Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop februar
Kontakt


horoskop februar

Horoskop - Væren - februar

Væren februar

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 7. 15. 20.
Forsiktige dager: 5. 11. 17. 25.

Generelt
Ta det rolig, spesielt første halvdel av måneden. Det som skjer, er at din ledende planet, den aktive Mars, står i et svekket forhold til energibunten Solen. Du føler deg tappet for krefter og initiativ, noe du slettes ikke liker. Dette går ut over humøret, og fører til utidige diskusjoner med folk som står deg nær. Ikke fortvil. Styrken kommer tilbake.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt står høyt i kurs for tiden. Første halvdelen tar du den delen av livet ditt mer seriøst, men deretter blir du langt mer løssluppen. Da ønsker du å leve livet på din måte. Sankt Valentindagen blir perfekt for romantikk, flørt og svermeri. Venner blir viktige.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt inne i en flott tid for karrieresaker. Også i selve jobben gjør du det bra, selv om enkelte ting tar litt lengre tid enn du egentlig liker. Du bør sette av noe tid til nettverksbygging. Selv om du ordner det meste selv, blir det viktig å treffe “de rette” personene.

Prioriter: Valg av tidspunkt.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - februar

Tyren februar

20. april - 20. mai
Greie dager: 5. 9. 17. 22.
Forsiktige dager: 7. 13. 20. 27.

Generelt
Selv om dette er en topp måned for reiser, studier og utdannelse, bør du likevel ikke overreagere om det helt plutselig skjer noen endringer. Du viser stor selvtillit for tiden. Andre legger merke til deg, noe du også setter stor pris på. Men vis deg også fra en mer ydmyk og hensynsfull side, fordi dette er en tid hvor hovmod kan stå for fall.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sankt Valentin kan bli en dag du sent vil glemme. Med emosjonelle Månen i ditt eget stjernetegn, som står i et herlig forhold til lykkeplaneten Jupiter, som igjen befinner seg i et område i horoskopet ditt som har å gjøre med flørt, forelskelser og romantikk, går du til dekket bord.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Forrige måned måtte du være litt forsiktig med pengene, men nå kan du tillate deg å bruke noen kroner ekstra. Fra midten av måneden kommer det noen ekstra kroner inn på kontoen din. Dette er antagelig knyttet opp til jobben din. Ja, kanskje til og med et karrieresprang.

Prioriter: Vis hva du står for.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - februar

Tvillingene februar

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 7. 17. 21. 25.
Forsiktige dager: 5. 12. 19.

Generelt
En topp tid for skolegang og utdannelse. Nå søker du etter informasjon på mange områder i livet ditt. Dette er også en topp tid for reiser, og særlig om du legger inn noe som vil gi deg mer kunnskap. Er det uklarheter i familielivet ditt, kommer dette til en avklaring i tiden rundt fullmånen den 22. Kanskje får du en grunn til å feire en familieforøkelse eller et boligsalg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er fortsatt inne i en kul tid for kjærlighet og lidenskapelig lek og moro. Fra midten av måneden kommer også romantikk sterkere inn i bildet i forbindelse med reiser og turer. I den sammenheng er det fullt mulig at det oppstår en herlig forelskelse.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Du har mange fine og storslagne ideer. Noen av disse vil du helt sikkert realisere i forbindelse med yrke og karriere. Særlig mot slutten av måneden tar dette seg kraftig opp. Din selvtillit øker. Andre, og deriblant sjefen din, legger merke til deg. En påskjønnelse kan skje.

Prioriter: Vis hva du står for!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - februar

Krepsen februar

22. juni - 22. juli
Greie dager: 5. 10. 19. 23. 27.
Forsiktige dager: 8. 15. 21.

Generelt
Dette er en fin tid for å rydde opp i ting du ikke lenger trenger. Dette gjelder de fleste områder i livet ditt, både fysisk, emosjonelt som mentalt. En ryddesjau i huset ditt er bra. Kast, gi bort eller selg det du ikke lenger trenger. På den måten skaper du muligheter for at nye ting vokser frem. Din vitalitet er stor for tiden, men ta deg tid til ro og hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en herlig tid for alle former for romantikk og kjærlighet. Sankt Valentin dagen blir helt fantastisk for deg. For den single er en forelskelse fullt mulig. Nå søker du harmoni og lidenskap i parforhold. Men den 7. kan det skje et maktspill. Så tenk deg om før du overreagerer.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
I økonomien gjør du det best om du samarbeider. Det samme gjelder egentlig i jobben, og spesielt om det skulle dukke opp en utfordring. Du er nå ivrig etter å realisere deg selv i yrke og karriere. Her viser du både entusiasme og pågangsmot. I tillegg har du stor tro på deg selv.

Prioriter: Opprydding.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - februar

Løven februar

23. juli - 22. august
Greie dager: 2. 11. 15. 21.
Forsiktige dager: 7. 13. 20. 27.

Generelt
Som i januar, ta det litt rolig i begynnelsen av måneden. Du kan være uomtenksom, og bør ikke begi deg inn på farefulle områder eller begivenheter. Tendensen er at du er uvøren, og kan lettere pådra deg uhell. I hjemmet bør du ikke innlede til opphetede diskusjoner. Om du passer på i disse tingene, kan dette bli en svært så konstruktiv måned. Verre er det ikke!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I kjærligheten fortsetter den flotte trenden. Forskjellen er at nå legger du mer vekt på den seriøse delen av kjærligheten, i stede for lek, flørt og moro. Kanskje forelskelsen fra forrige måned blir til et fast forhold? Sankt Valentin blir en stemningsfylt dag for deg.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Samarbeid blir viktig. Ikke bare i yrke og karriere, men egentlig innenfor alle områder i livet ditt. Nå kommer du lenger med hjelp og støtte fra andre mennesker. Økonomien er fortsatt i en ekspansiv fase. Mot slutten av måneden får du en flott ide til å tjene noen ekstra kroner.

Prioriter: Se deg om før du hopper.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - februar

Jomfruen februar

23. august - 22. september
Greie dager: 5. 13. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 22.

Generelt
Om du viste forsiktighet i forrige måned, kan du nå spre vingene dine og fly. Men du er fortsatt inne i en periode hvor du kommer lengre med å lytte og ta hensyn til andres menneskers meninger, støtte og hjelp. Mot slutten av måneden kan du få en hyggelig nyhet eller overraskelse. Antagelig er det noe som støtter opp om din optimisme.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Romantikk, flørt og svermeri står fortsatt sterkt hos deg. Om du ikke gikk hen og forelsket deg forrige måned, er det store sjanser for at det skjer nå. At dette skjer på selveste Valentindagen, er ikke usannsynlig. Mot slutten av måneden kommer nye initiativ i kjærlighet og parforhold.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Akkurat nå kan du la karrieren ligge. Det er bedre du konsentrerer deg om dine helt daglige arbeidsoppgaver. Det er på den måten du bygger opp om de mer langsiktige mulighetene. Ikke bare det, men det er også her de gode fordelene i økonomien kommer til deg.

Prioriter: La det skje!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - februar

Vekten februar

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 7. 15. 22. 25.
Forsiktige dager: 5. 11. 18.

Generelt
Du er inne i en tid hvor hjem, familie og de nære ting betyr mye for deg. I begynnelsen av måneden blir det viktig å vise masse omsorg til dine kjære. Men fra midten av februar kommer lysten til å gå ut på byen for å ha det gøy, sterkere og sterkere inn i bildet. Din helse og velvære, uansett hvordan den er, blir mer vital mot slutten av måneden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Jo lenger du kommer ut i februar, dess mer kommer flørt, svermeri og romantikk inn i livet ditt. Uansett om du er i et forhold eller ikke, blir du sterkt dratt mot lidenskap og amour. Er du singel, er det nå du merker de første intense følelsene for en bestemt person.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Først etter den 9. kommer det mer kraft og initiativ inn i jobben du gjør til daglig. Tiden for forfremmelser og karrieresaker er ennå ikke der, så konsentrer deg heller om ting som må gjøres her og nå. Økonomien er dynamisk, men unngå impulskjøp og handlinger.

Prioriter: Alt til sin tid!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - februar

Skorpionen februar

23. oktober - 21. november
Greie dager: 5. 9. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 7. 13. 20.

Generelt
Energien er fortsatt på topp. Du hevder deg bra i de fleste ting. Men du er også inne i en tid hvor familien betyr mye for deg. Bruk tid til å være sammen med dem. Det er her du får hjelp og støtte når saker og ting røyner litt på. Selv om du har stor selvtillit, kan du oppleve litt kaos til enkelte tider. Dette kan være ting som andre forårsaker, men som du må rydde opp i.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I begynnelsen av måneden er det sjanser for at du kan oppleve noen utfordringer i kjærligheten. Men det ser ut til at du løser det bra. Først etter den 19. tar det romantiske livet ditt seg kraftig opp. Da kommer det ny vitalitet og initiativ inn i flørt, lek og forelskelser.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Nymånen den 8. kan gi deg noen fine impulser til å sette i gang med nye oppgaver i yrke og karriere. Men dette kan også være en måned der du kan oppleve endringer i den jobben du driver med til daglig. Du får antagelig en hyggelig overraskelse i økonomien mot slutten av februar.

Prioriter: Oppgjørets time.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - februar

Skytten februar

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 7. 11. 20. 25.
Forsiktige dager: p. 15. 22.

Generelt
Selv om du ønsker å vise verden hvem du er og hva du står for, bør du nå likevel bruke mer tid på ditt hus og dine kjære. Dette kan også være en bra tid for å gå litt inn i seg selv. Ta et lite oppgjør for å finne ut hva du egentlig vil med livet ditt videre fremover. Du snakker godt for deg, og har en egen evne til at andre gjerne lytter til det du har å si.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er ikke sikkert det gjelder deg, men horoskopet ditt antyder hemmelig eller skjult romantikk. Men det også være så enkelt at du er forelsket i noen du vil holde for deg selv. Kommunikasjon blir viktig i alle former for relasjoner, og særlig med din kjære partner.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Første halvdel er best for økonomi. Rundt den 6. bør du vite hva du gjør med pengene dine. Her kan du få en skikkelig stor gevinst, men du kan også tape om du ikke er forsiktig. Uansett kan du nå tillate deg og åpne lommeboken litt opp. Mot slutten av måneden kan du få en hyggelig nyhet.

Prioriter: Avstand og perspektiv.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - februar

Steinbukken februar

22. desember - 21. januar
Greie dager: 5. 9. 13. 22. 27.
Forsiktige dager: 11. 18. 25.

Generelt
Det skjer mye nå. Du har mange planeter i stjernetegnet ditt. Dette gir deg masse aktivitet på flere felter i livet ditt. Du tenker mye, og får mange kule ideer og innfall. Dette er også en tid der du legger mer vekt på skjønnhet og det vakre i livet, uansett om du er mann eller kvinne. Mot slutten av måneden kan en interessant reise komme helt overraskende på deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt var bra forrige måned. Det behøver ikke bli dårligere i denne. Frem til midten av februar har du de beste sjanser om du vil gjøre et fremstøt i å erobre noen du har et spesielt godt øye til. Valg av rette romantiske ord blir avgjørende i så måte.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Økonomien får en fin og vital utvikling. Siste halvdel av måneden har du flere flotte planeter i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med de materielle goder du selv skaper. Dette er en tid for å se muligheter og ikke begrensninger. Men vær likevel jordnær og realistisk.

Prioriter: Grønt lys!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - februar

Vannmannen februar

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 7. 11. 15. 25.
Forsiktige dager: 13. 20. 27.

Generelt
Det er ikke sikkert alle utfordringer i livet ditt er over enda, men du kommer i hvert fall inn i en sterk og energisk periode. Mange flotte planeter går inn i stjernetegnet ditt. Samtidig som du er entusiastisk, tenker du klart som et lyn, og du har en fin form for a se balanse i saker og ting. Mot slutten av måneden får du en hyggelig nyhet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I midten av måneden går den store kjærlighetsgudinnen Venus inn i ditt eget stjernetegn. Da sier det seg selv at romantikk og lidenskap kommer i høysetet. Sankt Valentindagen kommer til å bli helt fortreffelig. Flørt, lek og svermeri står høyt i kurs for tiden.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Det er ikke sikkert alt på yrkesfronten er helt rolig. Litt sånn småkaos kan muligens forekomme. Men uansett hva det er, har du stor tro på deg selv til å ordne opp i det meste. I jobben viser du både entusiasme og iver til å sette i gang med ting.

Prioriter: Gode ting i vente!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - februar

Fiskene februar

20. februar - 20. mars
Bra dager: 5. 9. 13. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 15. 22.

Generelt
Ditt sosiale liv og omgang med venner og bekjente preger fortsatt store deler av livet ditt. Energibunten Solen står sterkt i ditt eget område i horoskopet. Dette er alltid bra fordi man føler seg vital og i harmoni med seg selv. Bruk tiden frem til den 21. for på planlegge litt hvordan du vil gripe ting an. Deretter kan du sette i gang for fullt med dynamikk og entusiasme.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Første halvdelen av februar er best for romantikk og kjærlighet. Tenker du å gjøre et fremstøt for å erobre noen du har et godt øye til, har du her de beste muligheten for lykke og romantikk. Mot slutten av måneden får du en hyggelig nyhet eller det skjer en uventet begivenhet.

Yrke, Yrke, karriere og økonomi
Selv om det skjer mange ting på flere plan i livet ditt, bør du ikke glemme at også jobben må tas hånd om. Du har mange flotte ideer som du burde gjøre noe med. En yrkesreise lover godt. Her kommer du hjem med en fin kontrakt som du kan jobbe videre på. Den gir deg også kontanter.

Prioriter: Brett opp ermene.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop