Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop desember
Kontakt


horoskop desember

Horoskop - Væren - desember

Væren desember

21. mars - 19. april
Greie dager: 1. 5. 10. 19. 24.
Forsiktige dager: 7. 15. 22. 28.

Generelt
Desember blir en kjempekul, men utrolig travel tid for den ambisiøse Væren. Reiselysten er stor og ønsker å oppleve mye. Du har mange gedigne ideer og planer som du ønsker å lansere. Lykken står deg bi, og mest til midten av måneden. Selv om du får det travelt, bruk jule og nyttårshelgen til å slappe av med familien.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Har du tid og anledning, er dette den store reisemåneden, og spesielt for å finne eller dyrke lidenskap og kjærlighet. Du utviser stor sjarm for tiden, og andre legger merke til deg. Samtidig som du vet hva du vil, viser du deg også fra en kjærlig og hjertevarm side.

Yrke, karriere og økonomi
Du kan stort sett gjøre som du vil. Karriere og berømmelse ligger åpent foran deg. Men vær tålmodig, og ikke press frem ting for raskt. Det kan slå tilbake på deg. Penger ser svært så lovende ut. Ta på deg spanderbuksa, og kjøp noen skikkelige fine julegaver.

Prioriter: Julehøytiden.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - desember

Tyren desember

20. april - 20. mai
Greie dager: 7. 12. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 17. 24. 30.

Generelt
Dette blir en aktiv måned. Det som skjer er at all energien ligger høyt oppe i horoskopet ditt. Nå vi du vise verdenen hvem du er, og hva du står for. Dette er vel og bra, men for all del, ikke glem dine kjære der hjemme. Om du har tid og anledning, bør du unne deg og dine kjære en skikkelig juleferie, og helst til varmere strøk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en sterk periode for kjærlighet, og spesielt den dypere lidenskapelige siden av et parforhold. Mange samliv har vært gjennom opptil flere testfaser, og har du kommet deg vel igjennom disse, ligger kjærlighetstien åpen for deg videre fremover.

Yrke, karriere og økonomi
Om yrke og karriere har ligget litt stille i det siste, kommer det nå til å ta seg opp. Den energiske planeten Mars, kommer nå til å påvirke både yrke og karriere i tiden som kommer. Den beste julegaven du kan gi, er en reise til deg selv og din familie. Unn deg det!

Prioriter: Høyt tempo...
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - desember

Tvillingene desember

21. mai - 21. juni
Greie dager: 1. 10. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 26.

Generelt
Nesten samtlige av dine energier er høyt oppe i horoskopet ditt. Dette er noe som passer en utadvendt Tvilling som hånd i hanske. Nå skal du bygge videre på det du allerede har skapt. Men å planlegge, blir også viktig for din fremtidige suksess. Mulig at et venn- eller bekjentskap kan gi deg noen problemer eller bekymringer. Men ellers, ha en fortreffelig jul!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I utgangspunktet, er du inne i årets kanskje beste periode for kjærlighet og parforhold. Men før året er omme, kan mange gå igjennom en form for testperiode av kjærligheten. Ekte kjærlighet overlever alt, men falsk eller liksom lidenskap, blir ikke lett å håndtere.

Yrke, karriere og økonomi
Å planlegge, er stikkordet for årets siste måned. Jo mer tid du bruker på dette, dess større muligheter for suksess får du til neste år. Fullmånen den 6. skjer i ditt eget stjernetegn. Den ikke bare belyser din økonomi, men gir et insitament til å tjene flere kroner.

Prioriter: Høyt på strå!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - desember

Krepsen desember

22. juni - 22. juli
Greie dager: 3. 7. 12. 17. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 15. 22. 28.

Generelt
Dette blir en travel tid. Du har mange jern i ilden. Men husk at det nå blir viktig å ta hensyn til andre, for at du skal få gjort dine egne ting. Råd og støtte fra andre vil kun hjelpe deg. Du er også inne i et sosialt hjørne, men bør bruke julehelgen til å stresse ned. Samvær med familie og dine kjære er det som gir deg mest når høytiden setter inn.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Når det gjelder kjærlighetslivet ditt, kan du nesten ikke ønske deg noe mer. Du er inne i en topp kul periode. Søker du romantikk og lidenskap, finner du det. Mange etabler nye partnerskap, eller bestemmer seg for å flytte sammen med kjæresten.

Yrke, karriere og økonomi
Helt frem til juleaften kommer du til å få det kjempetravelt. Det skjer mye på jobben. Du gjør det bra, og julebonusen er så godt som sikret. Økonomien ser bra ut, men du bør sørge for at det ikke blir noen misforståelser ved kjøp og salg.

Prioriter: Mot i brystet…
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - desember

Løven desember

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 5. 15. 20. 28.
Forsiktige dager: 3. 10. 17. 24. 30.

Generelt
Nå liker du og ha det gøy og moro. Helt frem til julehelgen sier du ikke nei til en eneste julebords innbydelse. Deretter blir du mer opptatt av familie og dine nærmeste. Fullmånen den 6. er en tid der du burde tenke mindre på deg selv, og mer på andre mennesker. I mange ting har du hellet med deg så lenge du ikke overdriver.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med det party humøret du er i, er det ikke noe rart at du finner mye av det du søker i romantikk og flørt. En forelskelse ligger og venter på deg, om det er det du ønsker. Du er både intens og lidenskapelig, og kjærlighetslivet ditt er drevet av entusiasme og pågangsmot.

Yrke, karriere og økonomi
Det blir travle dager fremover. Mulig du må ta med deg noen av arbeidsoppgavene dine hjem i julen. Da gjør du deg også noen tanker rundt det du driver med. Gode muligheter for jobbsøkere. Økonomien virker også lovende, så store julegaver er sikret.

Prioriter: Lev livet!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - desember

Jomfruen desember

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 7. 12. 17. 22. 30.
Forsiktige dager: 5. 20. 26.

Generelt
Det blir familielivet som kommer til å ta mye av din tid denne måneden. Likevel er du i party humør, og sier ikke nei takk til en julebords innbydelse. Men hus og hjem kan bety mer enn samvær med familien. Mulig du er i gang med, eller tenker på et oppussingsprosjekt, eller noe som er knyttet til kjøp og salg av eiendom. I all din travelhet, sett også av tid til stille ettertanke.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Party humøret ditt påvirker selvsagt også ditt romantiske liv. Nå liker du å flørte i en form for lek, men det kan også være at dette fører til en forelskelse. Et nystartet forhold, kan ta en annen form enn du først trodde. Så vær sikker på at du kan stole på den du betror deg til.

Yrke, karriere og økonomi
Det ser ut som om du er litt ekstra heldig med penger denne måneden. Kanskje ligger en lottogevinst og lurer. Men om du spiller, vær nøktern, og ikke overdriv din innsats. I jobben har du masser å gjøre. Du viser stort engasjement, men unngå impulsive beslutninger og handlinger.

Prioriter: Nært og fjernt.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - desember

Vekten desember

23. september - 22. oktober
Greie dager: 5. 10. 20. 24.
Forsiktige dager: 1. 7. 15. 22. 28.

Generelt
Kommunikasjon blir det store temaet for deg i desember. Dette gjelder både reiser, som den verbale og intellektuelle delen av å innhente kunnskap og informasjon. Fullmånen den 6. bringer klarhet i noe du går og lurer på. Mulig du får en god ide! Ellers blir familie og dine kjære det som teller i julehøytiden. God jul!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå er du svært aktiv i alle former for romantikk, parforhold og kjærlighet. Du er entusiastisk, pågående og tar ikke nei for et svar om det er noen du vil erobre. På den annen side vil du tjene på å vise tålmodighet, om det er noen du virkelig er glad i.

Yrke, karriere og økonomi
Det skjer et viktig skifte i ditt astrologiske pengehus. Etter tre år går den strenge og begrensende Saturn ut av dette området i horoskopet ditt. Har du nå orden på økonomien din, kan du glede deg over alle de goder du vil høste i tiden som kommer.

Prioriter: Kjærlige ord og vendinger.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - desember

Skorpionen desember

23. oktober - 21. november
Greie dager: 7. 12. 17. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 24. 30.

Generelt
Den strenge, men rettferdige Saturn som har vært i ditt stjernetegn siden november 2012, går nå ut av det. Saturn er en læremester, og forhåpentligvis har du brukt denne tiden til å forandre ting i livet ditt du ikke setter pris på. På den måten er du vel forberedt til å møte livet videre på en konstruktiv og berikende måte. En julereise virker meget gunstig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå står det mye opp til deg selv hva du vil gjøre, eller oppnå i kjærlighetslivet ditt. Du er i det romantiske hjørne, og kan lett gå hen og forelske deg. Men vær realistisk, og ikke gå rundt med rosenrøde briller. Da kan det hele ende opp i en dundrende kjærlighetssorg.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en svært gunstig økonomisk periode som varer helt til julen setter inn. Nå kan du tillate deg å kjøpe de flotteste julegaver, både til deg selv og andre. Deretter bør du bli noe mer omtenksom på hva du bruker dine kroner til. Men julegrøten med noe attåt, er sikret.

Prioriter: Overgangsperiode.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - desember

Skytten desember

22. november - 21. desember
Greie dager: 1. 10. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 12. 26.

Generelt
Det skjer masse i horoskopet ditt, og det meste av positiv karakter. Store deler av desember er vitale Solen, kjærlighetsplaneten Venus og aktive Merkur i ditt eget stjernetegn. Dette bringer livskraft, harmoni og vitalitet inn i livet ditt. Optimistiske Jupiter som er din planet, går såkalt retrograd, og saker og ting kan derfor ta noe lengre tid enn du liker. Men en fin tid for reiser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du har stor tiltrekningskraft på andre mennesker for tiden. Hva du vil oppnå eller gjøre i kjærlighetslivet ditt, er stort sett opp til deg selv. Men unngå intens krangel om penger eller andre verdier om du vil beholde fred og fordragelighet.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en av årets mest supre tider for penger og økonomi. Dette varer hele måneden, men frem til alle gulegaver er innkjøpt, kan du nærmest boltre deg som du vil. Men ikke sats på at det er spill og lykke som vil gi deg noen kroner. Da blir du antagelig skuffet.

Prioriter: Trå til for fullt!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - desember

Steinbukken desember

22. desember - 21. januar
Greie dager: 3. 12. 17. 22. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 7. 15. 28.

Generelt
Du avslutter året som det har begynt, med masse glød og iver til å få tingene på plass. Din livsgnist er stor, og du har et avbalansert syn på livet generelt. Den 24. går din hersker, læremesteren Saturn, inn i optimistiske Skytten. Dette kommer til å gi deg fine impulser til ekspansjon og vekst. Kunnskap og visdom kommer til å bli viktig for deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med kjærlighetsplaneten Venus i ditt eget stjernetegn fra den 11., er det liten tvil om at du kommer til å sette romantikk og intime forhold meget høyt. Hva du selv velger å gjøre innen romantikk, flørt og svermeri, er i bunn og grunn helt opp til deg selv. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi
Jobb og karriere går sin vante gang. Du er aktiv, og får utført mye. Et karriereskifte er ikke umulig. I økonomien viser du også et stort engasjement. Din iver etter å tjene noen ekstra kroner til juleforberedelser er stor. Men unngå impulsive kjøp og handel.

Prioriter: Hele verdenen er din.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - desember

Vannmannen desember

22. januar - 19. februar
Bra dager: 1. 5. 15. 20. 24. 28.
Forsiktige dager: 3. 17. 30.

Generelt
Du er svært aktiv, og nærmest sprudler over av initiativ lyst. Men på den annen side bør du ikke overdrive. Å holde ro, og temperamentet under kontroll, blir viktig for å unngå krangel og spente diskusjoner. På deg annen side elsker du å være sammen med kollegaer og venner, og sier ikke nei takk til et hyggelig julebord. Bruk deler av romjulen til stille ettertanke.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det svinger for tiden. Bli ikke forbauset om du treffer noen på et julebord sammen med hyggelige kolleger eller venner, som setter dine emosjoner i sving. Likevel, du bør vite hva du gjør og hva du vil. En uskyldig romantisk historie kan ende opp i hemmelige stevnemøter.

Yrke, karriere og økonomi
Det skjer positive ting i forhold til yrke og karriere. Den strenge, men rettferdige Saturn, kommer ikke til å påvirke din arbeidssituasjon mer. Det gode er at du nå står friere i dine karrieremuligheter. Nå kan du høste det du har sådd de siste årene.

Prioriter: Finne balansen.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - desember

Fiskene desember

20. februar - 20. mars
Bra dager: 3. 7. 17. 22. 26. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 20.

Generelt
Du kommer nå inn i en tid hvor du i mindre grad trenger andre mennesker for å få gjort dine ting. Planetenes energier følger deg. Du går for egen motor for å si det slik. Du er inne i en tid hvor du også få anerkjennelse for den du er og hva du har gjort. Likevel kan et bekjentskap stå for en prøvelse. Er det ting i hjemmet som må avklares, skjer det rundt den 6.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en fin periode i kjærlighetslivet ditt. Nå er det du som kjører løpet. Universet blander seg ikke inn i dine avgjørelser. Men når det er sagt, kan et forhold som ikke fungerer helt som det skal, bli stilt på en prøve før julen setter inn.

Yrke, karriere og økonomi
Du avslutter året i fin stil når det gjelder jobb og karriere. Mange har fått en forfremmelse, eller gjort et interessant karriereskifte. I økonomien bør du være realistisk, og ikke drømme deg bort. Nå skal du også bruke tid på å bygge ut ditt yrkesmessige nettverk.

Prioriter: Det du selv tror på.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop