Klikk her!
Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop april
Kontakt


horoskop april

Horoskop - Væren - april

Væren april

21. mars - 19. april
Greie dager: 3. 8. 18. 22. 26. 30.
Forsiktige dager: 6. 13. 20.

Generelt
Din rådende planet, den hevdende Mars, går fortsatt såkalt baklengs sett fra jorden. Dette påvirker deg på den måten at ting tar lengre tid å få gjennomført. Dette stresser deg, fordi du har masse energi og entusiasme. La ting heller få utvikle seg på sin normale måte, enn at du skal forsere dem igjennom for enhver pris. Da finner du din indre kraft.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er en måneformørkelse denne måneden som influerer på kjærlighet og relasjoner. Nå blir saker og ting klarere for deg. Om dette er bra eller ikke, avhenger av din egen situasjon. Er det ting du prøver å holde skjult, kommer dette for en dag. En tid der du er mer følsom enn ellers.

Yrke, karriere og økonomi
En tid der du bør være forsiktig både med penger og jobb. Har du vært uansvarlig i økonomien, skal du ikke se bort ifra at regningen nå kommer bordet. Det samme kan egentlig også gjelde karrieren. Dette er ikke en gunstig tid for spekulasjoner eller tvilsomme investeringer.

Prioriter: Oppgjørets time.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - april

Tyren april

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 6. 11. 20. 24. 28.
Forsiktige dager: 8. 15. 22.

Generelt
Det skjer en meget viktig begivenhet i horoskopet ditt mot slutten av måneden. Solformørkelsen den 29. inntreffer i Tyren! Dette blir en intens tid, så sett av tid for hvile og ro. Dette kan ha mange betydninger. En kan være at du bruker tid på å revurdere deg selv, og hvordan du står i forhold til andre mennesker. En ny personlighet blir født.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du på jakt etter den store kjærleiken, blir det gjennom sosialt samvær med venner eller arbeidskollegaer det skjer. Likevel bør du være realistisk om du skulle forelske deg. Du har en tendens til å se kjærligheten som en dans på røde roser.

Yrke, karriere og økonomi
I jobb og karriere kan det skje endringer. Spesielt om du selv eller dine foresatte ikke er fornøyd. Du bør i hvert fall holde deg unna alle former for intriger på arbeidsplassen. Bruk heller tiden til å bygge opp et godt forhold til dine kollegaer og personer som støtter deg.

Prioriter: En blandet fornøyelse.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - april

Tvillingene april

21. mai - 21. juni
Greie dager: 8. 13. 22. 26. 30.
Forsiktige dager: 3. 11. 18. 24.

Generelt
Dette blir en måned hvor dine drømmer, tro og håp kan enten bli en realitet eller en bekymring. Om det blir det ene eller det andre, avhenger av om dine målsettinger er basert på egen gevinst eller noe som kommer menneskeheten til gode på en eller annen måte. Om det er det siste som er tilfellet, kommer du ut med styrket selvtillit.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Flørt og romantikk er det som betyr mest for deg. Et nystartet forhold blir testet. Om det overlever eller ikke, avhenger av oppriktigheten hos dere begge. Er du allerede i et forhold hvor dere har det bra sammen, tar du nå mer action for å få frem den lidenskapelige siden hos dere begge.

Yrke, karriere og økonomi
Generelt sett er du inne i en kul tid for både økonomi og karriere. Ny muligheter kan dukke opp. Men i alt du gjør, bør du være super realistisk. Du bør være klar over at det kan være noen som forsøker å utnytte din godhet. I dine daglige arbeidsoppgaver, må du bare trå til.

Prioriter: Stikk fingeren i jorden.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - april

Krepsen april

22. juni - 22. juli
Greie dager: 1. 11. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 6. 13. 20. 26.

Generelt
I det store og det hele er du inne i en optimistisk og progressiv periode. Nå ser du gjerne at andre verdsetter den personen du er, og hva du står for. Det gjør du med rette. En opplevelsesrik påskeferie står for døren. Uansett hvor du drar, er du nå på jakt etter mer kunnskap og visdom. I hjemmet kan det komme til en diskusjon om ansvar og plikter.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå er du på jakt etter den store kjærligheten. Om du er singel eller i et parforhold, spiller ingen rolle. Du er super romantisk av deg for tiden, og søker nærmest en uoppnåelig kjærlighet. Med å være noe mer realistisk, unngår du å ende i kjærlighetssorg.

Yrke, karriere og økonomi
I karriere og jobb har du masse å gi. Du er vital og energisk, og liker å sette i gang nye ting. Men dette kan være en turbulent tid, og jeg råder deg til å gå forsiktig frem. Både sol- og måneformørkelsen kan gjøre at du møter deg selv i døren for tidligere handlinger.

Prioriter: Rettskaffenhet.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - april

Løven april

23. juli - 22. august
Greie dager: 3. 8. 13. 18. 25.
Forsiktige dager: 1. 15. 22. 28.

Generelt
Både måneformørkelsen den 15. og solformørkelsen den 29. påvirker deg spesielt, ettersom det er jo Solen som er din ledende planet. Eklipsen den 15. vil bringe frem spørsmål i din egen trosretning, samme hva den enn er. Latente uklarheter med dine søsken og/eller naboer, kan også bli et tema. Unngå reiser i denne perioden om du kan.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetsplaneten Venus, som er indirekte innblandet i måneformørkelsen den 15., kan bringe frem eventuelle problemer i kjærlighetslivet. Men om du og din elskede er oppriktig glade i hverandre, vil dette også gi dere en herlig anledning til elskov i sus og dus og feiring.

Yrke, karriere og økonomi
Generelt en usikker tid for karriere og jobb. Men mye avhenger av deg selv. Er du en person som viser ansvar, har du lite å frykte. Er du det motsatte og viser liten interesse for det du gjør, kan det oppstå situasjoner som får deg på bedre tanker. Uansett, ikke overreager.

Prioriter: Trå varsomt.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - april

Jomfruen april

23. august - 22. september
Greie dager: 1. 6. 15. 20. 28.
Forsiktige dager: 3. 11. 18. 24.

Generelt
Dette er ikke en måned for de store armsvingninger eller for å slå ut håret. Derimot blir det å jobbe seg igjennom enhver utfordring som måtte komme. Gå forsiktig frem med dine målsettinger. Dette gjelder særlig områder i livet ditt hvor du synes saker og ting er fluktuerende og usikkert. Gjør du alt dette, kommer du vel i havn.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Parforhold og kjærlighetsliv blir testet. Resultatet avhenger av hvor sterk kjærligheten er mellom deg og din partner. Derimot, er du i et nystartet forhold, ønsker du at det skal forsterke seg og at dere flytter sammen. Egentlig viser du en sterk romantisk side av deg selv.

Yrke, karriere og økonomi
Uansett ditt økonomiske ståsted, er dette en måned du burde vise stor omtenksomhet i din omgang med penger og materielle verdier. Spesielt i de områdene hvor du deler finanser med andre. Hersker det usikkerhet på dette området, kommer det til en eller annen avklaring.

Prioriter: Tenk langsiktig.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - april

Vekten april

23. september - 22. oktober
Greie dager: 3. 8. 13. 18. 22.
Forsiktige dager: 6. 20. 26.

Generelt
Måneformørkelsen den 15. inntreffer i ditt eget stjernetegn. Dette er en sjelden begivenhet som du vil merke effekten av i minst seks måneder fremover. Din entusiasme stiger, og du får større tiltro til deg selv. På en eller annen måte vil du se deg selv i et nytt lys. Du får også mer entusiasme takket være at ivrige Mars er også innblandet i dette.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Uansett hvordan du står eller har det i kjærlighetslivet ditt, får du en del avklaringer. Sol- og måneformørkelsene er blant annet en pådriver til dette. Dette kan være alt fra at nye forhold starter, til at andre opphører. Mens andre opplever mer amour.

Yrke, karriere og økonomi
Karrieren er på; marsj fremad. Du er fortsatt inne i en heldig og ekspansiv periode når det gjelder yrke. Du får også større arbeidslyst i dine dagligdagse arbeidsoppgaver. Nå legger du stor vekt på å ha et godt og harmonisk forhold til dine kollegaer.

Prioriter: Utnytt de gode mulighetene som byr seg.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - april

Skorpionen april

23. oktober - 21. november
Greie dager: 6. 11. 20. 24.
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 22. 28.

Generelt
Dette kan bli en mer emosjonell og stressende tid enn hva selv en kraftfull Skorpion liker. Foruten at det er en sol og en måneformørkelse, er din ledende planet, den intense Pluto, innblandet i et krevende forhold til alt omveltende Uranus. Det første du bør gjøre, er å søke indre ro og fred med deg selv. I tillegg til ikke å motsette deg eventuelle forandringer som måtte komme.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det blir gjennom romantikk og kjærlighet du finner din indre ro denne måneden. Du utstråler en indre sjarm og karisma som gjør at du blir et midtpunkt i enhver forsamling. At dette kan føre til en forelskelse, skal du slettes ikke se bort ifra.

Yrke, karriere og økonomi
Dette kan bli en noe usikker tid når det kommer til dine dagligdagse arbeidsoppgaver. Om det skulle oppstå uforutsette endringer, bør du være fleksibel og tilpasse deg nye situasjoner. Penger ser bra ut og økonomien kan vokse. Men hold deg borte fra tvilsomme prosjekter.

Prioriter: Søk indre styrke og fred.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - april

Skytten april

22. november - 21. desember
Greie dager: 8. 13. 18. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 11. 24.

Generelt
Du er svært aktiv. Du er drevet av en intens energi til å realisere de ting som står ditt hjerte nærmest. Men det er egentlig moderasjon som er stikkordet i disse tider. Du bør finne en fin balanse mellom jeg/meg og vi/oss. Gjør du ikke det, kan du ende opp i diskusjoner og krangel, både med venner og samarbeidspartnere, privat som yrkesmessig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå bør du nesten forberede deg på det uforberedte i kjærlighet og romantikk. I det ene øyeblikket er du dypt forelsket, og i det neste, nærmest likegyldig. Uansett hvem du vil bedåre, om det er en ny forelskelse eller din kjære partner, oppnår du mest om du viser hensyn.

Yrke, karriere og økonomi
Et godt råd å følge denne måneden er; gå veldig forsiktig frem i økonomiske anliggender. Det kan også være at du blir stilt til ansvar for din tidligere bruk av penger og materielle verdier. Spesielt om det har vært uforsvarlig og overdrevent. Sørg for at alle regninger er betalt i tide.

Prioriter: Balansegang på stram line.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - april

Steinbukken april

22. desember - 21. januar
Greie dager: 1. 11. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 6. 13. 20. 26.

Generelt
Mange Steinbukker vil oppleve en tid med uforutsigbarhet og muligens frustrasjon. Mulig at dette er mer forårsaket av andre enn deg selv. Men på en eller annen måte blir du enten påvirket av, eller direkte innblandet i det som foregår. Antagelig vil det henge sammen med uforutsette endringer. Tenk positivt og vær fleksibel, så greier du også denne bøygen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om du generelt er inne i en fin periode for kjærlighet og parforhold, bør du regne med at i april kan det oppstå noen utfordringer. Hvor store disse blir, avhenger av hvor glade du og din partner er i hverandre. Forhold som har overlevd seg selv, blir testet.

Yrke, karriere og økonomi
Begreper som, holde igjen, bli hvor det er trygd og godt, er nettopp hva du bør gjøre denne måneden. På arbeidsmarkedet rent generelt hersker det stor usikkerhet. Når det gjelder økonomien, bør du sitte på pengene dine. En krone spart, er en krone vunnet.

Prioriter: Nøkternhet.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - april

Vannmannen april

22. januar - 19. februar
Bra dager: 3. 13. 18. 22. 26.
Forsiktige dager: 1. 8. 16. 28.

Generelt
Som Vannmann liker du uforutsigbarhet, og litt kaotiske tilstander. Men når det gjelder april, kan dette bli vel mye, selv for deg. Det er sterke planetariske kombinasjoner på himmelen som gjør at ting helt plutselig kan bli snudd opp ned. Det beste du kan gjøre er å ta livet med ro, og ikke engasjere deg i saker og ting mer enn du behøver. Få livet generelt litt på avstand.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt blir påvirket av både sol- og måneformørkelsen. Har du og din elskede det bra sammen, har du lite å frykte. Hvis ikke, kommer det til en avklaring på den ene eller andre måten. Den single viser initiativ og entusiasme for flørt, svermeri og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi
Selv om livet kan gynge litt på enkelte områder akkurat nå, kan du i hvert fall glede deg over at penger og økonomi kommer inn i en fin fase. Det samme gjør du også angående dine daglige arbeidsoppgaver. La karrieren ligge, og konsentrer deg heller om selve jobben.

Prioriter: Pust dypt.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - april

Fiskene april

20. februar - 20. mars
Bra dager: 1. 6. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 3. 11. 18.

Generelt
Selv om april kan bli en turbulent måned for mange stjernetegn, blir ikke du til de grader påvirket av det som ellers skjer. Balanseplaneten Venus går igjennom Fiskene for tiden. Det gir deg ikke bare energi, men også ro og balanse. Solformørkelsen kan fremtvinge et oppgjør som ikke er avklart enten med naboer eller søsken. Ikke nødvendigvis en god tid for reiser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om romantikk og kjærlighet har vært bra i lang tid for de fleste, blir april enda bedre. Takket være at kjærlighetsgudinnen Venus går igjennom ditt eget stjernetegn, vil du merke at du blir en mer ettertraktet person å være sammen med. Din sjarm verdsettes av andre.

Yrke, karriere og økonomi
Penger kan bli et hett tema om du ikke er forsiktig. Har du vært uforsiktig i det siste, kan du nå måtte stå til ansvar for det. Har du og din partner et økonomisk oppgjør dere i mellom, kan dette nå komme til en avklaring. Avgjørelser du tar nå, blir hengende ved deg i lang tid fremover.

Prioriter: Nye bølger.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop