Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop mars
Kontakt


horoskop mars

Horoskop - Væren - mars

Væren mars

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 12. 16. 24. 29.
Forsiktige dager: 7. 14. 20. 26.

Generelt
Kjære Vær, forbered deg på en hektisk måned. Solformørkelsen den 20. påvirker deg spesielt, ettersom også Solen går inn i ditt eget stjernetegn på denne selvsamme dag. Nå kan du bli stilt til ansvar for saker du har gjort tidligere. Men har du vært oppriktig, rettskaffen og iherdig, kan dette også bli oppstarten til en ny fase i livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetsplaneten Venus står i ditt eget tegn frem til den 17. Er det noe spesielt du tenker å gjøre, eller å oppnå i romantikk og lidenskap, gjør det før denne datoen. Første uken byr på overraskelser. I utgangspunktet er de positive. Mulig du treffer en gammel flamme.

Yrke, karriere og økonomi
Med din rådende planet, iherdige Mars, i ditt eget stjernetegn, er du utvilsomt svært aktiv hele måneden igjennom. En forandring kan skje i karrieren. Om den blir bra for deg eller ikke, avhenger av din egen innstilling til jobben. Siste halvdel av måneden tar økonomien seg opp.

Prioriter: Tell til 10!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - mars

Tyren mars

20. april - 20. mai
Greie dager: 4. 14. 18. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 2. 9. 16. 29.

Generelt
Dette blir en form for en måned der det gjelder å stå på og ta det rolig, tenke på seg selv eller ta hensyn til andre. Solformørkelsen den 20. forsterker ditt behov for sosial omgang med venner og bekjente. Nye allianser, eller venn- og bekjentskaps sirkler oppstår, samtidig som gamle kan bli oppløst. En fin tid for å få dine håp og drømmer realisert. Forsterk din empatiske side.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra midten av måneden går kjærlighetsplaneten Venus, som også er din hersker, inn i ditt eget stjernetegn. Dette er et drømmesenario for de Tyrer som ønsker å utforske, forbedre eller satse på den lidenskapelige og romantiske siden av livet. Vennskap kan også føre til en flørt.

Yrke, karriere og økonomi
Spesielt i første halvdelen av måneden er det mange tanker rundt jobb og karriere. Du har mange gode fremtidsrettede ideer og meninger. Men det du egentlig bør satse mest på, er å utvide og utvikle ditt yrkesmessige nettverk. Du treffer noen som betyr mye for deg.

Prioriter: Ikke alle egg i en kurv.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - mars

Tvillingene mars

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 7. 16. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 12. 18. 31.

Generelt
En aktiv måned står foran deg. Et råd på veien er at du ikke forsøker å stake ut alle detaljer på det du vil ha eller oppnå. La heller et motto være at du forventer det uforutsette. Du er inne i en dypere personlighets forandring- eller transformasjonsprosess. Da er det ikke alltid like lett å forutsi hva neste steg vil bli. Nå ønsker du at andre skal verdsette deg for den du er og det du gjør.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er den sosiale siden av livet ditt som bringer deg lidenskap og romantikk, om du er på jakt etter det. Men fra midten av måneden blir kjærlighetslivet ditt langt mer stille, eller skal jeg si - tilbaketrukket. Forelsker du deg da, kommer du til å holde det for deg selv.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en gedigen tid for yrke, karriere og vise deg frem i verdenen. En karrieremessig forfremmelse kan godt inntreffe. Spesielt om det er noe du har planlagt, eller gått og ventet på. Solformørkelsen den 20. kan faktisk starte en profesjonell forandringsprosess.

Prioriter: Ta det som det kommer.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - mars

Krepsen mars

22. juni - 22. juli
Greie dager: 4. 9. 18. 22.
Forsiktige dager: 7. 14. 20. 27

Generelt
At dette skal bli en rolig og avslappet måned, bør du ikke regne med. Mye blir knyttet opp til din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være, og dine relasjoner til andre mennesker på alle nivåer. Her kan du gjøre det veldig bra, eller det kan gå skikkelig utforbakke. Alt avhenger av din egen innstilling og harmoni til omverdenen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt kommer under lupen. Særlig hvis ikke alt er som det skal mellom deg og partneren. På den annen side kan det også skje at du helt plutselig oppretter et forhold til noen. Fra midten av måneden kan ting ta noe lengre tid før det ordner seg.

Yrke, karriere og økonomi
Det er masse energi i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med yrke og karriere. Mulig du til tider føler det overveldende. Sinnsro og å tenke igjennom ting før du handler, vil hjelpe deg. At du får en hyggelig økonomisk overraskelse er fullt mulig.

Prioriter: Positive tanker, positive ord.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - mars

Løven mars

23. juli - 22. august
Greie dager: 2. 7.12. 20. 24. 29.
Forsiktige dager: 9. 16. 22.

Generelt
Forandringer er hva det dreier seg om akkurat nå. Men det går på indre prosesser. Ved å gå inn i deg selv, gjør du det mulig å ta det neste steget på den veien som du selv mener skaper din beste fremtid. Noen utfordringer oppstår underveis, men om du er standhaftig og oppriktig – lykkes du. Mulig noen også vil flytte til et annet land, eller tar en lengre reise.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om du absolutt vil finne deg en kjæreste, sats alt på å få det til de første fjorten dagene. Deretter vil det gå noe tregere. Ikke at en forelskelse er umulig som sådan, men det tar lengre tid før et forhold utvikler seg. Til gjengjeld er det større sjanser for at det varer.

Yrke, karriere og økonomi
I første halvdel av mars bør du være ganske så kritisk til hvordan du bruker dine penger. Det blir viktig å se på detaljer om du skal handle noe eller skrive under en salgs- eller kjøpekontrakt. Deretter står du mer fritt. Mulig det blir en belønning i jobbsammenheng.

Prioriter: Forandring fryder.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - mars

Jomfruen mars

23. august - 22. september
Greie dager: 9. 14. 22. 26.
Forsiktige dager: 4.12. 18. 24. 31.

Generelt
Fullmånen den 5. setter allerede den emosjonelle standarden for måneden. Den skjer i ditt eget stjernetegn og understreker selvutfoldelse og engasjement i dine egne interesseområder. Men måneformørkelsen den 20. setter fokus på dine relasjoner til andre mennesker på alle plan. Kan bli en intens og kaotisk tid om du har uoppgjorte saker med folk du kjenner.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighet og parforhold blir et hett tema. Her kan gå fra de store høyder til de dype daler. Hva som skjer, avhenger av hvor oppriktig amouren er mellom deg og din partner. Nye forhold kan bli etablert. Likesom det kan bli turbulent i de forhold hvor lidenskapen har sovnet hen.

Yrke, karriere og økonomi
Første halvdel av mars blir best for alt som har å gjøre med jobb og karriere. Tenker du på noe spesielt i så måte, gjør det da. Ikke det at resten av måneden blir dårlig, men først delen er best. Da størst engasjementet. I økonomien kommer du lengst ved å samarbeide.

Prioriter: Dele i partnerskap..
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - mars

Vekten mars

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 12. 16. 24. 29.
Forsiktige dager: 7. 14. 20. 27.

Generelt
Det er mange sterke og fine energier i horoskopet ditt, og du legger vekt på godt samarbeid med andre mennesker. Utfordringen er at du er utålmodig, og om du lar temperamentet få fritt utløp, kan mye av det gode du forsøker å bygge opp, bli knust på et øyeblikk. Derimot, er du vis og fornuftig, kan du nå nye høyder i det meste du gjør og ønsker å få til. Valget er ditt!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Hvorledes kjærlighetslivet ditt utvikler seg, er på mange måter knyttet opp til harmonier rundt hjem og familie. Er det emosjonelle i orden, vil din lidenskapelige side intensiveres og styrkes. Men uventede omstendigheter kan skape en ny situasjon du må forholde deg til.

Yrke, karriere og økonomi
Det dreier seg om jobben du gjør til daglig. Her skjer det masse, alt fra at du får et nytt karrieretilbud, til at du finner ut at du bør finne deg noe annet. Er du ikke happy i det du holder på med i dag, bør du velge det siste. Du får nok et lite oppgjør med deg selv.

Prioriter: Temperamentet i sjakk.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - mars

Skorpionen mars

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 9. 14. 18. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 16. 22. 29.

Generelt
Selv om solformørkelsen den 20. er ganske snill mot deg, bør du likevel regne med en måned med stress. Årsaken til dette ligger i at om det ikke direkte skjer forandringer i livet ditt, føler du at du står med et ben i fortiden og det andre i fremtiden. Dette kan gjøre livet noe kaotisk til tider. Ta det rolig og stol på deg selv, så gjør du det bra. Din selvtillit er stor for tiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
For den som er allerede er i et forhold, kommer du inn i en fin tid for samliv og kjærlighet. Men for den single eller nyforelskede kan det bli langt mer turbulent. Nye forhold blir testet. Hvor de ikke er bygget på kjærlighetens grunnvoller, spørs det om de overlever i tiden som kommer.

Yrke, karriere og økonomi
Jobben din blir et fokusområde. Du viser entusiasme, og har stor arbeidsinnsats. Dette er et godt grunnlag om det skulle skje endringer eller omlegginger på arbeidsplassen din. Om så skulle skje, blir det særdeles viktig hva du sier og kommuniserer. Tenk deg om før du taler.

Motto: Lytt til din indre stemme.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - mars

Skytten mars

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 7. 16. 20. 29.
Forsiktige dager: 4. 12. 18. 24. 31.

Generelt
Dette kan bli en noe merkelig måned. De tingene du selv vil skal skje fort, gjør det ikke. Mens saker du ikke har direkte kontroll over, gjør det. Med dette scenarioet for hånden, kommer du lengst om du ikke stresser deg opp. Ta deg tid til ettertanke og meditasjon. Generelle ting rundt hjem og familie kan bli et hett diskusjonstema mot slutten av mars.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Romantikk kan være et annet område med hurtige og uforutsette endringer. Kanskje ikke så mye innen etablerte parforhold, men det går mer på nystartete kjærlighetshistorier. Forholdet blir testet. På den annen side kan den single også bare gå hen og forelske seg.

Yrke, karriere og økonomi
Fra midten av måneden tar jobben du gjør til daglig seg opp. I den sammenheng ser det også ut til at penger følger med på lasset. Men ellers i økonomien bør du heller trå varsomt. Såkalte lukrative spekulasjoner bør du holde deg unna. Men en lottogevinst kan du få.

Prioriter: Ikke stress.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - mars

Steinbukken mars

22. desember - 21. januar
Greie dager: 4. 9. 14. 18. 22.
Forsiktige dager: 7. 20. 27.

Generelt
Hvis du føler deg bundet av forpliktelser og rutiner, kan dette bli en ganske så rastløs måned. Mange ting skjer helt uventet. Din evne til å tilpasse deg hurtig, blir stilt å prøve. Det samme kan forhold i hjemmet bli. Er det ting som ligger og ulmer under overflaten, vil det springe ut. På reiser og ute i trafikken bør du holde deg til regler og ikke gjøre noe dumt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du går mot en herlig romantisk tid. Spesielt etter den 17. vil du merke at kjærlighetslivet ditt tar seg kraftig opp. Du blir mer sensuell, og sier ikke nei til en aldri så liten (eller stor) flørt i ny og ne. Dette kan også føre til en dypere forelskelse etter hvert.

Yrke, karriere og økonomi
Det er ingen sterke planeter som har direkte innflytelse på yrke og karriere for tiden. Det betyr at du stort sett kan gjøre det som passer deg best. I forhold til jobb og penger gjør du det best frem til den 13. Men generelt bør du være forsiktig, og holde deg unna spekulative saker.

Prioriter: Alt til sin tid.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - mars

Vannmannen mars

22. januar - 19. februar
Bra dager: 7. 12. 16. 20. 24.
Forsiktige dager: 2. 9. 22. 29.

Generelt
Du får en intens tid. Det skjer mye i horoskopet ditt. Mange sterke og viktige planeter er involvert. Du har masse kraft og dynamikk i din kommunikasjon. Faren kan være at du går over toppen i din egen frihet til å si og mene hva du vil. Heldigvis står lykkeplaneten Jupiter deg bi. Du kommer deg helskinnet igjennom de fleste situasjoner.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En tid med uforutsette endringer i kjærlighetslivet ditt. I det store og hele virker det positivt. Særlig hvis du og kjæresten har det bra sammen. Men du er likevel opptatt av romantikk og flørt. En forelskelse kan skje innen den 12.

Yrke, karriere og økonomi
Mulig det skjer endringer i yrke og karriere. Hvis så, er dette mer betinget av ytre omstendigheter enn fra dine egne initiativ. Sett deg godt inn i saker før du sier ja, til noe. I økonomien kan du møte deg selv i døren om du har vært uforsiktig. Men nye muligheter dukker opp.

Prioriter: Alt i bevegelse.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - mars

Fiskene mars

20. februar - 20. mars
Bra dager: 4. 14. 18. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 9. 16.

Generelt
Solformørkelsen den 20. inntreffer av alle steder i ditt stjernetegn, Fiskene. Dette setter fokus på mange av dine avgjørelser om din personlige utvikling, både i fortid som i fremtid. Noen av disse avgjørelsene kan bli testet. Bortsett fra dette, blir mars generelt en hektisk og til tider kaotisk måned. Derfor blir det viktig å ta seg tid til ro, hvile og meditasjon.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er ingen store og tunge planeter i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med parforhold og romantikk. Dette er hverken negativt eller positivt i seg selv. Det kan tolkes dit hen at nå for tiden er det du selv som helt og holdent styrer løpet i ditt kjærlighetsliv.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke og penger blir et hett område for deg i mars. Det er ikke sikkert at disse to tingene henger sammen med hverandre, men du bør ta det rolig, og ikke gjøre noe dumdristig. Har du vært uforsiktig med pengebruken, må du nå betale det tilbake.

Prioriter: Personlig utvikling.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop