Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop september
Kontakt


horoskop september

Horoskop - Væren - september

Væren september

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 11. 16. 25. 30.
Forsiktige dager: 14. 20. 27.

Generelt
Ting går din vei denne måneden. Du kan ha opplevd endringer i din daglige jobbsituasjon men alt er til din fordel. Hovedfokus er også på helse, ernæring og velvære. Du nærmest sprudler av energi, men som med alt annet, ikke overdriv. Krev din daglige stund med egentid og plei kropp og sjel. Også du trenger å lade dine interne batterier.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En super måned for flørt og svermeri. Kjærlighetsgudinnen Venus sin plassering, viser at bundne Værer opplever masse gøy og moro sammen med sin kjære. Søker du en partner, får du mange sjanser, både i forskjellige sosiale sammenheng eller i en het jobbflørt.

Yrke, karriere og økonomi:
Dette blir en flott måned for den jobben du gjør til daglig. Det kommer en ny energisprøyt inn på dette området i livet ditt. Ikke bare at du er vital og entusiastisk, men du har også massevis av gode og spennende ideer. Du er et naturlig midtpunkt blant dine kollegaer.

Prioriter: Frisk giv!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - september

Tyren september

20. april - 20. mai
Greie dager: 5. 14. 18. 27.
Forsiktige dager: 2. 16. 22. 30.

Generelt
Hvis du følte at du opplevde en stri tørn forrige måned, går det mye bedre nå. Du får også mye mer energi, noe som løfter helsen din. Fokus nå blir mer på å nyte livet. Eventuelle problemer blir lettere å løse hvis du legger dem vekk mens du opplever noe lystbetont. Å leke med barn eller barnebarn passer utmerket! Din kreativitet og oppfinnsomhet øker også.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Også på kjærlighetsfronten blir livet lysere nå. Stress og krangel fra august avtar. Din kjærlighetsplanet, erotiske Pluto, mottar flere gode energier fra Universet. Du blomstrer på sosiale tilstelninger, og tiltrekker deg beundrende blikk. Søker du en partner, nyt flørten, men ikke forhast deg.

Yrke, karriere og økonomi:

Hjem og jobb går som hånd i hanske. Så det å jobbe så mye du kan hjemmefra er perfekt. Har du ikke opprettet et hjemmekontor, så tenk på det. I denne tiden er også penger knyttet opp til bolig, hus og fast eiendom. Din selvsikkerhet er stor for tiden.

Prioriter: Solstråler.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - september

Tvillingene september

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 7. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 11. 16. 25.

Generelt
Mange Tvillinger foretrekker å jobbe bak scenen heller enn selv å stå i rampelyset. Dette passer bra i september, da fokus skifter fra deg selv innad til andre utad. Du oppnår best fremgang gjennom samarbeid med andre. Legg grunnarbeidet for fremtidig suksess. Hjem og familie blir også viktige nå. Helse trenger mer oppmerksomhet, sørg for å få nok ro og hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Lykkejegeren Jupiters tilstedeværelse på ditt område for romanse og kreativitet, gir deg ekspansive sjanser for masse lettbeint moro og svermeri. Har du en kjær partner, finner du mye kos hjemme. Søker du en venn, har du utmerkede sjanser på de fleste sosiale arena.

Yrke, karriere og økonomi:
Jobber du innen en eller annen from for kommunikasjon, får du en hektisk tid. Hvis ikke, la heller jobben være som den er. Fra neste måned kommer du inn i en kul tid for alt som er knyttet opp til dine daglige arbeidsoppgaver.

Prioriter: De rette valg!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - september

Krepsen september

22. juni - 22. juli
Greie dager: 5. 9. 18. 23.
Forsiktige dager: 7. 20. 27.

Generelt
Hjem og familie blir viktig for deg nå. Den indre og hjemlige verden, tar prioritet fremfor status og karrierejag. Likevel står alle former for kommunikasjon i høysetet de første tre ukene. Du kan også oppleve nostalgiske stemninger som trekker deg mot tider da alt var så mye bedre. Helse er bra, men sørg for nok ro og hvile mot slutten av måneden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Noe dramatikk kan oppstå mellom deg og din kjære. Kilden til krangel kan være verdispørsmål, det kan være prisen på en ny sofa, eller egen selvverdi. Også dette er forbigående. Skap harmoni og kjærlighet.

Yrke, karriere og økonomi:
Mang en Kreps er inne i årets største periode for penger og økonomi. Spesielt den du selv skaffer til veie. Ser ikke bort ifra at du starter opp på en ny og spennende jobb som gir deg mer penger i kassa. Men du må jobbe for det.

Prioriter: Gi og du skal få!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - september

Løven september

23. juli - 22. august
Greie dager: 7. 11. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 9. 16. 22. 30.

Generelt
Du trekker mange beundrende blikk. Kjærlighetsgudinnen Venus er i ditt eget stjernetegn. Andre oppfatter deg som vellykket og attråverdig. Slik skal det jo også være, mener nå du. Du er fortsatt svært travel, men ro deg likevel litt ned. Fokus skifter til hjem og familie. Reiser du, er også dette vellykket. Helsen din stråler, men slapp likevel av med en god massasje.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Spørs om du har særlig tid til flørt og romanse da? Du er jo så opptatt og har hundre jern i ilden. Pass også på å ikke være for kritisk overfor din kjære. Vi er alle mennesker, som har våre småfeil.

Yrke, karriere og økonomi:
Du er engasjert og ivrig. De fleste ting ordner seg for den snille Løve. Økonomien smiler også til deg. Du er inne i en vital periode for nettopp den. I karrieren kan du stort sett gjøre det som passer deg selv. Men ta også hensyn til dine kollegaer i den sammenheng.

Prioriter: Være seg selv!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - september

Jomfruen september

23. august - 22. september
Greie dager: 9. 14. 18. 22. 27.
Forsiktige dager: 5. 11. 25.

Generelt
Kosmos er på din side i september, du er inne i årets kanskje beste periode. Det meste dreier seg om deg selv og dine planer. Du er din egen lykkes smed, kan man si. Ikke la denne muligheten gå fra deg! Helse er også på topp, og du sprudler av energi. Din selvtillit og gjennomføringsevne er også utmerket.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
På kjærlighetsfronten går ikke ting like lett. Både du og din kjære mener å ha rett, hver på sin side. Du står sterkt, men det gjør også din partner. Ikke forhast deg og gjør noe overilt, søk å møtes på den gylne middelvei.

Yrke, karriere og økonomi:
Et godt råd på veien nå, er at du bør konsentrere deg om økonomien så mye som du bare kan. Fra midten av neste måned kan du komme til å miste noe av det hell og lykke som følger deg på dette området. Karrieren komme også inn i en spennende tid.

Prioriter: Grip dagen!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - september

Vekten september

23. september - 22. oktober
Greie dager: 3. 12.16. 25. 30
Forsiktige dager: 7. 14. 27.

Generelt
September blir en bra måned. Du kan fokusere mer på – og gjennomføre – egne prosjekt. Nå kan du også lettere gjøre de endringer som du ønsker. Universet støtter deg i din søken etter å bli en bedre versjon av deg selv. Ditt indre spirituelle liv får også større betydning. Nestekjærlighet blir en hjørnestein i din tilværelse. Søker du nå, kan du finne.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er omringet av kjærlighet. Det er også viktig for deg at du og din kjære møtes i spirituell lengsel. Sammen søker dere det ‘Guddommelige’. De som søker en kjæreste, finner dem blant arrangement for veldedighet, spirituelle eller alternative sammenkomster.

Yrke, karriere og økonomi:
Du har lagt en aktiv karriereperiode bak deg. Den er enda ikke helt avsluttet. Nå bør du dreie mer over til nettverksutbygging i sosiale sammenheng. Å legge mer vekt på høyere verdier i jobben enn materielle goder, betaler seg. Fullmånen den 6. inspirerer deg i så måte.

Prioriter: En større mening med livet!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - september

Skorpionen september

23. oktober - 21. november
Greie dager: 5. 14. 18. 27.
Forsiktige dager: 3. 9. 16. 30.

Generelt
Du får større personlig kraft nå. Planetene plasserer seg slik at din uavhengighet øker. Dine egne behov står nå øverst på listen. Du kan strekke deg etter det du ønsker deg. Det er ikke egoistisk å prioritere egne behov, gjennom å ta ansvar for egen lykke i livet. Energien din øker som måneden skrider frem. Stress og mas avtar også.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er sosialt aktiv hele måneden blant venner og organisasjoner du tilhører. Her kan du også plutselig treffe noen som får hjertet ditt til å banke fortere. Likevel, ikke forhast deg. Din kjærlighetsplanet Venus, forbedrer sin posisjon til din fordel om kort tid.

Yrke, karriere og økonomi:

Den fine trenden i yrke og karriere bare forsetter. Og det gode er at det ser ut som at dette også hjelper deg økonomisk. Men vent med å bruke for mye penger. Neste måned ser enda mer lovende ut i så måte. Bruk også litt tid på den sosiale siden i jobbsammenheng.

Prioriter: Det som står ditt hjerte nærmest!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - september

Skytten september

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 7. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 18.

Generelt
Vær forsiktig, så du ikke tar helt av i september. Du er så travel, har så mange planer og skal gjennomføre så mye. Du ser lite til familien din for tiden. Pass på at ikke dette blir kimen til en fremtidig konflikt. Stress virker også inn på helsen. Ro ned der du kan. Som filosofisk Skytte vet du hva som egentlig er viktig i livet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er også svært aktiv på sosiale tilstellinger, og finner nye venner blant alle sosiale lag. Nå tiltrekkes du av personer som kan hjelpe deg din vei i livet. Ikke la deg blende av makt og posisjon. Alt som glimrer er definitivt ikke gull. For tiden gjelder dette forelskelser.

Yrke, karriere og økonomi:
Du har kanskje allerede merket de første positive tendensene i yrke og karriere. Men det kommer mer. Dette er kanskje årets beste periode for nettopp slike ting. Mang en Skytte skifter beite, og selvsagt med en ny og fetere arbeidskontrakt i lommen.

Prioriter: Fremtiden i sikte!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - september

Steinbukken september

22. desember - 21. januar
Greie dager: 5. 9. 18. 22. 27.
Forsiktige dager: 7. 14. 20.

Generelt
September blir en aktiv måned. Reiser og kontakter med utlandet blir viktig. Det meste du foretar deg, lykkes du med. Ditt indre liv får også større betydning nå. Plutselig kan det gå et lys opp for deg, og du opplever et spirituelt eller filosofisk gjennombrudd. Helsen din er stort sett bra, og den indre gleden du opplever forsterker dette.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Midten av måneden kan bli en lidenskapelig tid, enten du har en fast partner eller søker kjæreste. Ellers fortsetter trenden fra forrige periode. Romantikk har falt på plass for mange Steinbukker. For single kan de du møter på reise i utlandet, bli viktige for fremtiden.

Yrke, karriere og økonomi:
Samarbeid blir viktig i alle former for jobbsituasjoner. Om dette gjelder ditt daglige arbeid eller din fremtidige karriere, spiller ingen rolle. Du er optimistisk, og har mange flotte og gedigne ideer om hvordan du vil gjøre saker og ting. Ikke overdriv i pengebruken.

Prioriter: Ta det som det kommer!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - september

Vannmannen september

22. januar - 19. februar
Bra dager: 7. 12. 20. 25.
Forsiktige dager: 10. 16. 23.

Generelt
Fokus skifter fra ditt indre liv til ditt liv som sådan i samfunnet. Sats på de sakene som er viktig for deg, da vil du lykkes. Din helse forbedrer seg fra forrige måned, og energikurven stiger. Du kan også ha nytte av en ryddeprosess i livet ditt. Det kan være seg rydde i hjemmet, utdaterte handlemønster eller personer som kanskje ikke vil deg vel.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Romantikken fra forrige måned blomstrer fortsatt. Kjærlighetsgudinnen Venus oppholder seg fremdeles på ditt område for ekteskap og viktige partnere. Vitale Solen befinner seg på ditt område for dype sensuelle relasjoner. Du kan bli tiltrukket av en utlending.

Yrke, karriere og økonomi:
Fullmånen den 6. blir en fin tid for å se på saker og ting du vil gjøre i forbindelse med jobben. Kanskje finner du ut at du skal sette i gang med nye gjøremål. Men tenker du noen større endringer innen karrieren, bør du heller avvente til neste måned.

Prioriter: Ting tar sin tid!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - september

Fiskene september

20. februar - 20. mars
Bra dager: 9. 14. 22. 27.
Forsiktige dager: 11. 18. 25.

Generelt
Det meste dreier seg om dine relasjoner til andre mennesker. Oppstår det en krangel, søk å finne en kompromiss slik at ingen føler at de taper. Du vinner også på å ha en positiv innstilling til hva som skjer rundt deg. Helsen din er også mer delikat, sørg for nok ro og hvile. Harmoni i dine relasjoner blir nøkkelen til bedre helse og sjelefred.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
De av dere som er «party-Fisker» kan se frem til en strålende måned. Du er særs utadvendt, og koser deg på enhver sosial arena ved minste anledning. De som har en kjær partner, dyrker romantikken sammen, de som søker kjæreste har mange sjanser for flørt og svermeri.

Yrke, karriere og økonomi:
La karrierspørsmål ligge for tiden. Konsentrer deg heller om dine daglige arbeidsoppgaver. Her viser du stort engasjement og innsatsvilje. Det er også her du har de største sjanser for klingende mynt for tiden. Harmoni til arbeidskollegaer blir viktig.

Prioriter: Jeg og andre!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop