Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop august
Kontakt


horoskop august

Horoskop - Væren - august

Væren august

21. mars - 19. april
Greie dager: 8. 12. 22. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 17. 25. 31.

Generelt
Du er inne i en kjempekul tid. Nå er du egentlig som den berømte Partyløven. Nesten halvparten av planetene befinner seg i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med gøy, moro og å kose seg ute på byen. Livet har også en mer alvorlig side, men nå har du en mulighet til å realisere dine største drømmer. Så lenge du har omtanke for andre mennesker går alt bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om kjærlighetslivet var topp for mange forrige måned, blir det enda bedre nå. Nå er det så godt som umulig og ikke gå hen og forelske seg. Den eneste ulempen i dette, er at saker og ting kan ta noe lengre tid før det ordner seg slik du vil.

Yrke, karriere og økonomi
Etter første uken kommer du inn i en utrolig ekspansiv tid i jobben du gjør til daglig. De fleste ting kommer bare til å ordne seg for deg. Hell og lykke følger deg. Du skal ikke se bort ifra at dette gir deg fine karrieremuligheter på sikt. I økonomien derimot, bør du gå forsiktig.

Prioriter: Livets gleder!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - august

Tyren august

20. april - 20. mai
Greie dager: 2. 6. 10. 15. 25. 29.
Forsiktige dager: 13. 20. 27.

Generelt
Du kommer nå inn i en fase i livet ditt hvor du bør tenke mer på andre enn deg selv. Dine gode hensikter og det du vil oppnå, kommer gjennom andres støtte og hjelp. Samarbeide med andre blir spesielt viktig. En fin tid for å utvikle sine sosiale ferdigheter. Har du ferie nå, ser det ut som at en form for hjemmeferie er best, eller at du tar den på et kjent og kjært sted.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det virker som om sommerromantikken kommer heller sent til deg i år. Men bedre sent enn aldri. Til gjengjeld kommer du inn i en heldig tid med flørt og svermeri. Du er optimistisk og full av selvtillit og vitalitet. Andre legger merke til deg. En uventet forelskelse kan skje.

Yrke, karriere og økonomi
Hvor aktiv du er og hvilke karrieremessige muligheter du har nå, avhenger litt av hva du driver med. Best ser det ut for de som driver med fast eiendom av et eller annet slag, eller noe som har å gjøre med kommunikasjon. Kan være et gunstig tidspunkt for salg/kjøp av bolig.

Prioriter: Samarbeid.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - august

Tvillingene august

21. mai - 21. juni
Greie dager: 4. 12. 17. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 22. 29.

Generelt
Du er i et fint aktivitetstempo for tiden. Energiene harmonerer veldig bra med deg selv og det du vil gjøre eller oppnå. På enkelte områder kan ting ta noe lengre tid, men ellers fikser du det meste. August blir også en herlig måned for ferie, fritid og opplevelser. Unn deg en lengre reise. Alle former for kommunikasjon blir noe som opptar deg spesielt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det blir viktig å meddele det du har på hjertet i kjærlighet og romantikk. Om du er i et parforhold eller på jakt etter en flørt eller en kjæreste, blir din karismatiske måte som du ordlegger deg på avgjørende for utfallet av det du vil oppnå. Husk ordets makt!

Yrke, karriere og økonomi
De beste mulighetene rent karrieremessig har kanskje de som jobber innenfor et eller annet område som har med kommunikasjon å gjøre. Her ser det ut som om du har de største mulighetene for ekspansjon. Fullmånen den 29. bringer klarhet i hva som skjer i karrieren.

Prioriter: Rett fokus.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - august

Krepsen august

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 6. 15. 20. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 18. 25. 31.

Generelt
Familieanliggender blir mer og mer viktig for deg ettersom tiden går. Nå er du også inne i en periode hvor du legger stor vekt på din selvverdi, hva det enn måtte bety for deg. Dette kan gå fra materielle goder, intellektuelle verdier, til å finne indre styrke. Nymånen den 14. hjelper deg til å sette i gang med nye tiltak på dette området. En topp tid for ferie og reiser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om det romantiske livet ditt har vært noe tregt i det siste, kan du nå glede deg over at det vil ta seg opp. Det blir liksom lettere på en måte. Din selvtillit på kjærlighetsfronten styrker seg også. Samtidig som du blir flinkere til å bedømme dine relasjoner.

Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt inne i en meget stor og god periode for økonomien din, og spesielt den du selv generer. Fra midten av måneden kan noe av hellet du har hatt inntil nå avta. Alle de ekstra pengene du har tjent i den senere tiden bør du sette på sparekonto.

Prioriter: Indre kraft og styrke.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - august

Løven august

23. juli - 22. august
Greie dager: 4. 8. 13. 17. 22. 31.
Forsiktige dager: 6. 20. 27.

Generelt
Du er inne i en meget sterk vekstperiode i livet ditt. En ny årlig syklus har startet. Mulig du merket noe av det allerede i slutten av forrige måned. Halvparten av samtlige planeter berører ditt eget stjernetegn på en sterk og dynamisk måte. Din personlighet stråler av selvtillit og optimisme. Men ikke glem andre mennesker i alt dette.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du utviser en særdeles stor karisma og tiltrekningskraft. Er du på jakt etter en kjæreste, kan du stort sett velge og vrake som du vil. Er du allerede i et herlig forhold, legger du stor vekt på lidenskapelige og herlige opplevelser. En kjærlighetsreise blir topp.

Yrke, karriere og økonomi
Din personlige pengeplanet går inn i området for din økonomi. Dette lover alltid god for materielle goder. Spesielt de du selv sørger for kommer inn på konto fra den innsatsen du gjør i arbeidslivet ditt. Et interessant karrieresprang kan også skje nå.

Prioriter: Benytt mulighetene.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - august

Jomfruen august

23. august - 22. september
Greie dager: 6. 10. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 23. 29.

Generelt
Gled deg kjære Jomfru. Lykkeplaneten Jupiter går inn i ditt eget stjernetegn. Dette er oppstarten på en 12-årig syklus der du har muligheten til fremgang og vekst i livet ditt. Men i all denne gledesrusen, må du ikke glemme din jordnærhet og praktiske sans. Nå skal du se muligheter fremfor hindringer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om kjærlighetslivet går noe tregt for tiden, kommer det likevel mer optimisme inn i ditt romantiske liv. Du er mindre hemmet og mer fri og frank for å si det slik. Men på den annen side legger du mer vekt på seriøsitet enn tilfeldige lidenskapelige hendelser.

Yrke, karriere og økonomi
I selve karrieren skjer det ikke mye om du selv ikke tar et initiativ. Universet stiller seg åpen til dine avgjørelser i så måte. I økonomien er du fortsatt inne i en tid hvor du bør tenke deg om før du selger eller kjøper ting. Misforståelser i forbindelser med handel kan oppstå.

Prioriter: Ny livssyklus.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - august

Vekten august

23. september - 22. oktober
Greie dager: 8. 13. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 18. 25. 31.

Generelt
Du er inne i maksimal tid for å gjøre dine ting. Du er mindre avhengig av andre mennesker for å skape ting eller realisere deg selv. På den annen side bør du også være sosial aktiv. En fin tid for kurs, seminarer eller til å delta i grupper som har de samme interesser som deg selv. Særlig om du har spirituelle eller åndelige interesser kommer du til å få stor nytte av dette.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nymånen den 14. kan gi en fin anledning til at et nytt forhold starter opp. Særlig hvis du er sammen med andre i en sosial sammenkomst. Men generelt bør du nok regne med at den helt store sommerflørten kan gå noe tregere enn du ønsker.

Yrke, karriere og økonomi
Måneden starter sterkt for aktivitet i yrke. Men deretter bør du legge mer vekt på å utvide ditt profesjonelle nettverk. Det er fullt mulig at du treffer en person som vil få stor betydning for deg i din videre karriere. Økonomien er vital, men gå likevel litt forsiktig frem.

Prioriter: Følg din drøm.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - august

Skorpionen august

23. oktober - 21. november
Greie dager: 2. 10. 15. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 6. 13. 27.

Generelt
Du er nå inne i den mest uavhengige sektoren i horoskopet ditt. Dette betyr at du nå stort sett kan gjøre det som passer deg best, uten at du behøver å ta så mye hensyn til andres meninger, hjelp og støtte. Nå skinner du som en sol, og setter pris på at andre verdsetter deg for den du er, noe de absolutt gjør. Nå skal du går for dine høyeste ønsker og målsettinger.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Din ellers å gode dømmekraft er noe svekket i en tid fremover. Det er også mulig at et eksisterende forhold heller ser ut til å gå bakover enn fremover. Kanskje du er inne i en fase hvor du grundig revurderer hva slags relasjoner du vil være i fremtiden.

Yrke, karriere og økonomi
Om forrige måned var bra yrke og karrieremessig, blir denne enda bedre. Fikk du ikke forfremmelsen i juli, kommer den nå. Det ligger an til et positivt skifte i den jobben du gjør til daglig. Penger følger med på lasset.

Prioriter: Grip dagen!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - august

Skytten august

22. november - 21. desember
Greie dager: 4. 13. 16. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 23. 29.

Generelt
Gled deg kjære Skytte. Du kommer inn i en herlig og kul tid. Halvparten av alle planeter står sterkt i ditt eget hus eller område i horoskopet. Nå harmonerer universets energier med deg som person. Du føler deg bra, og er tilfreds med deg selv og det meste du gjør. En topp tid for studier og til å erverve seg kunnskap. Mulig du også er litt filosofisk av deg for tiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kan du unne deg en skikkelig kjærlighetsreise nå på ettersommeren, vil det bli en kjempe opplevelse du sent vil glemme. Men det kan også være at du finner den kjærligheten du søker gjennom yrket du har. Du står høyt i kurs for tiden, så mulig du har valgets kvaler.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en topp tid for karriere og alt som er knyttet opp til yrket ditt. Om det kommer gode tilbud, er det ikke sikkert du skal hoppe på det første og det beste. Mulighetene er mange og gode i tiden som kommer, takket være din egen planet, den heldige Jupiter.

Prioriter: Opp i sadelen.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - august

Steinbukken august

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 6. 15. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 18. 31.

Generelt
Indre forandring er det som til tider vil prege deg nå. Ikke sikkert at andre legger merke til det, men du selv tenker mye på det. Dette kan være på et fysisk som et mentalt, emosjonelt og psykologisk nivå. En fin tid for å fjerne alle slike ting som du ikke lenger trenger videre i livet ditt. Dette er nærmest som en avgiftningskurs for kropp, sjel og sinn.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt tar en dypere form. I hvert fall i de parforhold hvor lidenskapen er oppriktig og ærlig. Hvis ikke, kan det komme til et lite oppgjør eller en forandring. I slike tilfelle kan det skje at noen skjeletter faller ut av skapet. Noen møter seg selv i døren.

Yrke, karriere og økonomi
Det ser ut som om den beste økonomien kommer fra din partner, profesjonell som personlig. Dette er også en tid hvor penger kan komme gjennom en forsikringssak, et tidligere arveoppgjør eller fra et fond. Kan være en gunstig tid for å ta opp et lån om du trenger det.

Prioriter: Renselses prosess.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - august

Vannmannen august

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 8. 18. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 20.

Generelt
Om du har følt deg noe innestengt i den senere tiden, kommer dette til å forandre seg nå. Du blir positiv, og får et lysere syn på livet og deg selv. Det er bra, fordi dette blir en aktiv måned med masse samvær med andre mennesker. Ja, egentlig er det slik nå at du faktisk trenger andre for å få maksimal effekt av det du selv vil gjøre.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærligheten er fortsatt det store. Har du ikke opplevd den store sommerromantikken inntil nå, hvilket er neste utenkelig, blir det så godt som sikkert at det er nå du går hen og finner deg en kjæreste. Dette blir også en stor tid for dem som allerede er i et parforhold.

Yrke, karriere og økonomi
Har det ligget og ulmet et skifte i yrke eller et karrieresprang, kan det faktisk skje nå. Det kommer i hvert fall ny optimisme inn i jobben. Dette er kanskje ikke den beste tiden for penger, men det gledelige er at din partner sørger for en bedring i økonomien.

Prioriter: Samvær med andre.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - august

Fiskene august

20. februar - 20. mars
Bra dager: 1. 9. 14. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 26.

Generelt
Dette er en veldig fin tid for å ta en helsesjekk. Om det er en ren rutinemessig sak eller at du føler det er nødvendig av en eller annen grunn, er begge deler like bra. Men dette er også en topp tid om du jobber med omsorg for andre, eller driver alternativ eller tradisjonell healing virksomhet. Topp tid for å lege kropp, sjel og sinn – din egen som andres.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Gled deg kjære Fisk. Lykkebringeren Jupiter går inn i et område i horoskopet ditt som har med kjærlighet og parforhold å gjøre. Her blir den i et år fremover. Uansett hvor romantikken står i livet ditt, kan du nå se muligheter fremfor begrensinger.

Yrke, karriere og økonomi
En sterk og dynamisk tid for jobben du gjør til daglig. La karrieren ligge, og konsentrer deg heller om ting som ligger på skrivebordet ditt. Dette påvirker også økonomien din positivt. Generelt kommer du lengst om du samarbeider med en partner, profesjonelt som privat.

Prioriter: Kropp, sjel og sinn.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop