Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop januar
Kontakt


horoskop januar

Horoskop - Væren - januar

Væren januar

21. mars - 19. april
Greie dager: 1. 6. 16. 20. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 31.

Generelt
Din ledende planet, den energiske Mars, går inn i det empatiske tegnet Fisken i midten av måneden. Det er ikke den aller beste plasseringen av din hersker om du vil være aktiv og gjennomføre mange av dine egne tiltak. Men på den annen side er det en topp plassering om du satser på å hjelpe andre. Du blir mer uselvisk og empatisk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærligheten kommer litt i bakgrunnen. Spesielt i tiden rundt fullmånen den 5. som faller i det familiekjære tegnet Krepsen. Da er det dine aller nærmeste som krever all din oppmerksomhet. Er du singel og er på jakt etter en kjæreste, finner du hun eller ham i din bekjentskapskrets.

Yrke, karriere og økonomi
Du starter året med masse aktivitet. Mulig du fikk en ny stilling eller gjorde et karrieresprang når det nye året startet. Etter hvert som måneden utvikler seg, bør du satse mer og mer på å utvide ditt nettverk. Dette hjelper deg til at flere penger kommer på konto.

Prioriter: I startgropen.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - januar

Tyren januar

20. april - 20. mai
Greie dager: 4. 9. 18. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 6. 14. 20.

Generelt
Når det nye året starter, er det er det store bilde ut mot verden som interesser deg mest. Nå ønsker du å bli lagt merke til av andre, noe de også gjør. En perfekt tid for reiser til de fire verdenshjørner om du har mulighet til det. Fullmånen den 5. kaster både lys og glans over dine samtaler med naboer og nære slektninger. En fin tid for skolegang og utdanning.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I kjærligheten ønsker du frihet, og å stå frem som den du er. Om din partner ikke forstår denne nye siden ved deg, kan det komme til noen diskusjoner. Ha åpne samtaler og du unngår uenigheter. Du får nye beundrere knyttet opp til yrket eller jobben du gjør.

Yrke, karriere og økonomi
Gled deg! Du kommer inn i et av årets beste perioder for karriere og forfremmelse. Mange starter det nye året i en ny stilling. Nymånen, som inntreffer nettopp i denne delen av horoskopet ditt, hjelper deg til å få fart på dine profesjonelle gjøremål. Det gir også klingende mynt.

Prioriter: En frisk start.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - januar

Tvillingene januar

21. mai - 21. juni
Greie dager: 1. 6. 11. 20. 24. 29.
Forsiktige dager: 9. 16. 22.

Generelt
Mulig at en del tanker kommer frem. Hvis så, gjør du lurt i å bearbeide dem en gang for alltid. Du bør i verste fall ikke overse dem, eller late som de ikke eksisterer. Dette en fin tid for selvrenselse i oppstarten til det nye året. Generelt er du optimistisk, og har stor tro på deg selv. Du får mange store og gedigne ideer som du ønsker å sette ut i livet. Topp tid for utdannelse og skolegang.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mange forhold blir testet gjennom deler av 2015. Spesielt de hvor gløden av kjærlighet og lidenskap har sovnet hen. I alle fall kommer alle former for relasjoner til å bli langt mer seriøse enn de har vært. Nå vil du være sikker i din sak før du starter et parforhold.

Yrke, karriere og økonomi
Året starter med brask og bram. Du viser masse energi og tiltakslyst i yrke og karriere. Dette gir deg også gode resultater. Sjefen setter pris på din innsats, og du blir også behørig belønnet. Men forsøk å styre din utålmodighet. Den kan føre deg inn i diskusjoner du helst bør unngå.

Prioriter: Renselsesprosess.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - januar

Krepsen januar

22. juni - 22. juli
Greie dager: 9. 14. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 24.

Generelt
Helt i begynnelsen av året kan du oppleve noe turbulens. Det er en fullmåne den 5. i ditt eget tegn som kan forårsake dette. Mulig ting mellom deg og andre blir belyst som setter intense følelser i sving. Det kan komme en eller annen uforutsett endring knyttet opp til dette. Du kommer lengst ved å tenke samarbeid og være diplomatisk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er mulig det er kjærlighet og parforhold som er årsaken til en noe kaotisk oppstart på det nye året. Men det er mange fine energier også knyttet opp til lidenskap, så om du spiller på harmoni og kjærlighet, kan det se ut som om eventuelle knuter på tråden løser seg opp.

Yrke, karriere og økonomi
Det ligger noe usikkerhet i yrke og i karriere. Om dette fører til uforutsette endringer i jobben din, er ikke sikkert. Det kan være at omstendigheter som ligger utenfor ditt ansvarsområde, påvirker deg på en eller annen måte. Uansett, tenk deg om. Ikke overreager.

Prioriter: Stødig fremover.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - januar

Løven januar

23. juli - 22. august
Greie dager: 2. 6. 11. 16. 24. 29.
Forsiktige dager: 14. 20. 26.

Generelt
For en aktiv og selvsikker Løve, er det ikke sikkert året starter slik som du ønsker det. Nå er du inne i en periode hvor du må ta hensyn til andre menneskers mål og meninger. Uten dette når du ikke dine egne målsettinger. Så enkelt og greit er det. Fullmånen den 3. inviterer deg også til å sette av tid til ettertanke, meditasjon og å sette andres behov fremfor dine egne.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra nå av må den single slite langt mer for å finne seg en kjæreste. Flørt og romantikk må være basert på seriøsitet om du vil lykkes med å finne deg en partner. Derimot, for den som er i et etablert forhold, kommer en tid med kos og lidenskapelige opplevelser.

Yrke, karriere og økonomi
Nå bør du konsentrere deg om få dine dagligdagse arbeidsoppgaver unna. Glem forfremmelse og karrieremessige muligheter. Dette kommer senere, men nå er det jobben du gjør som må bli gjort. Skal du kjøpe noe etter den 22., vær sikker på at det ikke er noen misforståelser.

Prioriter: Indre verdier.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - januar

Jomfruen januar

23. august - 22. september
Greie dager: 4. 14. 18. 26.
Forsiktige dager: 1. 9. 16. 22. 29.

Generelt
Året starter med at du har stor tro på deg selv og ditt. Du er kreativ, sjarmerende og vet hva du vil. Dine barn betyr også mye for deg. Nå ønsker du å realisere deg selv. Men i alt det som er gøy og moro, bør du likevel sette av tid til ettertanke og en spirituell utvikling. Dette er ei heller en god tid for å flytte eller skifte bolig. Men hjemmet blir likevel svært viktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kos deg! Nå kommer du inn i et sprudlende liv for både flørt, svermeri og romantikk. Men det kan også skje at en forelskelse slutter like brått som den startet. Derimot for den mer langsiktige siden av kjærligheten, virker alt mer stabilt og med økende lidenskap.

Yrke, karriere og økonomi
Mot slutten av måneden kommer du til å prioritere jobb fremfor det å ha det gøy på byen. Nå krever dine daglige arbeidsoppgaver din fulle og hele konsentrasjon. Det gjør du også lurt i. Det er nettopp på denne måten at økonomien din får en fin utvikling.

Prioriter: Selvrealisering.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - januar

Vekten januar

23. september - 22. oktober
Greie dager: 1. 6. 16. 20. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 24. 31.

Generelt
Hjem og familie blir det som opptar deg aller mest når det nye året starter. Selv om det hersker fred og harmoni, kan det likevel komme til en spent situasjon blant dere. I beste fall er den basert på misforståelser. I verste fall kan den være knyttet opp til kjærlighet og parforhold. Det blir viktig at du kan stå for alt du sier og gjør.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighet i relasjoner avhenger litt av din familiesituasjon. Men den single som jakter på uforpliktende romantiske opplevelser, går en kjempekul tid i møte. At dette ender med en knallforelskelse skal man ikke se bort ifra. Men om den kommer til å vare, tja, si det?

Yrke, karriere og økonomi
Er det noe du hadde gått og håpet på, får du klarhet i det i første delen av måneden. Men det kan også være at familien er involvert på en eller annen måte. I økonomien bør du ikke ta noen unødige sjanser. Sitt på det trygge. Utenforliggende omstendigheter kan spille inn.

Prioriter: Hjem, kjære hjem.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - januar

Skorpionen januar

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 9. 14. 18. 22. 31.
Forsiktige dager: 6. 20. 26.

Generelt
Dette blir en topp tid for skolegang og utdannelse om du holder på med det. Ja, egentlig alle former for kommunikasjon blir topp. Men fra den 22. bør du passe deg for at du ikke blir misforstått, med eller uten hensikt. Det blir også viktig at du kan stå for alt du sier. Om du føler deg stresset og rastløs, ta deg tid til meditasjon, eller rett og slett roe seg ned.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Har du familie og lever i et parforhold, bør du legge masse vekt på å vise kjærlighet og omtanke til dine aller nærmeste. Er du derimot singel, og på jakt etter en kjæreste eller et mer eller mindre tilfeldig intimt eventyr, er det nesten garantert at du ikke går alene hjem etter endt fest.

Yrke, karriere og økonomi
Endringer i dine daglige arbeidsoppgaver kan skje. Men det viktigste nå er faktisk din økonomi. Du kommer inn i en to-års periode hvor du ikke kan tillate deg materiell ekstravaganse. Nå må du sørge for at dine utgifter står i forhold til dine inntekter. Vanskeligere er det ikke!

Prioriter: Sannhetsprinsippet.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - januar

Skytten januar

22. november - 21. desember
Greie dager: 6. 11. 16. 20. 24.
Forsiktige dager: 1. 9. 22. 29.

Generelt
Året starter med at strenge, men rettferdige Saturn, nettopp har gått inn i ditt eget stjernetegn. Dette vil påvirke deg på flere måter de neste to årene, men i hovedsak må du nå jobbe hardere for ting du vil oppnå. Saturn gir oss hva vi fortjener, hverken mer eller mindre. Men den belønner også rikelig hvis vi legger all vår godvilje til. Resten er opp til deg selv!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Også i kjærligheten vil du nok merke til Saturn en stund fremover. Du blir mer seriøs i dine relasjoner. Du tar kjærlighet og lidenskap mer alvorlig. Lettsindig flørt og useriøse eventyr interesserer deg mindre. Men du vil også tenke deg om to ganger før du går inn i et forhold.

Yrke, karriere og økonomi
Er det noe du vil utrette både i yrke og i økonomien din, gjør det før den 22. Deretter går ting tregere. Ikke bare det, men det kan også oppstå misforståelser som du ellers kunne ha unngått. Penger ser bra ut, men ikke gjør noe uoverveid eller spekulativt.

Prioriter: Belønning etter innsats.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - januar

Steinbukken januar

22. desember - 21. januar
Greie dager: 9. 14. 18. 22. 26.
Forsiktige dager: 4. 11. 24. 31.

Generelt
Du starter på en to-årig selvutviklingssyklus hvor ditt forhold til det åndelige, spirituelle og det alternative blir fokusert. I løpet av denne tiden vil du med stor sannsynlighet se deg selv i et nytt lys. Men januar som sådan starter meget aktivt og bra for deg. Du er full av entusiasme, iver og pågangsmot. Ta i betraktning at det kan skje en endring i de hjemlige situasjoner.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om det hersker uklarheter i kjærlighet og parforhold, er det en fullmåne den 5. som gjør ting klarere for deg. Ofte er dette en tid for å feire, men det kan også bli en tid med forvirring, spesielt hvis du og din elskede ikke lenger spiller på lag i kjærlighet og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi
Penger og økonomi blir det helt store i tiden som kommer. Her legger du nå mye av din vitalitet. Penger kommer til deg fra yrke og karriere, selv om det ikke direkte ligger an til en forfremmelse akkurat nå. Dette er ikke en spesiell god tid for å selge bolig eller fast eiendom.

Prioriter: Indre vekst og utvikling.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - januar

Vannmannen januar

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 11. 16. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 14. 26.

Generelt
Du starter året friskt. Dette takket være at fullmånen den 20. faller i ditt stjernetegn, samtidig som vitale Solen går inn i Vannmannen. Her får du minst en dobbeldose av kraft og entusiasme til å sette i gang med dine egne gjøremål. Nå bør du se fremover, og ikke henge deg opp i fortiden. Noen supre ideer kommer til deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om du generelt er inn i en god tid for kjærlighet og parforhold, kan det nå i en tid fremover gå noe tregere. Mulig du selv er skyld i det, fordi du er så travelt opptatt på andre områder. Men frem til den 22. har du gode sjanser for at en flørt fører til en forelskelse.

Yrke, karriere og økonomi
Det kan, men behøver ikke, bli en endring i yrke og karriere. Har du jobbet for en forfremmelse, kan det være at den kommer nå. Men har du tatt ditt ansvar bare så som så, skal du heller ikke se bort ifra at sjefen kommer til å ta en seriøs prat med deg.

Prioriter: Smi mens jernet er varmt.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - januar

Fiskene januar

20. februar - 20. mars
Bra dager: 4. 14. 18. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 9. 16.

Generelt
Du starter året i en utrolig bra feststemning. Både på egenhånd eller sammen med venner og bekjente, lever du nå livets lysere side. Men i alt dette, ikke glem at det også finnes en dypere del av livet. Nå gjør du best i å finne en fin balanse mellom det du vil, og det å ta hensyn til andre mennesker. Din intuisjon eller synskhet øker betraktelig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fullmånen den 5. kan gi deg en god grunn til å feire en eller annen romantisk begivenhet. Kanskje har du gått hen og forelsket deg. Men det kan også være en dypere side i kjærlighetslivet ditt. Hemmelige stevnemøter og romantikk du holder skjult, kan også finne sted.

Yrke, karriere og økonomi
Et hovedtema gjennom mesteparten av det nye året dreier seg om yrke, karriere og den jobben du gjør til daglig. Her kan du gjøre det skikkelig bra. Men du bør være klar over at du får ingen ting gratis. Men til gjengjeld, dess mer du yter, jo større blir gevinsten.

Prioriter: Stak ut veien fremover.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop