Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop november
Kontakt


horoskop november

Horoskop - Væren - november

Væren november

21. mars - 19. april
Greie dager: 5. 9. 18. 23. 30.
Forsiktige dager: 1. 7. 14. 21. 25.
Generelt
Du er inne i en periode nå hvor du må samarbeide, og prioritere andre mennesker. Du vinner mest på å ta hensyn. Kanskje vanskelig for en fremadstormende Vær, men du vinner Karmiske stjerner når du lykkes. Du kan også utvikle deg selv ved å kvitte deg med unyttige ting i livet ditt, det være seg eiendeler, negative mennesker eller egne utdaterte handlingsmønstre.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er svært sosial hele måneden, og er med på det meste, det kan være fest med kollegaer, eller en kveld på byen med gjengen. Den gode romantiske trenden fra oktober fortsetter også. Forvent hete stunder sammen med din kjære partner. Single har mange sjanser til svermeri.
Yrke, karriere og økonomi:
Planeten står høyt oppe i horoskopet ditt. Dette er bra for å satse ut mot den store verdenen. Du har nå topp muligheter til å bli anerkjent for dine supre ferdigheter, både hos sjefen og medarbeidere. Også en fin tid for å gjøre noen økonomiske inngrep sammen med din partner.
Prioriter: Samarbeid og fremgang!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - november

Tyren november

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 5. 7. 11. 21. 26. 28.
Forsiktige dager: 6. 9. 16. 23. 27.
Generelt
Du kan oppnå størst fremgang ved å ta det litt roligere i november. Litt forbigående denne måneden, energien din er ikke på topp. Stell pent med helse og kropp. Få nok hvile. Massasje og aromaterapi gjør underverker. Etter 23. snur dette, og energien strømmer tilbake. Likevel er du aktiv både ute og hjemme. Nye vennskap midt-måneds bringer uventede fordeler.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en herlig tid for kjærlighet og tosomhet. Gledessprederen Jupiter, i ditt område for ekteskap og partnere, vil føre til at mang en Tyr forlover eller gifter seg i tiden fremover. Single vil få mange sjanser til å pleie romantikk, flørt og svermeri samt dypere amour.
Yrke, karriere og økonomi:

En aktiv tid for ting du jobber med til daglig. Mange har også fått både bedre jobber og arbeidsbetingelser. Du er entusiast. Sjefen setter pris på dine mange spennende initiativ. Beste økonomien får du gjennom samarbeid.
Prioriter: Kjærlighet og jobb!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - november

Tvillingene november

21. mai - 21. juni
Greie dager: 1. 7. 9. 14. 23. 28.
Forsiktige dager: 2. 5. 11. 18. 26. 29.
Generelt
Universet smiler til deg denne måneden. Helsen tar et oppsving fra forrige måned. Du har masse energi og er gjerne fem steder samtidig. Heldige Jupiters plassering på ditt område for helse og jobb, gir deg et skikkelig piff. Ta i et tak, så får du gjort unna mye. Dine fine mellommenneskelige egenskaper kommer i fokus. Samarbeid bringer størst fordel.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er svært sosial inn i oppløpstiden til alle årets julebord. Du prioriterer også både din kjære, og andre mennesker i livet ditt. Fra tredje uken av november går selveste Solen inn på ditt område for ekteskap og kjærlighet. Du stråler, og din tiltrekningskraft er stor.
Yrke, karriere og økonomi:

Mange har i nå lagt bak seg en kjempeperiode i jobb, og det arbeidet du steller med til daglig. Dette fortsetter, selv om noe av vitaliteten avtar mot slutten av måneden. Er det ting du så absolutt vil ha fikset, er det bare å sette i gang så fort som mulig.
Prioriter: Rett bruk av energi og kraft!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - november

Krepsen november

22. juni - 22. juli
Greie dager: 3. 5. 9. 11. 16. 26.
Forsiktige dager: 1. 7. 14. 21. 20.
Generelt
Tempoet roer seg denne måneden. Det blir mindre stress-relaterte situasjoner. Du er fortsatt fokusert på hjem og familie, men løfter blikket mer utad til verden rundt deg. Helse og energi er også bedre, og din kreativitet øker. Fra tredje uken kommer du inn i en heldig periode. Du blir mer spekulativ, og lykken smiler til deg.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sosiale aktiviteter og hyggelige sammenkomster står i fokus denne måneden. Gjerne i familie-sammenheng. For de som søker en kjæreste; nymånen d. 18. på ditt område for lek og flørt, gir en fin mulighet. Temperaturen stiger betraktelig 21. når Venus og Pluto utveksler hete energier.
Yrke, karriere og økonomi:
Reiser i jobbsammenheng kan godt skje fra andre uken og utover. Dette er også en fin tid for å jobbe hjemmefra. Du er kreativ og bør legge vekt på dine kreative egenskaper, samme hva de enn måtte være. I økonomien er du litt mer heldig en ellers.

Prioriter: Perspektiv og avstand!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - november

Løven november

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 5. 11. 14. 18. 28.
Forsiktige dager: 3. 6. 12. 16. 23. 30.
Generelt
Universets fokus for deg nå, er hjem og familie. Du er vanligvis utadvendt og sprudlende. Likevel er det også viktig for deg å se både bakover og innover. Du blir riktig nostalgisk. Kanskje kan du heale enkelte ubehagelige opplevelser fra barndom eller oppvekst. Kvalitetstid sammen med dine nære og kjære blir viktig.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ditt sosiale og romantiske liv blir best andre halvdel av måneden. Du kan treffe noen du ikke har sett på mange år. Hvis du og din kjære var uenige forrige måned, bedrer dette seg nå. Single Løver finner flørt og romantikk blant venner og treff på byen.
Yrke, karriere og økonomi:

Fullmånen den 4. setter fokus på yrke og karriere. Hva dette betyr, eller innebærer, vet du best selv. I hvert fall vil de ting som er kjempebra, eller problematiske, bli forsterket. Fra den 21. kommer du inn i en sterk og selvbevisst tid. Penger er knyttet opp til hus, hjem og familie.
Prioriter: Grip dagen!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - november

Jomfruen november

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 7. 11. 16. 21. 30.
Forsiktige dager: 5. 8. 15. 18. 26.
Generelt
De av dere som studerer, uansett nivå, får en strålende måned. Du er oppslukt av all mulig litteratur, kunnskapsnivået ditt stiger drastisk. Du har nesen i en bok nesten døgnet rundt. Helse og energi er bra de tre første ukene, deretter bør du sørge for nok ro og hvile. Du er også fokusert på hjemlige oppgaver, samt familien din. Søsken kan ta kontakt med deg. Gi dem tid.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Hvis du og din kjære kom gjennom de kosmiske romantiske stormene de siste månedene, lysner alt nå. Uenighetene smelter som dugg for solen. Kjærlighet og amouren blir dypere enn på lenge. Etter den 22. kan du se frem til lykke og glede innen tosomhet.
Yrke, karriere og økonomi:

Kommunikasjon blir viktig i jobben for tiden. Dette gjelder så vel det skrevne som det verbale ord. Reiser kan det også bli en del av. Men på den annen side ser det ut som at hjemmet og dine trauste og fortrolige ting blir det som teller mest. Det ligger energi i økonomien.
Prioriter: Kunnskap er ikke tung å bære!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - november

Vekten november

23. september - 22. oktober
Greie dager: 5. 9. 11. 14. 16. 19. 24.
Forsiktige dager: 1. 7. 10. 17. 21. 28.
Generelt
Du kan se frem til en herlig måned kjære Vekt. Du er allerede inne i en positiv trend som fortsetter fra oktober. Det meste går din vei nå, nesten som kong Midas. Du kler deg med stil og investerer i dyr designermote. Energinivåer og helse er utmerket. Fyrige Mars i ditt eget stjernetegn, gir deg masse trøkk. Din selvtillit er også på topp. Du har fortjent alt dette gode!
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Også på kjærlighetsfronten har du mye å glede deg over. I november er du mer fokusert på hjemlige og interne forhold enn på ditt ytre liv. Dette omfatter også hete stunder med din kjære partner. Single Vekter tiltrekker seg beilere som honning til bier.
Yrke, karriere og økonomi:

Det er særlig økonomien som blir det helt store denne perioden. Nå kan du glede deg over ikke bare en vital og iderik tid knyttet opp til dine penger, men også over at du ikke minst har hellet med deg i det meste du gjør. Så lenge du ikke overdriver, står lykken deg bi!
Prioriter: Livet er rikt!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - november

Skorpionen november

23. oktober - 21. november
Greie dager: 7. 11. 14. 18. 21. 26.
Forsiktige dager: 3. 9. 13. 20. 24.
Generelt
November er din måned fremfor noen. Med strålende Solen i ditt tegn de tre første ukene, skjer det meste slik du liker det. Helse er på en sterkt oppadstigende kurve. Tidligere plager er på vikende front. Du utstråler en magnetisk tiltrekningskraft på omgivelsene dine. Husk å takke Universet for alt du får. Du er også særs intuitiv nå. Stol på din indre stemme.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Også innen kjærlighet og den dypere side av amouren, er du inne i årets kanskje beste periode. Kjærlighetsgudinnen Venus kommer inn på ditt stjernetegn 7. november. Også 12. og 13. november er spesielt gode dager. Er du i et forhold, er din kjære kun fokusert på deg.
Yrke, karriere og økonomi:
Med lykkebringeren Jupiter i ditt eget stjernetegn, er det soleklart at det meste ordner seg for deg. Dette gjelder også økonomien. Mot slutten av måneden påvirker også vitale og energiske Solen dette feltet i livet ditt. Men i alt dette, ikke bruk mer penger enn du har råd til!

Prioriter: Gullalder!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - november

Skytten november

22. november - 21. desember
Greie dager: 1. 9. 14. 16. 18. 21. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 11. 15. 22. 26.
Generelt
Du er inne i en særs uavhengig periode hvor du kan få gjennomført dine planer og ideer. Selvtilliten er på topp, og du har Universets støtte. D. 11. november kan du plutselig få en makeløs idé med stort potensiale. Helse og energinivåer er bra hele måneden. Invester i en god massasje hvis du føler deg sliten. Spirituelle terapier som Reiki er også bra for deg nå.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Som den sosiale Skytten du er, sier du sjelden nei til en invitasjon til fest, treff eller party. Din kjærlighetsplanet, snakkesalige Merkur, kommer inn på ditt eget tegn 6. Flørt, svermeri og romantikk oppsøker deg. Dette passer selvsagt kjempebra i oppløpstiden til alle julebord.
Yrke, karriere og økonomi:
Planeten Merkur er for deg en viktig planet for jobb og karriere. Den hjelper deg nå til å sette skikkelig fokus på yrke og din sosiale stiling i samfunnet. Rundt midten av måneden har du også noen dager hvor du er litt ekstra heldig i din omgang med penger.

Prioriter: En herlig tid!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - november

Steinbukken november

22. desember - 21. januar
Greie dager: 3. 11. 16. 19. 21. 24. 26.
Forsiktige dager: 1. 7. 14. 17. 25. 28.
Generelt
Denne måneden er du nokså engasjert med venner og sosiale grupper du hører til. Du tilbringer kvalitetstid sammen med likesinnede. En ny venn kan vise deg en spirituell sannhet du har savnet. Helsen din er mye forbedret sammenlignet med tidligere måneder. Godt mulig at du anskaffer deg nye teknologiske duppedingser nå. Alt fra ny mobil til større utstyr.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Flørt og svermeri står ikke særlig i fokus for Universet nå. Du er stort sett fornøyd med tingenes tilstand. Likevel er du med på de fleste førjuls julebordene allerede nå. Vennskap står høyt i kurs, heller enn romantikk. Din beste dag for kjærlighet blir 4. med super-fullmånen.
Yrke, karriere og økonomi:
Planlegger du å gjøre noe økonomisk angående jobben, gjør det i første uken av november. Men ellers blir hele måneden en entusiastisk og dynamisk tid for alt som er knyttet opp til yrke og karriere. Men det blir også viktig å vedlikeholde eller bygge ut dit nettverk.

Prioriter: Dypere sannhet.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - november

Vannmannen november

22. januar - 19. februar
Bra dager: 1. 5. 14. 19. 24. 28.
Forsiktige dager: 3. 9. 16. 20. 27.
Generelt
Fra andre uken av november får du større uavhengighet. Du får mer og mer energi som måneden skrider frem. Du er svært engasjert i ditt ytre liv. Familien din eller din partner støtter deg i dine prosjekt. Du er svært sosial. De du møter hjelper deg med planene dine. Likevel må du selv ta initiativene og sette i gang prosessene for å lykkes.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mye flørt og svermeri skjer på alle festene du er med på. Dette gjelder både på det personlige planet eller på jobben hvis du er hemmelig forelsket i sjefen. Etter d. 22. finner du en dypere glede sammen med din utkårede, som også er din beste venn.
Yrke, karriere og økonomi:
En super kul og spennende tid for yrke og karriere. Er du også et menneske som er sosialt engasjert på en eller annen måte, er dette tiden der du kan lykkes skikkelig i det meste du gjør. Du får også stor annerkjennelse for det du gjør. En jobbmessig forfremmelse er mulig.

Prioriter: Egen lykkes smed!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - november

Fiskene november

20. februar - 20. mars
Bra dager: 3. 7. 16. 21. 26. 30.
Forsiktige dager: 2. 5. 11. 18. 22. 29.
Generelt
I det store og hele blir dette en vellykket og lykkelig måned for deg. Du opplever fremgang på flere plan. Studerer du, uansett nivå, går det bra. En eller flere utenlandsreiser står også på tapeten i november. Men det er på det indre plan at det store skjer. Du er svært opptatt av Universets store spørsmål, og finner flere svar enn ventet. Her er du på hjemmebane!
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
De av dere som er party-Fisker, nyter førjulstiden med de mange samlingene. Romantikk og flørt er nesten din spesialitet. Bundne Fisker nyter en fin tid sammen med sin kjære. Single kan treffe en interessant person på en spirituell møteplass.
Yrke, karriere og økonomi:
Smør deg med litt tålmodighet i karrierespørsmål. Først mot slutten av måneden kommer du inn i en av årets kanskje beste perioder for jobb og slike ting. Midten av november er spesielt bra for penger. Her har du en ekstra dose hell og lykke med deg. En reise blir meget givende.

Prioriter: Åpenbaringer!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop