ut til at både penger og jobb går din vei. Du viser i hvert fall masse energi og entusiasme innen begge områdene. Andre uken i mai lover særdeles godt for ekspansjon innen begge disse områdene i livet ditt. Utnytt de mulighetene som kommer til deg.

Prioriter: Vis hva du står for!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - mai

Tvillingene mai

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 6. 16. 21. 25. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 19. 31.

Generelt
Selv om du føler deg super energisk og synes du kan ordne alt, bør du likevel være klar over at det kan komme enkelte tidspunkter gjennom måneden, der du kan føle at du går litt på tomgang. Hvis så, husk at dette bare varer i en kort tid og så er det igjen full fart. Den 21. går solen inn i ditt eget stjernetegn. Fornyet vitalitet kommer til deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Søker du romantikk, og kanskje en kjæreste, blir det gjennom sosialt samvær med venner og bekjente du finner henne eller han. Hvis så, blir det noen du deler felles interessere med. Rundt midten av måneden er beste tid for å ta et initiativ med flørt og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi:
Med aktive Mars i ditt eget stjernetegn, sier det selv at du har stor entusiasme i alt du gjør. Finansene er ikke i fokus for deg for tiden. Bruk heller tid til å bygge ut ditt nettverk. Rundt den 12. kan du være litt ekstra heldig. Et eller annet ordner seg for deg.

Prioriter: Med avmålte skritt videre!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - mai

Krepsen mai

22. juni - 22. juli
Greie dager: 8. 13. 18. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 24. 30.

Generelt
Familiesituasjonen er alltid viktig for en Kreps. Denne måneden blir den enda viktigere. Du trenger deres hjelp og støtte hvis du vil oppnå noe helt spesielt. Fra den 10. til den 14. er det en gunstig tid for å ta initiativ som er knyttet opp til din bolig, din familie eller noe eller noen som står deg nært og kjært. Fullmånen 10. belyser mange sider av livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med kjærlighetsplaneten Venus høyt oppe i horoskopet ditt sier det seg selv at dette er et område i livet du verdsetter. Flørt og romantikk på arbeidsplassen er slettes ikke umulig, om du selv vil. Du kommer inn i en tid med mange hyggelige overraskelser i kjærligheten.

Yrke, karriere og økonomi:
Fokus på yrke og karriere tar noe av nå. Men det betyr ikke at det blir mindre viktig. På ingen måte. Prioriter nå, bygg ut ditt nettverk og driv litt PR for deg selv. Før måneden er omme er det slettes ikke umulig at det kommer en spennende overraskelse til deg.

Prioriter: Mulighetenes marked!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - mai

Løven mai

23. juli - 22. august
Greie dager: 2. 6. 11. 21. 25.
Forsiktige dager: 9. 16. 23. 29.

Generelt
Din egen planet, den selvsikre Solen, står høyt oppe i horoskopet ditt. Å få anerkjennelse og respekt for den flotte personen du er, og alle de hjertegode ting du gjør, setter du stor pris på. Ikke bare det, men du fortjener det også fullt ut. Det eneste, vokt deg så du ikke blir for selvopptatt. Da kan det fort slå tilbake, og det mister sin hensikt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du vil kose deg skikkelig sammen med venner, bekjente og likesinnede. Og om det skulle komme til et aldri så lite romantisk spill i en slik sammenheng, sier du ikke nei takk til det, om du er fri og frank. Uansett singel eller gift, du kan få mange hyggelige overraskelser i tiden fremover.

Yrke, karriere og økonomi:
Du er fokusert på yrke og karriere. Her kan du gjøre det skikkelig bra. Særlig om du har jobbet for en forfremmelse. I økonomien bør du gå litt langsommere, i hvert fall frem til midten av måneden. Om noen spør deg om et lån, sjekk forholdet rundt det før du sier ja.

Prioriter: La ditt indre lys skinne for andre!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - mai

Jomfruen mai

23. august - 22. september
Greie dager: 4. 9. 14. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 11. 19. 25.

Generelt
Dette er en fin tid for å se mot fremtiden, og gjøre de nødvendige tiltak for å nå dine store planer og målsettinger. Ikke bare det, men reiser, og ikke minst til utlandet, ser svært så lovende ut. Om du ikke drar på tur, er det i hvert fall en flott tid for skolegang og studier. Altså, en topp tid for å finne ut en mening med livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du i et forhold og dere sliter litt, vil en romantisk reise hjelpe utrolig bra for å få tilbake den gamle gnisten i kjærligheten. Dette er også en tid hvor plutselige hendelser skjer i flørt og forelskelser. Siste halvdel av mai er i så måte bra for at slike ting inntreffer.

Yrke, karriere og økonomi:
En flott tid for yrke og karriere. Dine evner til å ta fatt og ordne opp i saker og ting er sterk og driftig. Du legger også masse entusiasme i det du gjør. Forfremmelse, eller å skifte jobb til noe som gir deg en bedre fremtid, ligger i kortene. Økonomien får noen hyggelige overraskelser.

Prioriter: Hurra for 17. mai!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - mai

Vekten mai

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 11. 16. 25. 29.
Forsiktige dager: 7. 14. 21. 27.

Generelt
Du bruker en del tid på å tenke igjennom hva du egentlig vil med livet ditt. Men er det noe som du har skikkelig lyst på, er siste halvdel av måneden tidspunktet for å gjøre noe med det. Mulig at du gjennom dette overrasker noen som kjenner deg, men det bryr du deg ikke så mye om. Gå for det som du mener er best for deg og dine, så lenge du gjør det med verdighet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med din egen planet, den store kjærlighetsgudinnen Venus, sterkt plassert i ditt personlige hus eller område for samliv og parforhold, er det ingen tvil om at det er her du legger mye av din energi. Nå søker du den dypere siden av kjærlighet og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi:
Fullmånen den 10. belyser din økonomi. Sørg for at finanser og bankkonto er ryddige og i orden. Har du utestående forpliktelser, bør du rydde opp i dette så fort som mulig. Men dette kan også være en initiativrik tid for penger du deler med andre, som f. eks. din elskede.

Prioriter: Gå for det du tror på!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - mai

Skorpionen mai

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 9. 14. 19. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 16. 23. 29.

Generelt
I det siste har mye dreid seg om deg og ditt indre liv. Nå kommer en periode videre fremover hvor du jobber mer mot den ytre verdenen. Du vil være en del av det aktive samfunnet innenfor dine interesseområder. Fullmånen den 10. skjer ikke mindre enn i ditt eget stjernetegn. En fin dag for å feire et eller annet, og gi andre oppmerksomhet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt ser bra ut. Det skjer mye. Du er aktiv og engasjert. 16. til 20. er perfekte dager hvis du vil gjøre et fremstøt. Særlig om det dreier seg om samliv og parforhold. Ja kanskje et frieri? Men også den single bør utnytte disse dagene.

Yrke, karriere og økonomi:
Om det du jobber med til daglig har gått litt tregt, tar det seg nå opp. Penger blir også bedre, men gå likevel litt forsiktig frem. Ikke overdriv i din kjøpelyst. Nymånen 25. gir deg en fin anledning til å danne et samarbeidsprosjekt og kanskje med et økonomisk tilsnitt.

Prioriter: Spre dine vinger!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - mai

Skytten mai

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 6. 11. 16. 21. 29.
Forsiktige dager: 4. 19. 25. 31.

Generelt
Du er inne i en tid hvor ditt liv egentlig handler om andre mennesker. Det er på den måten du nå kan oppnå mest. La andre ta større del i livet ditt så lenge som det ikke er ødeleggende for deg. I tiden rundt fullmånen den 10., bli ikke overrasket om en eller annen hemmelighet, om deg eller noen andre, kommer frem i lyset av månen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en sterk tid for både samliv, flørt og romantikk. For den single kan spennende forhold dukke opp når du minst aner det. Er du i et forhold hvor det eksisterer litt bølger, går dette to veier. Enten finner dere tilbake lidenskapen, eller så blåser det opp til storm. Valget er ditt!

Yrke, karriere og økonomi:
Ikke bare burde du glede deg over nasjonaldagen den 17., men dette er også en tid hvor det er svært positive tegn til en fin gevinst gjennom jobben du gjør. Det ser ut til at et eller annet, og det kan være penger, bare dukker helt uventet opp.

Prioriter: Andre mennesker.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - mai

Steinbukken mai

22. desember - 21. januar
Greie dager: 4. 9. 14. 19. 23. 31.
Forsiktige dager: 7. 23. 27.

Generelt
Nære og kjære saker og ting betyr mye for deg nå. Hjem og familie bør prioriteres. Det er også her det kan komme noen hyggelige overraskelser i tiden fremover. Men ellers fra midten av måneden bør du være forberedt på at mange ting skjer helt uventet. Mesteparten av den gode sorten. Dette er også en tid der du blir mer frittenkende. Mindre opptatt av fortiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det generelle sosiale livet ditt blir sterkere og mer spennende etter hvert som måneden utvikler seg. I tiden rundt fullmånen den 10. ligger det godt an til at du får nye og interessante bekjentskap. Så blir du invitert på en fest da, så ikke si nei takk.

Yrke, karriere og økonomi:
Du er aktiv i dine daglige arbeidsoppgaver og gjøremål. Fra den 21. blir du enda mer engasjert. Men gi ting litt tid, og ikke press på unødvendig. En fin tid for å jobbe hjemmefra så mye som du kan. Se ikke bort ifra at det kommer noen uventede kroner inn på konto.

Prioriter: Nye takter!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - mai

Vannmannen mai

22. januar - 19. februar
Bra dager: 7. 12. 17. 21. 25.
Forsiktige dager: 2. 9. 23. 29.

Generelt
I den kommende tiden har du en fin kombinasjon av det å være praktisk, samtidig som du er oppfinnsom. Du løser mange av dine oppgaver mye raskere en du vanligvis gjør. Hjemmet blir viktig. Det gir deg trygge følelser å være der sammen med din kjære. Helt uventet treffer du personer som får betydning for deg. En fin tid for kurs og seminarer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå er du mer interessert i den lettere siden av kjærligheten. Flørt, lek og svermeri er det du nå søker. Dette bringer deg også belønning i den forstand at er du singel, lokkes du inn i en forelskelse. Er du gift, får dere mange herlige romantiske opplevelser sammen.

Yrke, karriere og økonomi:
Dagene etter midten av måneden er meget gode for alt som er knyttet opp til karrieresaker. Da har du stor pondus og tro på deg selv. I økonomien bør du gå noe forsiktig frem. Ikke ta unødige risker. Alle forhold rundt kjøp og salg blir ikke lagt på bordet.

Prioriter: En kursendring.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - mai

Fiskene mai

20. februar - 20. mars
Bra dager: 9. 14. 13. 27.
Forsiktige dager: 4. 11. 19. 25. 31.

Generelt
Nå er det hjem, familie og dine nærmeste, og ting du burde sette av så mye tid til som du kan. Å finne harmoni og balanse på disse feltene, hjelper deg senere både i karriere og i den ytre verden. En fin tid for reiser om du planlegger det. Ta det litt rolig i tiden rundt fullmånen den 10. En tid der du lett kan bli irritabel. Mulig at ting ikke går helt som du skulle ønske det.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Har du merket til noe treghet i kjærlighetslivet de siste ukene, tar dette seg nå opp fra den 4. og utover. Da blir det en fin tid hvor du kan vise din store kjærlighet gjennom å gi din elskede noen fine gaver. Å invitere til en romantisk reise, bygger opp igjen alle ødelagte broer.

Yrke, karriere og økonomi:
I jobb og karriere er det stort sett du som bestemmer hva du vil. Midten av måneden er bra om du tenker å gjøre et fremstøt på dette området. Ellers er det økonomi og finanser du med fordel bør konsentrere deg om. Her har du alle muligheter til å gjøre det bra for tiden.

Prioriter: Hjem, kjære hjem!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop