Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop desember
Kontakt


horoskop desember

Horoskop - Væren - desember

Væren desember

21. mars - 19. april
Greie dager: 3. 12. 16. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 8. 14. 21. 28. 31.

Generelt
Du er meget selvstendig for tiden. Du går for egen maskin for å si det slik. Men ikke glem at julehøytiden også er en tid for å slappe av, samle tanker om det gamle året, og planlegge for det neste. Særlig i nyttårshelgen bør du ikke overdrive i feiringen og gjøre noe dumt. Å legge inn noen elementer av åndelig og spirituelle verdier, gir deg indre styrke. Godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Førjulssammenkomster med venner og arbeidskollegaer, kommer til å prege mye av ditt sosiale liv. At det skjer en aldri så liten romantisk historie i den sammenheng, er slettes ikke umulig. Horoskopet ditt antyder hemmelig kjærlighet. Om dette er riktig eller ikke, vet du best selv.

Yrke, karriere og økonomi:
Mang en Vær avslutter det gamle året i forbindelse med et karriereskifte. Ny jobb med mange nye spennende prosjekter og arbeidsoppgaver smiler mot deg. Når du er ute på julebord med jobben, ikke glem å legge vekt på å utvide ditt nettverk. Du treffer en viktig person.

Prioriter: Gøy og seriøsitet!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - desember

Tyren desember

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 6. 14. 18. 28.
Forsiktige dager: 3. 10. 16. 23. 31.

Generelt
Universet har sørget for at du kommer til å få en helt topp avslutning på det gamle året. Jule- og nyttårsfeiringene blir spennende. Har du ferie på den tiden, bør du regne med at det kan bli noen forsinkelser og irritasjoner i reiseopplegget ditt. Mulig at dårlig vær spiller inn eller at det ligger en misforståelse i hotellbestillingene. Men ellers kos deg, og ha et godt nytt år 2017!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ikke mindre en tre flotte planeter står i et meget gunstig forhold til din egen vakre planet Venus når julehøytiden setter inn. Her lover det svært så godt for både etablerte forhold, som at det skjer spennende overraskelser for den single. Lykken smiler til deg!

Yrke, karriere og økonomi:
At du får et interessant jobbtilbud før året er omme, skal du ikke se bort ifra. Det er i hvert fall mange fine energier i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med jobb og karriere. At dette også lover godt for et skikkelig julegratiale, tar vi som en selvfølge.

Prioriter: Grønt lys!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - desember

Tvillingene desember

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 8. 16. 21. 31.
Forsiktige dager: 6. 12. 18. 26.

Generelt
Du kommer i det store og hele til å få en flott avslutning på det gamle året. Det eneste som kan gjøre at ting kan gå noe tregere, er at din egen planet, den aktive Merkur, begynner den 19. på sin såkalte retrograde bevegelse. På den annen side er jo julen et flott periode for ettertanke, og til å samle krefter. Derfor gjør det og du får en flott inngang til 2017. Godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Reiser i forbindelse med romantikk og kjærlighet ser meget spennende ut. Om du drar til utlandet alene, bli ikke overrasket om du kommer hjem som nyforelsket. Men for parforhold blir dette også en herlig tid, og kanskje spesielt under fullmånen i ditt eget stjernetegn den14.

Yrke, karriere og økonomi:
Fra midten av måneden kommer det ny energi inn i alt som har med yrke og karriere å gjøre. Ikke bare det, men din entusiasme øker også betraktelig. Det samme gjør også din utålmodighet, så det er mulig du bør ta dette i betraktning. Du får et skikkelig julegratiale i år.

Prioriter: Ta deg tid!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - desember

Krepsen desember

22. juni - 22. juli
Greie dager: 6. 10. 18. 23.
Forsiktige dager: 1. 8. 14. 21. 28.

Generelt
Som den familiekjære og vennlige personen du er, kommer jule- og nyttårshøytiden til å bli et viktig samlingspunkt for deg. Egentlig ligger alt til rette for at nettopp dette skjer. Det kan til og med hende at dette kan bli en noe melankolsk tid for deg, hvor du er mer opptatt av fortiden enn av fremtiden. Men hva betyr det når du har en fin feiring inn i det nye året!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en stor periode for kjærlighet og parforhold. Ja, kanskje den beste i hele året. Så nå har du alle muligheter til å gjøre, eller oppnå, det du måtte ønske innen romantikk og lidenskap. Spesielt julen blir kjempebra, med mange flotte overraskelser.

Yrke, karriere og økonomi:
Jobben kommer til å ta masse av din tid helt opp til julen. Men det har du vel heller ikke noe i mot. Du er inne i en tid hvor du virkelig liker å vise deg som en autoritet på arbeidsplassen, uansett hva slags jobb du gjør til daglig. Du går inn i det nye året med en eller annen form for økonomisk bonus.

Prioriter: Gleden ved å gi!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - desember

Løven desember

23. juli - 22. august
Greie dager: 8. 12. 16. 21. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 23. 31.

Generelt
Du kommer til å få en flott avslutning på det gamle året. At enkelte ting kan gå litt opp og ned, ja det er jo bare en del av livet. Det du bør gjøre nå er å ta så mye hensyn og omtanke til andre mennesker du bare kan. På den måten føler du deg også bedre med deg selv. Ellers blir det mye gøy og moro ute på byen i førjulsrushet. Et riktig godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Den fine trenden i kjærlighet og romantikk bare fortsetter for deg. Ja, den kommer faktisk til å vedvare helt inn i det nye året. Julehelgen blir en stor tid i så måte. Nyttårsaften blir også fin, men ikke gjør noe du kan komme til å angre på senere hen.

Yrke, karriere og økonomi:
Dette er ikke en tid for å konsentrere seg om karrierens fremtid. Selvsagt kan du gi noen tanker til dette i dine nyttårsforsetter, men i det store og hele bør du konsentrere deg om den flotte jobben du gjør per i dag. Nyttårshelgen blir en fin tid for å starte på nye arbeidsoppgaver.

Prioriter: Større enn livet selv.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - desember

Jomfruen desember

23. august - 22. september
Greie dager: 1. 10. 14. 23. 28.
Forsiktige dager: 6. 12. 18. 26.

Generelt
Gled deg over årets siste måned med de høytidene som dette bringer med seg. Universet har tilrettelagt mange hyggelige opplevelser for deg. Julehelgen blir helt toppers, hvor du selv blir det store midtpunktet i enhver sammenheng. Men fra den 19. og utover bør du ta i betraktning at saker og ting trenger noe mer tid før de ordner seg. Gledelig jul og godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du har både karisma, og en sjarm som dine omgivelser setter stor pris på. Ikke noe rart i at andre kaster deg beundrende blikk . I tillegg er du både flørtende og romantisk av deg. Men i nyttårshelgen bør du passe spesielt på at du ikke gjøre noe dumt.

Yrke, karriere og økonomi:
Julegratialet er sikret. Mulig det kommer noe senere enn du hadde forventet, men julen bringer med seg en hyggelig overraskelse. Ikke bare det, men du er også litt mer heldig på denne tiden enn du ellers pleier å være. Lykken smiler imot deg, men vær realistisk.

Prioriter: Vær tro mot deg selv.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - desember

Vekten desember

23. september - 22. oktober
Greie dager: 4. 12. 16. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 8. 14. 21. 28.

Generelt
For mange blir dette en måned som du vil huske lenge, og heldigvis på en fin og hyggelig måte. Særlig julehelgen kommer til å bli helt toppers, med mange flotte overraskelser. Du er også litt ekstra heldig på denne tiden. I nyttårsfeiringene bør du vær noe forsiktig, og ikke usette deg for noe dumt du kan angre på siden. Men ellers, kos deg skikkelig og ha et fortreffende nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Din egen ledende planet Venus, som symboliserer kjærlighet og relasjoner til andre mennesker, går inn i et område i horoskopet ditt som har med romantikk, flørt og forelskelser å gjøre. Så med slike planetariske energier på gang, blir ord overflødig. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi:
Du har vært inne i en meget gunstig periode for din økonomi. Det behøver ikke bli direkte dårligere, men at noe av dynamikken i det å tjene penger trappes litt ned. På den annen side stiger hell og lykke knyttet opp til materielle verdier. Så man kan vel si at, summen er konstant.

Prioriter: Nye takter!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - desember

Skorpionen desember

23. oktober - 21. november
Greie dager: 1. 6. 14. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 4. 10. 16. 31.

Generelt
For de fleste Skorpioner blir dette en flott avslutning på det gamle året. Energiene i planetene står deg bi, og vil at du skal ha en skikkelig fin tid. Skal du ut og reise etter den 19., se ikke bort ifra at du kan få noen forsinkelser. I julen står familien sentralt, og bruk tid sammen med den. På nyttårsaften bør du ikke gjøre noe dumt eller dumdristig. Men eller får du en herlig tid, og lykke til med 2017!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra midten av desember og ut året kommer du til å få en skikkelig kul tid med masse romantikk og flørt. At en forelskelse springer ut i denne tiden, skal du slettes ikke se bort ifra. Dette er også en tid der du hevder deg bra i alle lidenskapelige forhold. Du er entusiastisk.

Yrke, karriere og økonomi:
Omtrent helt frem til julaften står du nærmest fritt til å bruke penger som du vil. Så å kjøpe inn flotte julegaver, både til deg selv og andre, er noe du synes er svært hyggelig. Likevel skal du ikke se bort ifra at det kommer noen uventede kroner i en konvolutt under juletreet.

Prioriter: Rause doser kjærlighet.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - desember

Skytten desember

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 8. 16. 21. 31.
Forsiktige dager: 6. 12. 18. 26.

Generelt
Du avslutter det gamle året i stor stil. Allerede i begynnelsen viser du stort engasjement og entusiasme. Viljen og evnen til å gjennomføre saker og ting har du. Julehelgen blir helt topp for deg. Familien står sentralt. Dette er også en tid med mange hyggelige overraskelser. Ikke bare med fine gaver under juletreet, men også ellers i livet ditt. Ha en riktig god jul!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Reise i forbindelse med kjærlighet ser ut til å bli kjempeopplevelser. Du behøver ikke dra langt av sted for den sakens skyl, dette kan like gjerne skje innenfor landets grenser. Den så absolutt beste tiden for den store romantikken blir julehelgen. Da bør du trå skikkelig til.

Yrke, karriere og økonomi:
Tenker du å handle julegaver, både til deg selv og andre, gjør det før den 19. På den måten unngår du å kjøpe noe kanskje hverken du eller dine kjære egentlig ikke ville ha. Men generelt er du inne i en god og vital tid for penger og materielle goder.

Prioriter: Gleden ved å gi!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - desember

Steinbukken desember

22. desember - 21. januar
Greie dager: 1. 6. 10. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 8. 14. 21.

Generelt
Du får en flott avslutning på det gamle året, kjære Steinbukk. Allerede helt i begynnelsen av desember vil du merke hvordan ting ordner seg for deg. Men det helt store kommer til å bli julefeiringen. Da står din rådende planet, den ansvarsfulle Saturn, i et meget gunstig forhold til mange andre flotte planeter. Ha en riktig god jul og et godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir heller ingen dårlig måned for kjærlighetslivet ditt. Er du i et forhold, vil du bruke mye tid sammen med din kjære, og julaftenen blir helt topp i så måte. For den single blir dette en tid hvor du kan forelske deg i noen som har et helt annet syn på livet enn deg selv.

Yrke, karriere og økonomi:
Karrieren er fortsatt bra. Men det helt interessante nå er økonomien. Det er mange positive signaler i horoskopet ditt som indikerer at du har både hell og lykke med deg i pengesaker. I tillegg utviser du stort engasjement og initiativ. Så kjøp noen flott gaver til dine kjære.

Prioriter: Ikke nøl.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - desember

Vannmannen desember

22. januar - 19. februar
Bra dager: 1. 8. 12. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 10. 16. 23.

Generelt
Du får en flott avslutning på det gamle året. Det skjer mye, og det aller meste er spennende saker og ting. Bruk førjulsstemningen til julebord, og andre hyggelige sammenkomster. Skal du ut å reise etter den 19. bør du ta i betraktning at det kan skje forsinkelser. Uansett hvor du er, kommer du til å få en knall kul romjul. Godt nytt år 2017!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med den store kjærlighetsplaneten Venus i ditt eget stjernetegn, og at også aktive Mars befinner seg her, er det liten tvil om at dette kanskje blir en av de mest spennende månedene du har hatt på lenge når det gjelder romantikk og lidenskap. Lykke til!

Yrke, karriere og økonomi:
Selv spørsmål om karriere roer seg ned. Mange har allerede oppnått det de ville. Er du ikke en av dem, kommer det nye muligheter. Men litt tålmodighet må du ha. I økonomien derimot, viser du ikke mye tålmodighet. Nå engasjerer du deg fullt og helt for å øke dine materielle goder.

Prioriter: Gjør inntrykk.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - desember

Fiskene desember

20. februar - 20. mars
Bra dager: 1. 6. 10. 14. 23. 28.
Forsiktige dager: 12. 18. 26.

Generelt
Julemåneden burde bli veldig bra. Det skjer mange spennende ting i livet ditt. Også en del overraskelser, men helst av den mer hyggelige sorten. Særlig opp mot selve julen kan det dukke opp noen artige saker og ideer. Du har masse energi, og sitter ikke og venter på at andre skal ta et initiativ hvis det er noe du vil ha gjort. Riktig god jul og godt nytt år!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Desember blir den store kjærlighetsmåneden. Selv om ting kan gå litt tregere fra den 19., legger det ingen demper på alt det herlige som skjer i romantikk, flørt og forelskelser. Både jule og nyttårshelgen blir helt toppers i så måte. Du avslutter året med stil!

Yrke, karriere og økonomi:
Karrieren har vært bra for mange, og slik forsetter det året ut. Penger virker også svært så lovende. Å kjøpe flotte julegaver til deg selv og andre, blir bare artig. Du skal heller ikke se bort ifra at du helt uventet får noen ekstra kroner. Kanskje ligger de og venter på deg under juletreet.

Prioriter: Et rikere liv!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop