Klikk her!
Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop september
Kontakt


horoskop september

Horoskop - Væren - september

Væren september

21. mars - 19. april
Greie dager: 1. 6. 14. 21. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 16. 24.

Generelt
Du kommer inn i en svært aktiv årlig syklus. Nå skal du iverksette alle dine store drømmer og ideer du har gått og tenkt på. Entusiasme og pågangsmot er for fullt tilbake. Men du skal ikke gjøre alt alene. Du kommer lengst om du samarbeider med andre. Selv om du selv tar avgjørelsene til syvende og sist, blir det viktig at du lytter til andres råd og vink.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Parforhold og relasjoner kan skifte fort, både på den ene eller på den andre måten. Det samme skjer med forelskelser. Første uken blir best om du er på jakt etter en kjæreste. Da er det de største muligheter for å etablere et nytt forhold. Deretter blir du mer kritisk til lettsindig romantikk og flørt.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien virker lovende, og spesielt første uken. Da kan du tillate deg å være litt pompøs i pengebruken, uten at du overdriver. Litt heldig kan du også være. Men generelt kommer penger fra den jobben du gjør til daglig. Derfor bør du trå til for fullt, og du får lønn for strevet.

Prioriter: Grip dagen!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - september

Tyren september

20. april - 20. mai
Greie dager: 4. 8. 12. 16. 21.
Forsiktige dager: 6. 19. 26.

Generelt
I begynnelsen av måneden vil nok familien ta noe av din tid. Det ser i grunnen bra ut, men din deltagelse blir viktig. Ellers blir dette en artig tid hvor du kan tillate deg å leve livet ut. Ha det gøy, gå ut på byen og gjøre de tingene du selv setter størst pris på. Men du bør også tenke på din helse gjennom rett ernæring, riktig fysisk fostring og å finne din mentale balanse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
For de av dere som er på jakt etter den store kjærligheten, kan dere glede dere nå. Du kommer inn i en kul tid for romantikk, svermeri og flørt. Men om du er interessert i noe mer enn lettsindige amorøse eventyr, bør du legge vekt på seriøsitet og oppriktighet. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi
Dette er en stor måned for økonomien, på den måten at du kan være litt mer heldig enn du ellers pleier å være. En lotto gevinst kan det bli, men du bør ikke satse mer enn du ellers pleier å gjøre. Nøkternhet og jordnærhet er to ting du ikke bør glemme denne måneden.

Prioriter: Lev livet!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - september

Tvillingene september

21. mai - 21. juni
Greie dager: 6. 10. 19. 24.
Forsiktige dager: 1. 8. 14. 21. 29.

Generelt
Du kommer inn i en svært aktiv tid, men du kan også få mye gøy om du finner den rette balansen mellom gjøremål og fritid. Når du merker at stresset tar overhånd, blir det viktig og finne den indre roen. Hvis ikke kan det gå på bekostning av din vitalitet og dit velvære. I så måte blir familien viktig for å finne balanse og harmoni i hus og hjem.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Gled deg kjære Tvilling, du kommer inn i en kul og herlig tid for romantikk, flørt og den lettere siden av kjærlighetslivet ditt. Om du er i et forhold eller er singel, spiller ingen rolle, bortsett fra at den single med stor sannsynlighet kommer til å ha funnet seg en kjæreste før måneden er omme.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke og karriere kommer inn i bildet i tiden rundt fullmånen den 9. Ting du går rundt og lurer på, blir avklart. En fin tid for å starte på nye prosjekter, hvor du på en eller annen måte hjelper andre mennesker. Dette vil bringe med seg økonomiske goder ikke bare til deg selv, men også til alle involverte.

Prioriter: Mange jern i ilden.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - september

Krepsen september

22. juni - 22. juli
Greie dager: 8. 12. 21. 26.
Forsiktige dager: 4. 10. 16. 24.

Generelt
Du har en travel tid foran deg. Du har mange gjøremål og jobber muligens med flere oppgaver samtidig. Hjernen arbeider på spreng og du snakker godt for deg. En flott tid for reiser, både i og utenfor landets grenser. Alle former for skolegang og utdannelse er også kjempebra. Mot slutten av måneden blir familien svært viktig for deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Den beste tiden for romantikk, flørt og svermeri har du frem til midten av måneden. Da viser du masse entusiasme og iver etter å jakte på din drømmekvinne/mann. Om du forelsker deg i denne tiden, får du svar på om forholdet varer når det er nymåne den 24.

Yrke, karriere og økonomi
Når det gjelder penger, er første uken best. Men egentlig er du inne i en optimistisk og ekspansiv periode for økonomien. Penger er knyttet opp til alle former for kommunikasjon, hus, hjem og fast eiendom. Selv om det ser bra ut, sett likevel noen kroner på sparekonto.

Prioriter: En pust i bakken.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - september

Løven september

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 10. 14. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 12. 26.

Generelt
Du kommer nå inn i en fase av livet ditt hvor du bør bruke tid på å jobbe med de indre verdier. La karriere og status ligge for tiden. Konsentrerer deg heller om dine kjernesaker som hus, hjem, familie og din egne emosjonelle, sjelelige og psykiske grunnholdninger. På denne måten bruker du tiden aktivt til å forberede deg på din ytre og ekspansive fase av livet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det blir først i siste halvdel av september at flørt, svermeri og romantikk tar seg skikkelig opp. Da viser du en meget stor entusiasme etter kjærlige og lidenskapelige opplevelser. Mange vil gå hen og forelske seg i denne tiden. Uansett, bør du ta det litt rolig og ikke være altfor ivrig.

Yrke, karriere og økonomi
La karrieren ligge og konsentrer deg heller om penger og økonomi. Det er nettopp her du har kjempemuligheter akkurat nå. Fullmånen den 9. kaster også lys over de verdier du deler med andre. Men sørg også for at all gjeld og utestående fordringer er oppgjort og betalt.

Prioriter: Sjelegransking.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - september

Jomfruen september

23. august - 22. september
Greie dager: 4. 12. 16. 21. 26.
Forsiktige dager: 1. 8. 14. 29.

Generelt
Nå kan du glede deg, kjære Jomfru. Dette blir en stor måned hvor du kan nyte godt av vekst og fremgang, både på et personlig som et økonomisk plan. Du er inne i en oppstart på en ny årlig syklus som, om du utnytter den riktig, vil gi deg økt velstand. Dette er en fin tid for å sette i gang med nye tiltak i alt som står deg nært og kjært, fysisk, mentalt og emosjonelt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fullmånen i september bringer klarhet i noe du lurer på om kjærlighetslivet ditt. Ofte er dette en periode til feiring og lek, men om dette så blir, avhenger av din egen situasjon. Viktig er det i alle fall at du er realistisk og ikke drømmer deg bort. Vær realistisk.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en fin vekstperiode både for yrke, karriere og spesielt alle former for økonomi som er knyttet opp til dette. Likevel bør du være tvilsom til et felles investeringsprosjekt om noen foreslår det. Men ellers ser det svært lovende ut.

Prioriter: Mot lysere tider.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - september

Vekten september

23. september - 22. oktober
Greie dager: 1. 6. 14. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 16.

Generelt
Du går en energisk tid i møte. All planetarisk kraft, ligger i et område i horoskopet ditt som har med deg selv å gjøre. Dette indikerer individuell uavhengighet. I praksis betyr det at du kan gjøre eller sette ting i gang uavhengig av andre. Nå behøver du ikke gjøre saker og ting bare for å være hyggelig, eller til lags for andre mennesker. Nå er du din egen herre!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er ganske så intens i kjærlighetslivet ditt for tiden. Lidenskapelige og intime samvær setter du høyt. En reise kan bli starten på et forhold. Om du stormforelsker deg, vil du mest sannsynlig holde dette hemmelig, både ovenfor deg selv og omverdenen.

Yrke, karriere og økonomi
Du vil tjene på å rådføre deg med din partner når det dreier seg om viktige finansielle spørsmål. Du legger masse energi og entusiasme i å tjene noen kroner ekstra. I karriere, eller i det du holder på med til daglig, kan det komme en endring. Mulig du får et karrieretilbud.

Prioriter: Jeg og meg!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - september

Skorpionen september

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 8. 16. 21. 26.
Forsiktige dager: 6. 12. 19.

Generelt
Du bør regne med en aktiv måned. Ny entusiasme og optimisme kommer til deg. Men på den annen side bør du likevel sette av litt tid til stille ettertanke og særlig i tiden rundt nymånen den 24. Fullmånen den 9. bør du bruke til å gå ut og hygge deg. Hyggelige sosiale samvær blir det flere av. Men vær litt varsom med hvem du betror deg til.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt kan ta forskjellige former og utviklinger. Alt avhengig av din egen situasjon. Nye forhold kan starte eller eksiterende opphøre. Det siste kan skje om romantikk og lidenskap har sovnet stille hen, eller at det er en annen person inne i bildet.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en driftig tid for penger fra midten av måneden. Nå jobber du hardt for å bedre din økonomiske stilling, uansett hvor sterk den er fra før. I yrke og karriere forsetter den optimistiske trenden. Nye muligheter dukker opp etter hvert.

Prioriter: Full fart.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - september

Skytten september

22. november - 21. desember
Greie dager: 6. 10. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 1. 8. 14. 21.

Generelt
I begynnelsen av måneden kan du muligens føle deg noe frustrert. Ting går ikke som du vil. Men fra midten av september får du et tilskudd av ny dynamikk, energi og pågangsmot. Det som skjer, er at entusiastiske Mars går inn i ditt eget stjernetegn. De to siste ukene kan du regne med at du vil få en positiv overraskelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Søker du den store kjærligheten eller romantiske opplevelser, blir det på jobben eller gjennom karrieren du finner dette. Men rundt den 10. du bør være realistisk, og ikke drømme deg bort. En forelskelse kan komme helt uventet og overraskende på deg.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en svært gunstig tid for yrke og karriere, ja kanskje årets beste. Penger følger også med på lasset. Men ikke invester i noe du ikke føler deg helt sikker på. Et jobbskifte nå vil være svært gunstig. At du få et uventet tilbud, skal du ikke se bort ifra.

Prioriter: Vis din styrke.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - september

Steinbukken september

22. desember - 21. januar
Greie dager: 8. 12. 21. 26.
Forsiktige dager: 4. 10. 16. 24.

Generelt
Du kommer inn i en kul tid for alt som har å gjøre med din sosiale posisjon i samfunnet, samme hva den enn måtte være for noe. Det ligger også godt til rette for både utdannelse og reiser denne måneden. Kan du kombinere det, er det helt toppers. I slutten av måneden blir det en hyggelig overraskelse i hjemmet, kanskje en utvidelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Skal du ut og reise, ligger det godt til rette for at en kjærlighetshistorie oppstår. Mulig du forelsker deg i en person som har en annen kulturell bakgrunn enn din egen. Mulig du finner din drømmekvinne/mann i tiden rundt fullmånen den 9. Men vær realistisk.

Yrke, karriere og økonomi
Både jobb og penger lover bra gjennom hele måneden, men spesielt mot slutten vil det meste falle på plass. En flott tid for å foreta et karriereskifte, hvis du går og tenker på det. I tillegg til yrket ditt kommer det penger fra hus eller fast eiendom. Men din partner vil også bidra med noe.

Prioriter: På vei til toppen.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - september

Vannmannen september

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 6. 10. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 12. 19. 26.

Generelt
Nå er tiden inne til å ta et skippertak med å kvitte seg med saker og ting du ikke lenger trenger. Dette kan vær så vel på et fysisk som et psykisk, mentalt eller spirituelt plan. På den måten lager du pass for at nye og mer fremtidsrettede elementer kan vokse frem. Mot slutten av måneden er du litt ekstra heldig. Optimismen er også på topp.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt er fortsatt på fremad marsj. Nå legger du også enda mer vekt på den dypere og intime siden av romantikk og kjærlighet. Nymånen den 24. kan påvirke til at nye forhold starter opp. Nå ordner det meste seg i parforhold og kjærlighet.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien ser bra ut. Særlig den som du deler med andre. Det kan også være at din partner, profesjonelt som privat, bidrar med en god slump av materielle verdier. I tiden rundt fullmånen den 9., ikke gå inn i et tilsynelatende lukrativt prosjekt uten at du vet alt om det.

Prioriter: Forandring fryder.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - september

Fiskene september

20. februar - 20. mars
Bra dager: 4. 8. 16. 26.
Forsiktige dager: 1. 14. 21. 29.

Generelt
Dette blir en aktiv måned. Allerede den 9. er det fullmåne og det skjer i ditt eget stjernetegn. Dette kan være en magisk tid som du bør bruke til å se deg selv i et konstruktivt og kreativt skapende lys. At du er realistisk i så måte, blir viktig. Hva du enn gjør, kan dine ideer og planer bli realisert i tiden rundt nymånen den 24. I denne tiden får du også en hyggelig overraskelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du går inn en herlig og kul tid for kjærlighet, lidenskap og parforhold. Det er den store kjærlighetsplaneten Venus som skaper denne situasjonen for deg. Nå kan du nærmest oppnå det du vil. Likevel, rundt den 10., bør du være ekstra realistisk og jordnær.

Yrke, karriere og økonomi
Ikke bare kjærligheten florerer, men det gjør også yrke og karriere. Fra midten av september får du en dynamisk og aktiv tid i jobb eller din stilling i samfunnet, samme hva den enn måtte være. I slutten av måneden får du med stor sannsynlighet en hyggelig overraskelse fra din arbeidsgiver.

Prioriter: Realiser dine store visjoner.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop