Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop september
Kontakt


horoskop september

Horoskop - Væren - september

Væren september

21. mars - 19. april
Greie dager: 4. 9. 19. 23. 27.
Forsiktige dager: 6. 14. 21.

Generelt
Dette blir en aktiv måned. Det skjer mange forandringer du må forholde deg til. Kanskje først og fremst i det du jobber med til daglig. Men du liker jo full fart, men ta deg likevel tid til ro og hvile. Måneformørkelsen den 28. inntreffer i ditt eget stjernetegn. Dine relasjoner til andre mennesker kommer på banen. Mulig du må justere dine egeninteresser noe.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En sterk måned for romantikk, flørt og svermeri. Du er både fysisk som lidenskapelig aktiv i kjærlighetslivet ditt. Din sjarm og karisma gjør at andre legger merke til deg. Nå liker du å ha det gøy og moro. En forelskelse er fullt ut mulig før høsten er omme.

Yrke, karriere og økonomi
Solformørkelsen den 13. kommer nok til å påvirke jobben din på en eller annen måte. Mulig du får nye arbeidsoppgaver. Mye avhenger av hvor tilfreds du egentlig er i jobben din. Er du ikke det, kan det også komme et yrkesmessig skifte. Men en forfremmelse kan også skje.

Prioriter: Indre ro og styrke.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - september

Tyren september

20. april - 20. mai
Greie dager: 2. 6. 11. 21. 25. 29.
Forsiktige dager: 9. 16. 23.

Generelt
Det kommer fornyet energi til deg, takket være at din egen planet, verdiskaperen Venus, snur og går direkte på himmelen sett fra jorden. Måneformørkelsen den 28. påvirker din spirituelle, åndelige eller alternative side. Mulig du ser noen av disse tingene i et nytt lys. Dine barn, eller barn generelt, kan også bli et tema. I det store og det hele en artig måned.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Solformørkelsen den 13. kan gi forandringer i det romantiske livet ditt. Er du i et forhold som bare hangler og går, kan det komme til et avbrudd. For den single derimot, kan den virkelige store forelskelsen dukke opp. At dette er din tvillingsjel, kan du regne med.

Yrke, karriere og økonomi
Fra midten av måneden og utover, bør du være mer forsiktig i pengebruken. Du bør holde deg unna dristige spekulative saker. Du bør også lese nøye den små skriften om du skal skrive under en kjøpe- eller salgskontrakt. En tid hvor misforståelser lettere kan oppstå.

Prioriter: Energivekst.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - september

Tvillingene september

21. mai - 21. juni
Greie dager: 9. 14. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 11. 19. 25.

Generelt
En måned med masse hendelser. Fra den 17. bør du likevel ta det roligere, og bli mer reflekterende i dine saker. Ellers vil sol- og måneformørkelsen påvirke hjemmet ditt, mulig du flytter eller tenker på det. Ditt forhold til venne- og bekjentskapskrets blir også berørt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I romantikk, flørt og forelskelser, har du den beste tiden frem til midten av måneden. Men deretter vil det ikke bare gå noe tregere, men kjærlighet og relasjoner blir også langt mer seriøst. Nå ønsker du mer stabilitet fremfor lek, moro og løssluppenhet i amouren.

Yrke, karriere og økonomi
I slutten av måneden under måneformørkelsen, kommer økonomien din under lupen. Realisme er her et stikkord, så ikke sats på tro og håp i pengesaker. Yrke og karriere kan være knyttet opp til hus og hjem på en eller annen måte. Et skifte er mulig om du ønsker det.

Prioriter: Sindighet!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - september

Krepsen september

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 7. 11. 16. 26. 30.
Forsiktige dager: 14. 21. 28.

Generelt
Kommunikasjon blir det store temaet. Her snakker vi om alle former, fra transport, bilkjøring, reiser, studier, undervisning og skolegang, til samtaler, chatting og mailer. Innenfor minst et av disse områdene kommer det til å bli forandringer for deg på en eller annen måte. Men det kan også være at du får nye naboer, eller at dine søsken gjør noe du ikke var forberedt på.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om du har følt at det romantiske livet ditt har gått litt tregt i det siste året eller så, kommer det nå til å endre seg til det bedre. Det har vært strenge Saturn som har lagt en demper på dette for deg. Nye muligheter innen flørt, lek og forelskelser kommer til deg.

Yrke, karriere og økonomi
Måneformørkelsen den 28. innvirker på både yrke og karriere. Om du selv ikke er initiativtager til endringene, kan det likevel være at ytre omstillingsprosesser kan påvirke jobben din. I alle fall, økonomien burde være både bra og dynamisk.

Prioriter: Ordets makt!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - september

Løven september

23. juli - 22. august
Greie dager: 4. 14. 19. 27.br> Forsiktige dager: 2. 9. 16. 23. 29.

Generelt
Dette er en måned der du bør regne med litt dramatikk og spenning. Den vitale Solen, som er din herskende planet, har hovedrollen i sol- og måneformørkelsen som utspiller seg på universets scene denne måneden. Hva som skjer i hvert enkelt tilfelle er vanskelig å si, men eklipser har en tendens til å rette på ting vi driver med, som ikke er i tråd med vår livsoppgave. Lykke til!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med energiske Mars, og den store kjærlighetsplaneten Venus i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at du driver et svært aktivt kjærlighetsliv for tiden. Du er både sensuell og utviser stor sjarm og karisma. At andre faller for deg, er du også selv fullstendig klar over.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomisk er du inne i en stor og ekspansiv periode for tiden. Det eneste som kan skake noe opp i dette, er solar eklipsen den 13. Jeg råder deg til å trå forsiktig i pengesaker i tiden som kommer. De beslutninger du tar nå, kan bli hengende ved deg de neste seks måneder.

Prioriter: Å vite hva du gjør.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - september

Jomfruen september

23. august - 22. september
Greie dager: 2. 6. 11. 16. 21. 29.
Forsiktige dager: 4. 19. 25.

Generelt
Du er inne i en stor og ekspansiv periode. Masse energi og nye muligheter dukker opp på din vei. Solformørkelsen denne måneden skjer i ditt eget stjernetegn. Du vil nok merke en mer intens tid enn det du ellers er vant til. Husk å ta deg tid til ro og hvile. Men søk også en dypere mening med livet. En endring kan skje som setter deg inn på nye tanker om deg selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Relasjoner til andre kan bli et tema. Er det uklarheter, kommer dette nok opp til en form for en avklaring. Men ellers går kjærlighetslivet stort sett som normalt. Mot slutten av måneden kan lidenskap og romantikk bli mer intens, og utspille sterke følelser.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en svært god tid for penger og økonomi. Din egen planet, den kunnskapsrike Merkur, bidrar til dette. Men fra den 18. bør du likevel vær langt mer forsiktig, og tenke deg godt om før du bruker penger. En tid hvor misforståelser lettere kan oppstå.

Prioriter: Din selvutvikling.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - september

Vekten september

23. september - 22. oktober
Greie dager: 4. 9. 19. 23.
Forsiktige dager: 6. 14. 21. 28.

Generelt
Din ledende planet, den vakre Venus, snur og går direkte, sett fra jorden. Rent fysisk snur den ikke, men dette har likevel en sterk astrologisk betydning. Du kommer til å merke at du får ny energi, og at ting ordner seg raskere. Ellers blir dette en måned der ditt åndelige og spirituelle ståsted kommer i fokus. Mange får sine alternative interesser og egenskaper forsterket.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
På et sosialt plan har du for tiden et aktivt romantisk liv. Derimot på et personlig, kan det være en tid der mange går igjennom en totalvurdering av parforholdet man er i. Oppriktig kjærlighet overlever, mens relasjoner som hangler og går – forsvinner.

Yrke, karriere og økonomi
Det som vil glede deg mest, er at den begrensende Saturn går ut av ditt astrologiske pengehus. Dette området har med dine materielle verdier å gjøre. Har du brukt de siste årene til å få orden på økonomien, kan du nå se frem til en ekspansiv tid. Har du ikke det, tja, da vil tiden vise.

Prioriter: Spirituelle verdier.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - september

Skorpionen september

23. oktober - 21. november
Greie dager: 6. 11.16. 21. 26.
Forsiktige dager: 2. 9. 23. 29.

Generelt
Du har et aktivt sosialt liv. Men likevel kan dette skape noen uforutsette utfordringer for deg. Mulig noen venner eller bekjente ikke viser seg å være det du trodde de var, og på den måten lager problemer for deg. Men det kan også være at noen i din bekjentskapskrets opplever sine egne utfordringer, som du på en eller annen måte blir delaktig i.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Begge dine kjærlighetsplaneter står høyt oppe i horoskopet ditt. Tegner bra for romantikk og lidenskap. Nå vil du liksom vise verden hva du duger til på det amorøse plan. Mange beundrer deg, og det har du slettes ikke noe i mot. Kjærlighet i forbindelse med jobben kan skje.

Yrke, karriere og økonomi
I karrieren er du aktiv og det kommer også din lønnskonto til gode. Du skal ikke se bort ifra at det kan bli et skifte, men det kan være mer knyttet til dine daglige arbeidsoppgaver enn ditt yrke og din karriere. De endringene du gjør nå kan påvirke yrkeslivet ditt de neste seks måneder.

Prioriter: Det du tror på!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - september

Skytten september

22. november - 21. desember
Greie dager: 9. 14. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 11. 19. 26.

Generelt
Det er de to eklipsene vi har, en sol og en måneformørkelse som kan skake opp livet ditt lite granne. Dette gjelder områder som jobb og yrke, utdannelse og reiser, dine barn eller barn generelt, og til syvende og sist ditt romantiske liv. Ta det rolig og ikke ta noen forhastede beslutninger, så kommer du også igjennom denne måneden på en fin måte.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Måneformørkelsen den 28. kan tvinge frem uante situasjoner i forelskelser og romantikk. Det kan skje alt fra at du helt uventet går hen og finner deg en kjæreste, til at et forhold som bare hangler og går, blir avsluttet. Du finner i hvert fall ut av hva som forgår i kjærlighetslivet ditt for tiden.

Yrke, karriere og økonomi
Solformørkelsen den 13. kommer til å sette fokus på ting som ikke er helt som de skal i yrke og karriere. Dette kan være knyttet opp til deg som person, men det er også fullt mulig at du blir trukket inn i en situasjon som ligger utenfor ditt ansvarsområde. Økonomien styrkes.

Prioriter: Rolig fremover.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - september

Steinbukken september

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 11. 16. 21. 26. 30.
Forsiktige dager: 6. 14. 28.

Generelt
Din herskende planet, den ansvarsfulle Saturn, går nå inn i optimistiske Skytten. Dette er i utgangspunktet veldig bra for deg, fordi det gir deg gode ekspansjonsmuligheter. Likevel kan denne måneden være noe turbulent, takket være sol- og måneformørkelsene som finner sted. Endringer i din tro og overbevisning, reiser, skolegang, hus og hjem, kan skje.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en intens tid for kjærlighet, og spesielt den dypere siden av lidenskapen. Du og din partner har det bra sammen. Hvis ikke ting er helt som de burde være, greier de fleste å finne ut av det. Men vær klar over at om du skjuler ting, kan også bomben springe.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en vital og dynamisk tid i yrke og karriere. Spesielt mot slutten av måneden. Men vær likevel klar over at ting ikke nødvendigvis skjer like fort som du liker. Selv om du har kraft, bruk noe tid til å planlegge hvordan du vil gripe ting an fremover. Det får du igjen for.

Prioriter: Nye takter.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - september

Vannmannen september

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 14. 19. 28.
Forsiktige dager: 2. 9. 17. 24. 30.

Generelt
Det er to eklipser denne måneden. Disse har en tendens til å få oss inn på rett vei hvor vi ikke følger vår livssti. Mulig at ditt forhold til liv og død kommer sterkere frem. Dette behøver selvsagt ikke være fysisk, men i overført betydning som i en videreutviklingsprosess, legge noe bak seg og gå videre. Reiser, skolegang og måten du kommuniserer på kan også bli revurdert.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en stor periode for kjærlighet og parforhold. Nye relasjoner blir etablert. Men takket være solformørkelsen den 13. kan det også skje at enkelte blir testet ut. Spesielt i de forhold hvor det finnes en mørk skyggeside og som ingen vil snakke om.

Yrke, karriere og økonomi
Mange har gått igjennom en restruktureringsperiode i yrke og karriere. Noen av disse har vært mindre behagelige enn andre. Har du likevel fått ryddet opp i din arbeidssituasjon, kan du nå se frem til ny fremgang og vekst. Økonomien blir som den er.

Prioriter: Indre fremgang.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - september

Fiskene september

20. februar - 20. mars
Bra dager: 2. 6. 16. 21. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 19. 25.

Generelt
Dette kan bli en noe stressende måned for deg. Årsaken ligger i sol- og måneformørkelsen vi har. Relasjoner til andre mennesker kan bli et hovedtema. Dette kan være på et profesjonelt, vennskapelig eller personlig plan. Jobb og penger kan også bli involvert på en eller annen måte. Ikke ta noen overilte beslutninger, så kommer du godt igjennom denne tiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
For mange blir kjærlighetsliv og parforhold testet. Gode og sunne forhold, hvor amouren står i høysetet, overlever, mens andre mer tvilsomme antagelig går dukken. Universet vil at du skal se nøye igjennom hvem du vil være sammen med, basert på ekte romantikk og lidenskap.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien kan bli testet. Spesielt om du har hatt et overforbruk av dine materielle goder. Men har du ikke det, skal du heller ikke se bort ifra at det kommer nye kilder for økonomisk vekst og fremgang. Du bør også unngå spekulative investeringer sammen med andre.

Prioriter: Ro og sindighet.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop