Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop mai
Kontakt


horoskop mai

Horoskop - Væren - mai

Væren mai

21. mars - 19. april
Greie dager: 3. 7. 12. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 9. 16. 24.

Generelt
Dette blir på mange måter en kjempefin måned. Det eneste som kan forstyrre idyllen er at din herskende planet, den aktive Mars, går såkalt baklengs, sett fra jorden. Ting kan ta litt lengre tid enn du egentlig liker. Dette kan medføre stress. Men bruker du tiden til å planlegge, og reflektere over hvordan du vil at året skal utvikle seg for deg, bruker du energiene fornuftig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en fin tid for å kose seg skikkelig i romantikk og kjærlighet. Siste halvdel av måneden blir best for flørt, lek og uforpliktende kjærlighet. Men se ikke bort fra at du også kan gå hen og forelske deg i den tiden. Inviter venner til en fest og kosestund.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en årlig pengesterk syklus. Nå synes du nesten det er gøy og tjene noen kroner ekstra. Ikke slitsomt i det hele tatt. Nymånen den 6. er en topp tid for å sette i gang med nye økonomiske prosjekter som du vil skal spire og gro inn i fremtiden.

Prioriter: Fremover med omtanke!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - mai

Tyren mai

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 9. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 26.

Generelt
Du er inne i en tid med maksimal personlig kraft og vitalitet. At nymånen inntreffer i ditt eget stjernetegn, legger heller ingen demper på din vilje til å starte på nye saker og ting. Du er harmonisk i din fremtreden, og legger mer vekt på hvordan du ter og kler deg enn du vanligvis gjør. Men bruk litt tid til refleksjon og ettertanke likevel.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du har en særdeles sterk karisma for tiden. Ikke rart at andre sender deg beundrende blikk. Din personlighet stråler som en sol. Så hva du vil oppnå i kjærlighetslivet ditt, er helt og holdent opp til deg selv. Ingen andre. Å utforske romantikk, virker lovende.

Yrke, karriere og økonomi
Med all din energi er det klart at dette bringer deg goder inn i jobb og karriere. Selv om du synes du ikke trenger noen andre for å få jobben gjort, kan det likevel være lurt og tenke samarbeid. Spesielt om et pengeprosjekt er involvert. Unngå for all del misforståelser.

Prioriter: Det svinger, rock’n roll!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - mai

Tvillingene mai

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 7. 12. 16. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 14. 21. 29.

Generelt
Din ledende planet, den sprudlende Merkur, går såkalt retrograd eller baklengs, sett fra jorden. Du vil nok oppleve at ting går noe tregere. Misforståelser oppstår også lettere. Tiden kan du likevel bruke positivt og konstruktivt om du planlegger og tenker igjennom hva du vil gjøre. Deretter kan du sette i gang for fullt med det du vil.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om du kjenner at kjærlighetsliv og parforhold går litt tregt, kan du se frem til at fra midten av måneden blir det bedre. Ikke bare det, men siste uken kommer til å bli helt topp. Da viser du deg fra en karismatisk og lidenskapelig side. Du får mange beundrende blikk.

Yrke, karriere og økonomi
Det virker som om du jobber litt i bakgrunnen. I hvert fall de tre første ukene. Deretter står du mer frem som den energiske personen du er. Da kommer du inn i en tid hvor du egentlig ikke trenger andre for å få gjort dine ting. Du er også mer konkret i de sakene du jobber med.

Prioriter: Forhold deg til virkeligheten.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - mai

Krepsen mai

22. juni - 22. juli
Greie dager: 1. 5. 9. 14. 19. 29.
Forsiktige dager: 3. 17. 24. 31.

Generelt
Du er inne i en tid hvor du liker å ha utsyn mot verdenen. Samtidig setter du pris på at andre verdsetter deg for den personen du er. Nå er du inne i en periode hvor du er mindre avhengig av andre folks meninger og synspunkter. Du er din egen Herre, for å si det slik. Vennskap betyr mye. Et kurs eller seminar vil være verdifullt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du legger mer vekt på den sosiale siden i kjærlighetslivet ditt for tiden. Sammen med din elskede setter dere stor pris på hyggelige fester og sammentreff med venner og bekjente. Er du singel, er det i denne sammenheng du kan oppleve et romantisk møte.

Yrke, karriere og økonomi
Nettverk er det du bør legge vekt på nå. Sjansen for at du treffer noen som får betydning for deg i fremtiden, er stor. Du er ambisiøs og jobber hardt for tiden med dine daglige arbeidsoppgaver. Men ta i betraktning at saker og ting kan ta noe lengre tid før de ordner seg.

Prioriter: Perspektiv på tingene.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - mai

Løven mai

23. juli - 22. august
Greie dager: 3. 7. 12. 16. 21. 31.
Forsiktige dager: 5. 19. 26.

Generelt
Dette er en måned en ekte Løve koser seg. Din rådende planet, den vitale Solen, står høyt oppe i horoskopet ditt. Dette indikerer at du ikke bare liker å få anerkjennelse for den flotte personen du er, men du gjør det faktisk også! Du skinner rett og slett som en sol ut mot verdenen. Andre legger merke til deg. Men vokt deg for at ikke egoet tar overhånd.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ditt romantiske liv er litt tvetydig for tiden. På den ene siden vil du gjerne være aktiv og vise deg fra en dynamisk side. Mens på den andre er du mer reservert, og slipper deg liksom ikke helt løs. Kanskje fullmånen den 21. avklarer noe du går og lurer på.

Yrke, karriere og økonomi
For den ambisiøse ligger nå alle muligheter åpne. Karrieren er nemlig et av hovedtemaene denne måneden. For noen startet det i forrige måned, men mai er faktisk enda bedre, takket være at også nymånen hjelper deg til å initiere nye oppgaver. Flott utvikling i økonomien.

Prioriter: Stråler som en sol!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - mai

Jomfruen mai

23. august - 22. september
Greie dager: 7. 12. 21. 25.
Forsiktige dager: 2. 10. 16. 23. 29.

Generelt
Reiselysten er stor for tiden. Men ferien bør du kanskje legge til neste måned. Spesielt om du har tenkt å dra til utlandet. Da unngår du flere småergrelser som forsinkelser og slikt. Men dette er også en fin tid for studier og utdannelse. Det samme gjelder om du har åndelige, spirituelle eller alternative interesser. Du er optimistisk og ting ordner seg for deg nå.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt står også høyt i kurs for tiden. Spesielt om du er på reise, vil det bli mange hyggelig stunder med romantikk og lidenskap. I slike sammenheng kan også den single meget lett forelske seg. Men dette kan også skje i skolegården eller på et kurs.

Yrke, karriere og økonomi
Om du tenker på å gjøre viktige fremstøt i karriere og yrke, lønner det seg å vente til etter den 23. Da snakker du bedre for deg, og samtidig unngår du misforståelser ved en eventuell kontraktsunderskrivelse. Pengesaker ordner seg for deg. Men vær realistisk.

Prioriter: Spre vingene og fly!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - mai

Vekten mai

23. september - 22. oktober
Greie dager: 7. 12. 16. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 9. 24. 31.

Generelt
Du er inne i en fase hvor du liker å gjøre ting som folk legger merke til. Det er greit, men husk at du trenger andres hjelp og støtte for å få dette til. Du er mer praktisk anlagt enn du vanligvis pleier å være. Spesielt når det gjelder forhold til andre mennesker og kanskje aller mest din egen familie. En fint tid for å ta hånd om gjøremål og opprydding i hus og hjem.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du allerede i et forhold, ønsker du nå å utvikle eller fordype det videre. Å knytte sterkere bånd, betyr mye for deg nå. Er du singel, er det stor sjanse for at du også forblir så. Men i slutten av måneden kan det likevel skje en overraskelse. Nymånen i mai inviterer til å starte nye forhold.

Yrke, karriere og økonomi
I tiden rundt nymånen er det gunstig å starte et samarbeidsprosjekt. Kanskje noe som er knyttet til hus, hjem eller fast eiendom. I utgangspunktet ser det lovende ut, men tenk langsiktig før du bestemmer deg. Jobb og karriere blir ellers stort sett som den allerede er.

Prioriter: Behold balansen.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - mai

Skorpionen mai

23. oktober - 21. november
Greie dager: 1. 9. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 26.

Generelt
Kjærlighet og relasjoner til andre mennesker er det helt store nå for tiden. Så lenge dette er bra, ordner alt seg. Fra midten av måneden kommer du til å utvide din venn og bekjentskapskrets. Interessante ting skjer. Mot slutten av mai kan du føle deg litt mer sliten enn vanlig, selv om du synes du har masse energi og tiltakslyst. Rett dose av alt, er tingen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i årets kanskje beste periode for romantikk, kjærlighet og parforhold. Har du og din partner det bra sammen, får dere det enda bedre nå. Forhold som ikke funker, har også en sjanse til å bli reparert. Den single bare velger det beste. Men vær ærlig ovenfor deg selv og andre.

Yrke, karriere og økonomi
Fra og med andre uken tar økonomien seg opp. Du kan tillate deg å være mindre sparsom. Men om du skal handle noe, bør du likevel tenke deg om. Ikke gjør noe impulskjøp nå. Siste uken i mai lønner det seg å være ekstra forsiktig. Da er det bedre å sitte på pengene, enn å bruke.

Prioriter: Riv deg løs!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - mai

Skytten mai

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 12. 16. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 7. 14. 29.

Generelt
Mulig du føler deg litt tappet for energi og krefter. Hvis så er det bedre å akseptere det, enn å forsøke å drive deg selv hardt fremover. Bedre å bruke tiden til å tenke igjennom ting du vil starte med. Reflekter litt over hva som egentlig er verdifullt i livet ditt akkurat nå. Vis omsorg til andre, og spesielt til dine kjære der hjemme.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du kommer nettopp fra en sterk romantisk periode. Mange lever lykkelig på sine lidenskapelige laurbær. Mot slutten av måneden kommer også parforhold inn i bildet. Har du og din make det bra sammen, kommer dere en kjempeperiode i møte.

Yrke, karriere og økonomi
I jobben du gjør til daglig, skjer det mye. Nå blir det viktig å prioritere de viktigste oppgavene først. Du er også langt mer praktisk orientert enn du vanligvis er. Økonomien ser i hvert fall ut til å gå til din fordel. Men hold litt igjen på pengebruken. Sørg for at du uttrykker deg klart og tydelig.

Prioriter: En blandet fornøyelse.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - mai

Steinbukken mai

22. desember - 21. januar
Greie dager: 1. 5. 14. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 3. 9. 16. 31.

Generelt
Du kommer inn i en tid for å ha det gøy og kose deg. Du har anledning til å gå ut på byen sammen med venner og bekjente. Men en tur på biblioteket er også verdifullt. Det samme er å se et teaterstykke. Din selvtillit er stor, til tross for at du av og til lurer litt på om du gjør de riktige tingene. I den siste uken, ikke tro at alle trær vokser inn i himmelen. Vær nøktern.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er mer opptatt av den lettere siden av kjærlighetslivet for tiden. Romantikk og svermeri er noe som tiltaler deg. Om du er gift eller single spiller ingen rolle. Men det kan være at du er på jakt etter kjæreste, da kan det ta noe lengre tid før du finner den rette for deg.

Yrke, karriere og økonomi
Karriere og jobb går stort sett som vanlig. Men mot slutten av mai får du økt aktivitet i det du holder på med til daglig. Så sørg for at du står på alt du kan, for det kommer deg til gode senere hen. Penger ser også bra ut i den sammenhengen. Snakk klart og tydelig.

Prioriter: Livet er mangfoldig.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - mai

Vannmannen mai

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 7. 17. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 6. 12. 19.

Generelt
Det blir viktig å holde en stram linje mellom dine egne interesser, og det å forholde seg til andre mennesker. Med andre ord, en fin balanse ser ut til å være det beste for deg. Dette gjelder alle forhold i livet ditt for tiden. Ellers blir det mye familie, hus og hjem det dreier seg om. En fin tid for å ordne opp i eventuelle uklarheter.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Å vise kjærlighet til dine nærmeste er svært bra. Når det gjelder den romantiske delen av livet ditt, blir det absolutt best mot slutten av måneden. Et vennskap sliter eller tar slutt. Antagelig basert på misforståelser.

Yrke, karriere og økonomi
Karrieren som sådan ser ut til å ligge rolig. Likevel virker det som at økonomien er lovende. Mulig noe av dette er knyttet opp til din bolig eller fast eiendom. Du er i hvert fall konkret i din omgang med penger. Stol på dine egne vurderinger.

Prioriter: Jeg og vi andre.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - mai

Fiskene mai

20. februar - 20. mars
Bra dager: 5. 9. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 1. 7. 14. 21.

Generelt
Du har fortsatt en egen evne til å få til dine egne ting, og å oppnå dine målsettinger. Det du bør vokte deg for er misforståelser, enten forårsaket av deg selv eller andre. Klar tale blir viktig i alle sammenheng. Egentlig er dette en fin tid for reiser, men kanskje best mot slutten av måneden. Da unngår du irritasjonsmomenter og uforutsette endringer i reiseplanen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du gjør bekjentskap med mange nye mennesker for tiden. Er du på jakt etter romantikk og kjærlighet, hold alle kommunikasjonskanaler åpne. Om det er via email, reiser eller rett og slett på bussen til og fra jobben, er flørt og forelskelser fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
I yrke og karriere sammenheng er det mulig du føler deg noe tappet for krefter for tiden. Hvis så, bruk heller tiden til å planlegge og tenke igjennom hva du vil gjøre videre fremover. Fra midten av måneden øker optimismen. Og muligheter for ekspansjon. Gå litt forsiktig med pengene.

Prioriter: Tidevannet snur.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop