Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop februar
Kontakt


horoskop februar

Horoskop - Væren - februar

Væren februar

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 7. 15. 20.
Forsiktige dager: 5. 11. 17. 25.

Generelt
Din ledende planet, den aktive Mars, har nettopp gått inn i ditt eget stjernetegn. Med dette starter du egentlig på en ny toårig syklus. Energien er på topp, og du føler deg bra med deg selv. Nå trenger du ingen andre til å få gjort dine ting. Det eneste du bør vokte deg for, er din egen tendens til overdreven utålmodighet. Særlig gjelder dette mot slutten av måneden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med den store kjærlighetsgudinnen Venus i Væren, sier det seg selv at kjærlighet og romantikk er et viktig tema for deg. Du legger mer vekt på hvordan du ter deg og kler deg for tiden. Med din sjarm, karisma og selvtillit, kan du nærmest bedåre hvem du vil.

Yrke, karriere og økonomi
Den direkte energien i yrke og karriere avtar noe. Det betyr sikkert ikke så mye akkurat nå, for du har sikkert allerede fått gjort og ordnet opp i de målene du hadde satt deg. Nå bør du konsentrere deg om å bygge ditt nettverk. Du treffer en interessant person.

Prioriter: Grip dagen!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - februar

Tyren februar

20. april - 20. mai
Greie dager: 5. 9. 13. 17. 22.
Forsiktige dager: 7. 20. 27.

Generelt
Er fortsatt inne i en sterk og egenrådig tid. Men du blir også noe mer tenksom, og til tider litt tilbaketrukket. Mulig tidligere hendelser opptar deg, eller at måneformørkelsen den 11. setter fokus på familiære forhold som ikke fungerer helt som de skal. I slutten av måneden kan også et vennskap bli satt på prøve. Din selvtillit er på topp, og andre ser opp til deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærligheten virker lovende, og på den ene siden viser du stor aktivitet og iver. Men på den annen siden, betrakter du romantikk og amour mer på et privat plan. Derfor bør du vie all din tid til din elskede partner. Er du singel, er det mulig du holder en forelskelse hemmelig, eller kun for deg selv.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke og karriere er fortsatt bra. Mulig at måneformørkelsen den 11. bringer med seg en etterlengtet forfremmelse, eller et interessant jobbtilbud. Du har for tiden gode muligheter til ekspansjon i jobben du gjør til daglig. Også en fin periode for penger og økonomi.

Prioriter: Det handler om innstiling.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - februar

Tvillingene februar

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 8. 12. 16. 20.
Forsiktige dager: 5. 18. 25.

Generelt
Din egen planet, den smarte Merkur, går inn i det superintelligente stjernetegnet Vannmannen. Om ikke dette er nok, skjer dette i et område i horoskopet ditt som har å gjøre med utdannelse, lærdom og det å skaffe seg mer kunnskap og informasjon. Altså en perfekt situasjon for en vitebegjærlig Tvilling, enten du skal begynne på skole eller videreutvikle deg i jobbsituasjonen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sosialt samvær betyr mye for deg for tiden. Du greier simpelthen ikke å si nei takk når du får en innbydelse til en fest eller en hyggelig middag med venner og bekjente. Er du singel, bør du ikke se bort ifra at du treffer noen som får hjertet ditt til å banke fortere i en slik situasjon.

Yrke, karriere og økonomi
Alt som er knyttet opp til jobb og karriere, er fortsatt meget sterkt. Etter hvert som måneden utvikler seg, kommer også din selvtillit til å stige til nye høyder. Du får masse anerkjennelse for den flotte jobben du gjør. I den sammenhengen, ikke glem å være ydmyk og å vise andre empati.

Prioriter: Kunnskap er ikke tung å bære.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - februar

Krepsen februar

22. juni - 22. juli
Greie dager: 9. 13. 22. 27.
Forsiktige dager: 5. 11. 18. 25.

Generelt
Du bør regne med at dette blir en måned med stor aktivitet. Ja egentlig blir det så hektisk at du får liten tid til deg selv. Derfor blir det viktig at du priorater nettopp dette. Både sol- og måneformørkelsen kommer til å påvirke deg. Den solare eklipsen den 26. kan skape uforutsette endringer i utdannelsesopplegget eller reiseprogrammet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det du og din elskede deler av materielle goder, kan bli et hett tema om det er uklarheter innenfor dette feltet. Det kan også være at den ene synes den andre bruker eller forbruker økonomien på en uklok og ugunstig måte. Uansett bør du søke en fornuftig middelvei.

Yrke, karriere og økonomi
Karrieren er på fremad marsj. Her viser du stort engasjement. Din entusiasme er på topp, noe sjefen setter stor pris på. At dette senere hen fører til en forfremmelse eller en økonomisk fordel, er slettes ikke umulig. Ellers bør du sørge for at du har ryddige forhold i pengebruken.

Prioriter: Sett av tid til deg selv.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - februar

Løven februar

23. juli - 22. august
Greie dager: 2. 11. 15. 20. 25.
Forsiktige dager: 7. 13. 27.

Generelt
Både sol- og måneformørkelsen påvirker deg i februar, men særlig den lunare siden, den faller av alle steder i ditt eget stjernetegn. Det kan være lurt og ta det rolig i den perioden og ikke ta noen store og viktige avgjørelser. Har du et feilaktig selvbilde, kan noen komme til å fortelle deg en sannhet om deg selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Måneformørkelsen den 11. kan sette fokus på kjærlighetsliv og parforhold. Er det ting som ikke er helt som det skal, bli ikke forbauset om dette blir et hett tema. Men har du og din elskede det topp sammen, får dere en kul anledning til å feire et eller annet. Nye forhold kan starte. Yrke, karriere og økonomi
Solformørkelsen 26. kan bli litt vanskelig for deg om det er uklarheter eller direkte krangel om materielle goder ,men den som har orden på økonomien sin, kommer trygt igjennom denne tiden. Ja, kanskje med muligheter til forbedring.

Prioriter: Rolig nå…!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - februar

Jomfruen februar

23. august - 22. september
Greie dager: 5. 13. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 22.

Generelt
Under måneformørkelsen den 11., se ikke bort ifra at det kan oppstå noen kaotiske eller spente situasjoner blant dine venner og bekjente. Det er ikke engang sikkert at du selv er involvert. Derimot, et annet område i livet ditt som kan bli direkte påvirket, er at ditt åndelige og spirituelle syn kan bli forsterket eller forandret. Vis empati for dine medmennesker.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Solformørkelsen den 26. som ikke kan sees i Norge, vil likevel sette fokus på hvor sterk og ekte kjærligheten er i ditt parforhold og samliv. Denne kosmiske hendelsen har en tendens til å tvinge frem åpenhet i saker og ting i livet vårt, som ikke er helt slik de burde være.

Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt inne i en god periode for den jobben du gjør til daglig. Etter hvert burde du se fine resultater fra ting du satte i gang i januar. Rundt midten av måneden kan det hende at du vil oppleve noen følelsesladede sitasjoner, enten hos deg selv eller dine arbeidskollegaer.

Prioriter: Ingen forhastede konklusjoner nå…..
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - februar

Vekten februar

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 7. 15. 25.
Forsiktige dager: 5. 11. 18.

Generelt
Du har stor tro på deg selv for tiden. Men spørsmålet er hvor ekte denne indre tilliten er. De to eklipsene denne måneden setter fokus på hvordan du eller til og med andre ser deg. Er dette i harmoni, kan du få en tid med vekst og fremgang. Men er det ikke slik, bør du ikke se bort ifra at det kan komme en hendelse som gjør at du ser deg selv i et nytt lys. Valgene er dine!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Alt fra et vanlig vennskap til et romantisk forhold kan bli testet. I begge tilfelle gjelder universets lov om at, hvor ekte er respekten eller følelsene for hverandre. Hva som kan skje, eller svarene på det hele, sitter du selv med. Uansett, tenk deg om før du agerer.

Yrke, karriere og økonomi
Solformørkelsen 26. har med deg og ditt forhold til dine daglige arbeidsoppgaver å gjøre. Her kan det skje at du får nye og interessante gjøremål, og særlig hvis dette er noe du har jobbet hardt for å oppnå. Arbeidsmiljøet på jobben kan være litt følelsesladet i februar, så trå varsomt før du engasjerer deg emosjonelt.

Prioriter: Forsiktig fremover!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - februar

Skorpionen februar

23. oktober - 21. november
Greie dager: 5. 9. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 7. 13. 20.

Generelt
Året starter med mange fine energier i fremad marsj. Likevel er du inne i en syklus hvor du burde konsentrere deg om de nære ting i livet. Hus, hjem, familie og saker som står ditt hjerte nærmest, og blir det som opptar deg mest for tiden. Men det betyr ikke at du skal sitte hjemme og sture. På ingen måte. Alt dette kan du med fordel kombinere med reiser, kurs og seminarer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Den hete flørt og romantikk fra forrige måned avtar noe. Men det betyr ikke at dette feltet ligger dødt. Din lidenskapelige entusiasme er fortsatt på topp. Kanskje treffer du noen gjennom jobben, eller du får et godt øye til en nyansatt i firmaet du jobber i.

Yrke, karriere og økonomi
Om året startet litt rolig i jobbsammenheng, tar det seg nå skikkelig opp. Det er masse energi i dette området i horoskopet ditt. Utfordringen din blir å fokusere på de viktige tingene og ikke spre deg for mye. Mot slutten av måneden kan du være meget utålmodig og rastløs. Ikke gjør noe du kan angre på.

Prioriter: Ta de rette valgene!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - februar

Skytten februar

22. november - 21. desember
Greie dager: 7. 11. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 22.

Generelt
Om du skal på reise rundt midten av måneden, bør du belage deg på at endringer kan skje. Det samme gjelder om du er i et undervisningsopplegg eller skolegang. Solformørkelsen 26. kan skape litt kaotiske forhold i hus og hjem. Har du skjeletter i klesskapet ditt, ikke se bort ifra at de hopper ut på den tiden. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Den romantiske siden av kjærlighetslivet ditt, er meget sterk for tiden. Her kan du nærmest boltre deg som du vil. For den single er det en meget gunstig tid for en ny forelskelse. Mot slutten av måneden dukker det opp en overraskelse. Kan være at et forhold tar slutt, eller et nytt starter.

Yrke, karriere og økonomi
Når det gjelder økonomien, er vel ordtaket, hvil på dine laurbær, svært så passende for mange Skytter. Men det kommer fortsatt noen fine kroner inn fra jobben du gjør. Foruten dette, bør du også vite at du er litt ekstra heldig for tiden. Men ikke sett målene høyere enn det som er realistisk.

Prioriter: Klare svar.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - februar

Steinbukken februar

22. desember - 21. januar
Greie dager: 9. 13. 22. 27.
Forsiktige dager: 5. 11. 18. 25.

Generelt
Din selvverdi blir viktig for deg. Antagelig dreier det seg spesielt om den delen som er knyttet opp til dine materielle goder. Solformørkelsen 26. kan bringe med seg uforutsette forhold, i så vel reiser som skolegang eller kommunikasjonsmidler rent generelt. Sørg for at du kan stå for alt du sier. Hvis ikke, blir det noen som minner deg på hva du tidligere har sagt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Nå konsentrerer du deg om den dypere siden av kjærligheten. Du vier masse tid til familie og samliv. Det gjør du rett i, fordi det er her du finner fred og ro når stresset til tider kan ta litt overhånd. Mot slutten av måneden, ikke gjør noe dumt som du vil angre på senere hen.

Yrke, karriere og økonomi
Måneformørkelsen 11. vill sette fokus på finansielle midler du deler med andre. Dette kan være alt fra din elskede partner, til et profesjonelt samarbeidd, eller rett og slett en finansinstitusjon. Sør for at du har ryddige forhold på alle sider i økonomien din.

Prioriter: Balansert og konstruktivt.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - februar

Vannmannen februar

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 11. 15. 25.
Forsiktige dager: 7. 13. 20. 27.

Generelt
Du er fokusert på deg og ditt. Du er maksimalt uavhengig, er sjefen i ditt eget liv, og trenger egentlig ingen andre for å få gjort dine ting. Men når det er sagt, bør du likevel ikke overdrive din egen betydning. Hvis så, er det faktisk to eklipser denne måneden som kan bidra til at du finner ut at i enkelte tilfelle er det bedre å finne en balanse i ting man vil gjøre eller oppnå.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Måneformørkelsen 11. påvirker kjærlighet, og spesielt parforhold. Hersker det ekte kjærlighet mellom dere, får du en flott anledning til å feire. Hvis ikke er det tvilsomt om du er i humør til fest. Da kan det hende at det kommer til et aldri så lite oppgjør mellom dere.

Yrke, karriere og økonomi
Solformørkelsen 26. setter fokus på økonomien din. Har du kontroll på den, og alt er i skjønneste orden, kan denne begivenheten bidra til at nye og spennende økonomiske prosjekter dukker opp. Er det motsatte tilfellet, kan du få deg presentert noen uforutsette regninger.

Prioriter: Alt med måte!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - februar

Fiskene februar

20. februar - 20. mars
Bra dager: 5. 13. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 22. Generelt
Det skjer en meget viktig kosmisk begivenhet i horoskopet ditt. Solformørkelsen 26. inntreffer i ditt eget stjernetegn! Har du urealistiske illusjoner om deg selv, kan dette blir et tema du må forholde deg til. På den annen side kan dette være en årsak til at du ser deg selv i et nytt og bedre bilde. Din personlighet kommer sterkere frem. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er fortsatt inne i en engasjerende tid for kjærlighet og romantikk når vakre Venus og energiske Mars danser sammen på himmelen. Likevel kan det være at en nylig forelskelse blir satt på prøve. Yrke, karriere og økonomi
Måneformørkelsen den 11. berører ting som har med din daglige arbeidssituasjon å gjøre. Det er ikke sikkert det gjelder deg selv direkte, men at noen av dine arbeidskollegaer går igjennom en kaotisk og utfordrende tid. Hvis så, vis stor empati og omsorg. Prioriter: Ha antennene ute!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop