Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop august
Kontakt


horoskop august

Horoskop - Væren - august

Væren august

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 11. 16. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 6. 14. 27.

Generelt: Optimismen stiger. Nå ønsker du at hele verden skal bli ditt nedslagsfelt, uansett hva du holder på med. Store og gedigne ideer bare strømmer på. Likevel bør du vokte deg for ikke å strekke strikken for langt hvis det du vil gjøre ikke er realistisk gjennomførbart. Frem til den 20., toppers for koseturer til utlandet. Deretter best for jobbreiser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sommerromantikken har vært herlig for mange Værer. Og slik fortsetter det også ut i august. Men tidligere var det svermeri og flørt og lek som sto på agendaen, mens du nå bør ta kjærligheten langt mer alvorlig. Ansvar og fornuft er to begreper du bør forholde deg til.

Yrke, karriere og økonomi
Nå bør du la karrierespørsmål ligge, og heller konsentrere deg om dine dagligdagse arbeidsoppgaver. Det er nettopp her du kan gjøre det helt store som gir deg flotte muligheter for fremtiden. Et kinkig spørsmål om penger kan dukke opp. Dette løser du med klokskap.

Prioriter: Spre vingene og fly…..
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - august

Tyren august

20. april - 20. mai
Greie dager: 4. 14. 18. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 9. 16. 23. 29.

Generelt
Du har stor tro på deg selv og ditt. Nå ønsker du å realisere deg selv. I utgangspunktet er du praktisk anlagt, noe som er viktig for deg nå. Men lytt likevel til din magefølelse og indre stemme, samtidig som du bør reflektere litt over ting du vil gjøre. I begynnelsen av måneden bør du ikke hisse deg opp unødig. En tid der du lett kan komme i diskusjon og klammerier med andre.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt kan muligens gå to veier. Hvor, avhenger av hvordan du og din partner eller kjæreste har det for tiden. Er forholdet slitsomt, bør du regne med et aldri så lite oppgjør. Er det motsatte tilfellet, blir samlivet styrket. Den single lever et rikt romantisk liv med mange muligheter.

Yrke, karriere og økonomi
Generelt burde dette være en grei måned for jobb og arbeid. Du ønsker å vise andre hva du kan og står for, samtidig som du er ivrig etter å realisere dine saker og ting. Om du hadde håpet på et lån eller en finansiell ordning, kan det bli tøft å få det til i første halvdel av august.

Prioriter: Behold balansen.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - august

Tvillingene august

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 6. 16. 20. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 25. 31.

Generelt
Om familie og dine nærmeste betydde mye for deg i forrige måned, blir de ikke mindre viktige i denne. Her ligger det også an til familieforøkelse. Om du har ferie nå og skal ut og reise, kan du selvsagt gjøre det, men en ren hjemmeferie er heller ikke dumt. Du kommer også til å bruke en del tid på å tenke igjennom viktige saker og avgjørelser i livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Når det gjelder parforhold og samliv kommer spesielt dette inn i en flott periode. Du får en form for fornyet kraft og styrke i kjærlighetslivet ditt. Entusiasme og lidenskap stiger. Gode og sunne forhold blir styrket. De som sliter kan møte veggen rundt den 20.

Yrke, karriere og økonomi
En god økonomi ser ut til å være knyttet opp til hus, hjem og fast eiendom. Hvis du tenker på å kjøpe eller selge boligen din, virker det som at slutten av måneden er best for slik handel. Dette er også en tid du har lykken med deg i det meste du gjør.

Prioriter: Riv deg løs!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - august

Krepsen august

22. juni - 22. juli
Greie dager: 4. 9. 18. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 6. 14. 21.

Generelt
Selv om noe av den sterke drivkraften fra forrige måned avtar noe, har du likevel evnene til å få til det du selv vil. Du er mindre avhengig av andre menneskers hjelp og råd, men du er likevel flink til å ta hensyn til andres meninger og oppfatninger. Denne måneden ligger spesielt godt til rette for reiser, og helst de som skjer i ditt eget hjemland.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det blir en fin tid for romantikk og kjærlighet rent generelt. Men først fra midten av måneden blir det en helt kul tid med økt lidenskap, amour og intimitet. Da er du også litt ekstra heldig, så at drømmeprinsen/prinsessen blir en virkelighet, er fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en sterk og konstruktiv periode for yrket, og spesielt den jobben du gjør til daglig. Din entusiasme påvirker dine arbeidskollegaer. Er det noe du har strevet med for å få fullført, får du belønningen før måneden er omme. Men har du ligget på latsiden, må du også betale for det.

Prioriter: Høyt på bølgen den blå!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - august

Løven august

23. juli - 22. august
Greie dager: 2. 6. 11. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 9. 16. 23.

Generelt
Måneden starter med gnister av ild. Nymånen inntreffer nemlig i ditt stjernetegn. Entusiasme og iver etter å starte på nye ting, blir bare som en naturlig del av din hverdag. Det du kanskje mest bør vokte deg for, er å ikke drive de menneskene du har rundt deg til vanvidd med all din intensitet. Ikke glem å kose og hygge deg i de fortsatt lyse sommerkveldene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du rir fortsatt på en høy bølge når det gjelder den mer uforpliktende delen av kjærlighetslivet ditt. Svermeri, lek og romantikk har du stor sans for. Men driver du dette for langt, bli ikke forbauset om at du må stå til ansvar for dine handlinger i slutten av måneden.

Yrke, karriere og økonomi
Om økonomien har vært bra, kan den nå faktisk bli enda bedre. Helt mot slutten av måneden kan du være mer heldig med den enn du viste om. Men la det komme til deg på en naturlig måte. Ikke sats over evne i lotto og spill. Det er slettes ikke sikkert at lykken din skal komme derfra.

Prioriter: Hjertegodhet.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - august

Jomfruen august

23. august - 22. september
Greie dager: 4. 9. 14. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 11. 18. 25.

Generelt
Dette tegner til å bli en aktiv måned kjære Jomfru. Nå kan du gjøre det skikkelig bra om du greier å prioritere dine oppgaver riktig. Med halvparten av planetene i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at du får mange energier du må forholde deg til. I hus og hjem bør du holde en diplomatisk tone. Unngå opphissede diskusjoner, spesielt rundt den 23.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med vakre og sjarmerende Venus i Jomfruen, er det ikke noe rart i at du blir en ettertraktet personlighet. Din karisma preger andre. Om det skjer endringer i ditt romantiske liv, ser det ut som at det er du som har kontrollen på situasjonen.

Yrke, karriere og økonomi
Hvor du legger all din kraft og energi denne måneden, er jo selvsagt opp til deg selv. Velger du å gjøre det innen karriere og materielle goder, vil du selvsagt se resultater etter hvert. I siste halvdel av august er du mer heldig i ting du foretar deg. Lykke og optimisme står deg bi.

Prioriter: Ta de rette valg!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - august

Vekten august

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 6. 11. 16. 25. 29.
Forsiktige dager: 14. 21. 27.

Generelt
Kanskje kan man kalle denne måneden stille før stormen. Det er jo ikke sikkert det blir noen storm som sådan i september, men nå i august vil du bruke mer tid til å planlegge, reflektere og kanskje holde deg litt i bakgrunnen. Det er også mulig at en bekjent vil kalle på deg for å få hjelp med et eller annet. Da blir det en fin måte å vise din gode menneskelige side på.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ser litt innestengt ut for å bruke et slikt utrykk. Kanskje dreier det seg om et hemmelig stevnemøte, eller at du er forelsket i noen som du vil holde for deg selv. Uansett hva det er, kommer saker og ting på bordet mot slutten av måneden.

Yrke, karriere og økonomi
Jobber du med en eller annen form for kommunikasjon, kommer du inn i en meget aktiv tid. Om du ikke direkte gjør det, blir du i hvert fall flink til å få frem dine meninger og synspunkter. Du snakker både fort og overbevisende. Men sørg for at du kan stå for alt du sier.

Prioriter: Ta tiden til hjelp.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - august

Skorpionen august

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 9. 14. 18. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 16. 23. 29.

Generelt
Fra å være mer konsentrert om deg selv, går du nå over til å forholde deg mer åpent til andre mennesker. Sommerlige sammenkomster med venner og bekjente kommer til å bli en del av dine daglige og sene kveldstimers aktiviteter. I lyset av fullmånen den 18., kan saker og ting i hjemmet bli belyst. Kanskje blir dette en perfekt grunn til å feire.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det beste muligheter for kjærlighet og romantikk, ligger i sosialt samvær med folk du deler de samme interessene med. Ja kanskje skjer det en aldri så liten uskyldig flørt på et kurs eller seminar du er på. Men ikke la drømmer ta overhånd. Virkeligheten eksisterer tross alt.

Yrke, karriere og økonomi
Nymånen den 2. er en perfekt tid for deg om du vil gjøre et fremstøt i jobb, eller direkte i karrieren. Ikke bare det, men du kommer også inn i en aktiv og dynamisk tid for penger og økonomi. Om du har vært forsiktig i pengebruken inntil nå, kan du nå endelig få slippe deg mer løs.

Prioriter: Gode ting i vente!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - august

Skytten august

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 6. 11. 16. 20. 29.
Forsiktige dager: 4. 18. 25. 31.

Generelt
Den iherdige Mars går inn i ditt stjernetegn. Fart og spenning kommer til å bli en del av din vanlige hverdag. Entusiasmen stiger, og det samme gjør din lyst til å sette i gang med nye saker og ting. Dette er også en topp tid for skolegang, studier og reiser. Til tross for all din iver, er du ikke vanskelig å få overtalt til å ta deg en ferietur til utlandet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er gode sjanser for at du møter noen du synes er helt perfekt for deg, rundt midten av måneden. Slik kan det godt være, men gi det litt tid før du betror deg fullt og helt til vedkommende. Du kan være ganske så drømmende av deg i kjærligheten for tiden.

Yrke, karriere og økonomi
Det som startet så bra forrige måned, bare fortsetter med styrket intensitet. Tenker du å gjøre et fremstøt både innen karrieren eller økonomien, ser det ut som at slutten på august er det beste tidspunkt. Da har du mest hell og lykke med deg.

Prioriter: I fyr og flamme.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - august

Steinbukken august

22. desember - 21. januar
Greie dager: 4. 9. 14. 18. 23. 31.
Forsiktige dager: 6. 21. 27.

Generelt
Ønsker du å spre vingene og fly avgårde, har nå tidspunktet for dette kommet. I alle fall hvis det er ferie og spennende reiser vi snakker om. Men det ligger nå også særdeles godt til rette for å starte på utdannelse eller studier. Dette er også en tid hvor du søker en større mening med livets verdier. Din tro blir enten forsterket, eller du begynner å stille spørsmål ved den.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Hele august er bra, men slutten av måneden blir best. Da har du det største hellet med deg. Om du treffer din drømmepartner, blir det enten på reise, i skolegården eller på universitet, og bli ikke overrasket om det er noen med en annen kulturell bakgrunn enn deg selv.

Yrke, karriere og økonomi
Både nymånen den 2. og fullmånen den 18. påvirker økonomien din. Nymånen blir en fin tid for å starte et samarbeidsprosjekt med din partner, eller noen andre. Særlig om du tenker langsiktig. Fullmånen belyser dine egne penger og gir deg mulighet til å forta nødvendige tilpasninger.

Prioriter: Mulighetenes marked!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - august

Vannmannen august

22. januar - 19. februar
Bra dager: 7. 12. 16. 21. 25.
Forsiktige dager: 2. 9. 23. 29.

Generelt
Om du synes at forrige måned var litt tung, for å si det sånn, blir august desto bedre. Optimisme og drivkraft er tilbake for fullt. Fullmånen den 18. skjer i ditt eget stjernetegn. Dette er en magisk tid som ofte gir oss grunn til å feire et eller annet. Din personlighet kommer sterkere frem. Andre legger merke til, og verdsetter deg for den personen du er.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En flott tid for romantikk og parforhold. Nå har du virkelig anledning til å la den ekte kjærligheten mellom deg og kjæresten vokse til nye høyder. Mot slutten av måneden har du lykken med deg. Søker du en kjæreste, se ikke bort ifra at det er din tvillingsjel du møter.

Yrke, karriere og økonomi
Den delen av økonomien din som du deler med andre, det være seg din ektefelle eller noen andre, virker svært så lovende for tiden. Det er også en tid der du er litt heldig med ting du foretar deg, og særlig siste halvdel av august. Men det blir viktig at du er realistisk i din omgang med penger.

Prioriter: Gode ting i vente.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - august

Fiskene august

20. februar - 20. mars
Bra dager: 9. 14. 18. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 11. 25. 31.

Generelt
Du er vital og sterk for tiden, og viser masse energi og pågangsmot. Selv om din selvtillit er stor, blir det likevel viktig at du samarbeider med andre for å få gjort dine ting, samme hva det enn måtte være. Du trenger nå andres råd, hjelp og støtte. Men den endelige avgjørelse tar du selvsagt selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra en tid med flørt, svermeri og den mer lettsindige siden av kjærligheten, kommer du nå inn i en fase hvor det blir langt mer seriøst. Mange kjærester flytter sammen. Mange parforhold får et nytt tilskudd av romantikk og amour. Mot slutten av måneden er du litt ekstra heldig.

Yrke, karriere og økonomi
Ettersommeren starter med gode muligheter i yrke og karriere. Dette kan henge sammen med at sjefen din setter ekstra høy pris på den jobben du gjør til daglig. Særlig fra midten av måneden og utover, kommer ny optimisme inn i arbeidslivet ditt. Det du har jobbet så iherdig for, blir realisert.

Prioriter: Tidevannet snur.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop