Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop oktober
Kontakt


horoskop oktober

Horoskop - Væren - oktober

Væren oktober

21. mars - 19. april
Greie dager: 1. 6. 16. 21. 25. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 31.

Generelt
Aktivitetsnivået fra forrige måned går nødvendigvis ikke ned. Det blir mer en liten dreining i at du nå vil interessere deg mer for hva som skjer ute i samfunnet og verdenen for øvrig. Dette blir også en topp tid for alle former for utdannelse og å skaffe deg lærdom. Reiser ligger også veldig fint til rette. Alt dette hjelper deg til å få et nytt og større perspektiv på selve livet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra den mer lettsindige og lekende delen av kjærligheten, kommer du nå inn i en mer seriøs fase. Å etablere mere varige og trykke forhold betyr mye for deg. Har du allerede en partner, viser du henne eller ham masse hjertegod lidenskap og omsorg.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en ekspanderende periode. Spesielt det som er knyttet opp til dine daglige arbeidsoppgaver. Ting ordner seg for deg. Det ligger også til rette for nye og spennende karrieremuligheter. Økonomien ser også bra ut. Kjøp deg noe du har lyst på.

Prioriter: De sjanser som byr seg.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - oktober

Tyren oktober

20. april - 20. mai
Greie dager: 4. 8. 18. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 6. 14. 21.

Generelt
Hovedlinjene denne måneden er jobb og kjærlighet, noe som går hånd i hanske for en jordnær Tyr. Fullmånen den 27. inntreffer også i ditt eget stjernetegn. En tid der din personlighet blir belyst, både av deg selv og andre. Du kommer til å ta opp til vurdering ditt eget forhold til andre mennesker. En fin tid for å få anerkjennelse for den personen du er.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om du ikke forelsket deg i forrige måned, gjør du det mot slutten av måneden. Lykke og hell står deg bi i alle dine romantiske situasjoner. Det spiller ingen rolle om du er gift, i partnerskap eller singel. Nå skal du leve ut dine innerste og høyeste amorøse ønsker.

Yrke, karriere og økonomi
Det kommer ny og forsterket energi inn i jobben du gjør til daglig. Ting som du tidligere slet med å få gjort, fullfører du nå i en fei. Fra den 10. kommer det også ny optimisme og kraft inn i økonomien. Nå kan du slå ut med håret og kjøpe det du lenge har ønsket deg.

Prioriter: La det skje!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - oktober

Tvillingene oktober

21. mai - 21. juni
Greie dager: 6. 11. 21. 25.
Forsiktige dager: 1. 8. 16. 23. 29.

Generelt
Fra den 10. øker energitilskudd og optimisme. Helse og vitalitet forbedrer seg. Du føler deg mindre sliten, og ser velvillig på nye tiltak for ernæring og styrking av kropp og sjel. Nå er du også mer heldig i ting du vil gjøre. Hell og lykke følger deg liksom på din vei. Spesielt ting som er knyttet til hus, hjem og familie vil være svært så bra videre fremover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det romantiske livet ditt tar seg kraftig opp andre uken. Helt frem til den 24. får du en knall kul tid for alt som har å gjøre med den lettere siden av kjærligheten. En forelskelse er fullt mulig. Mens de som er i et forhold eller gift, kan gå igjennom en testperiode.

Yrke, karriere og økonomi
Siste del av måneden er best for alt som har å gjøre med dine daglige arbeidsoppgaver. Du samarbeider bra med dine kollegaer og viser en stor serviceinnstilling til dine kunder. Likevel kommer den beste økonomien gjennom din partner, privat som yrkesmessig.

Prioriter: Livets positive sider.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - oktober

Krepsen oktober

22. juni - 22. juli
Greie dager: 9. 14. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 4. 11. 19. 25.

Generelt
Vitale solen går inn i ditt eget område i horoskopet ditt. Dette har å gjøre med hus, hjem og familie, kanskje den mest verdifulle delen av livet for en Kreps. Dette betyr også at du føler deg bra med deg selv og har masse energi å gi de andre familiemedlemmene. Du er både flink og aktiv i den måten du ordlegger deg på. Skal du ut og kjøre bil, hold deg til trafikkreglene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet blir mer optimistisk. Turer i forbindelse med romantikk og amour, vil bli helt fortreffelig. Er du på jakt etter en kjæreste, finner du henne eller ham enten på en reise, eller rett og slett på jobben. Antagelig er det noen med en annen sosial bakgrunn enn din egen.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke og karriere ser lovende ut. Men kan du jobbe mest mulig hjemmefra eller fra et sted eller en atmosfære av familie og samvær, vil det være helt toppers. Den beste delen av økonomien er også knyttet opp til hus og hjem. Men kjøp eller salg av fast eiendom er også bra nå.

Prioriter: Hjem, kjære hjem.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - oktober

Løven oktober

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 6. 11. 16. 25. 29.
Forsiktige dager: 14. 21. 27.

Generelt
Dette blir en aktiv måned. Det skjer mye, men det aller meste er av positiv karakter. Kommunikasjon blir en viktig del som du bør legge så mye vekt på som mulig. Dette gjelder også skolegang, kurs og seminarvirksomhet både som elev eller coach. Det ligger også godt til for reiser. I slutten av måneden vil noen gamle minner dukke opp igjen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mange Løver er flørtende og lekende av seg. Men nå kommer du inn i en lengre periode hvor du vil være langt mer restriktiv i hvem du vil forelske deg i. Begrep som kjærlighet ved første blikk, blir satt til side for mer seriøsitet og dine romantiske forhold.

Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt i en sterk økonomisk periode. Fra den 10. kan du tillate deg å bruke noen kroner ekstra. Unn deg en reise du lenge har hatt lyst til. Det blir kjempebra. Karrieren er ikke i fokus, men det behøver ikke å bety at suksess ikke finner sted.

Prioriter: Kloke ord og meninger.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - oktober

Jomfruen oktober

23. august - 22. september
Greie dager: 4. 9. 14. 18. 21. 31.
Forsiktige dager: 2. 16. 23. 29.

Generelt
Det er mange fine planeter som står i Jomfruens tegn. Dette lover godt for din optimisme, din energi og din egeninnsats. Du er også mindre kritisk enn du ellers er. Du ser livet ut ifra et mer balansert og harmonisk ståsted. Uavhengig av hvor mye penger du har på konto, føler du deg rik. I hjem og familie blir saker og ting mer seriøst.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med kjærlighetsplaneten Venus i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at kjærlighetslivet ditt har en stor prioritet for tiden. Du er sjarmerende og karismatisk, og andre har vanskeligheter for å stå deg i mot. Nå er det du som er herskeren i ditt romantiske liv. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi
Det er ikke jobb og karriere som opptar deg for tiden, men økonomien. Ja, og heldigvis er det på en positiv og vital måte. Spesielt fra den 10. kan du virkelig slå ut håret. Du kommer til å tjene mest om du legger inn en form for åndelig eller spirituell legning i økonomien.

Prioriter: Livet er rikt!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - oktober

Vekten oktober

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 6. 11. 21. 29.
Forsiktige dager: 4. 19. 25. 31.

Generelt
Nå nyter du stor personlig frihet. I denne tiden trenger du faktisk ingen andre for å få gjort dine ting. Du går for egen motor for å si det slik. Det skjer mye bra i livet ditt. Nå skal du sette i gang alle de tingene du lenge har gått og hatt lyst til å gjøre. Ikke avvent andres meninger, men bare gjør det du selv mener er best for deg. En dynamisk og skapende periode.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Måneformørkelsen i forrige måned får nok innvirkning på kjærlighetslivet ditt også i oktober. Ordner du da opp eventuelle uklarheter, blir amouren forsterket videre fremover. Men hersker det fortsatt ting som er usnakket, får du nå en ryddesjau du må ta tak i.

Yrke, karriere og økonomi
Endringer i yrke og karriere kan komme. Spesielt om du ikke er happy med den jobben du har i dag. Men det kan også være at det skjer ting utenfor ditt ansvarsområde, men som likevel påvirker deg. Uansett, dette er en meget sterk og vital periode for dine penger.

Prioriter: Trå til!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - oktober

Skorpionen oktober

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 9. 14. 19. 23. 31.
Forsiktige dager: 6. 21. 27.

Generelt
Dess lenger du kommer ut i måneden, jo mer dynamisk og kraftfull blir du. Du er da inne i en maksimal uavhengighet, og kan nærmest gjøre hva du vil uten å ta så mye hensyn til andre. Universet støtter deg i å lage ditt lille eget paradis. Du blir også mer spirituell søkende, og det alternative opptar deg mer enn vanlig. Mulig du får glimt av tidligere hendelser i livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Din personlige kjærlighetsplanet, den vakre Venus, kommer med fornyet energi til deg. Du blir både mer aktiv og attraktiv. Det blir gjennom kurs eller sosialt samvær du finner romantikk, om det er det du er på jakt etter. Den aller beste tiden for kjærlighet blir siste uken av oktober.

Yrke, karriere og økonomi
Første uken er best for penger i forbindelse med yrke og karriere. Skal du spørre om et lønnspålegg, så gjør det da. Ellers kan det være at du må bruke store deler av oktober for å ordne opp i etterdønninger fra forrige måned, spesielt om du har vært igjennom et skifte.

Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - oktober

Skytten oktober

22. november - 21. desember
Greie dager: 6. 11. 21. 25.
Forsiktige dager: 2. 9. 16. 23. 29.

Generelt
Etter at tumultene fra forrige måned har lagt seg, vil du nå se at livet ditt begynner å ta form i en ny struktur. Tingene kommer på plass. Du tar deg selv og andre mer seriøst. Alt dette er takket være at myndige Saturn nettopp har kommet inn i ditt eget stjernetegn. Nå kommer andre mennesker til å se opp til deg som en person med myndighet og respekt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet er aktivt. Du er selv karismatisk og viser deg fra en sensuell side. Andre beundrer deg, og det har du ikke noe i mot. Søker du kjærlighet og romantikk, finner du det gjennom karrieren på en eller annen måte. En uskyldig flørt med sjefen er fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
Etter forrige måneds tumulter har du sikkert fått ordnet opp i dine arbeidsmessige forhold. Du er i hvert fall inne i en dynamikk og svært så aktiv tid. Spesielt fra midten av måneden er du spesielt heldig. Da ordner ting seg nærmest av seg selv. En forfremmelse lokker.

Prioriter: Struktur.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - oktober

Steinbukken oktober

22. desember - 21. januar
Greie dager: 9. 14. 19. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 11. 25. 31.

Generelt
Dette er en fin og optimistisk tid. Planetene står høyt i horoskopet ditt og du skinner ut mot verdenen. En topp tid for din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være. Studenter går en inspirerende tid i møte. Kul tid for reiser og kursvirksomhet. Men i alt dette, bør du også søke etter en dypere mening med og bak livet. Da finner du mange gode svar.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mulig noen Steinbukker gikk igjennom noen utfordringer i forrige måned, men det bør nå ha lagt seg. Romantikk ser svært så lovende ut. Det ligger også flott til rette for kjærlighetsreiser av alle slag. Men det er også fult mulig du går hen og forelsker deg på en tur eller en reise.

Yrke, karriere og økonomi
Selv om du må spare litt på pengebruken for tiden, går yrke og karriere for full maskin. Du har nå flotte muligheter for ekspansjon og forfremmelse. Har du mulighet til å ta et kurs eller et seminar for din yrkesmessige videreutvikling, bør du så absolutt gjøre det. Lykke til!

Prioriter: Gi og du skal få!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - oktober

Vannmannen oktober

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 11. 16. 25. 29.
Forsiktige dager: 6. 14. 27.

Generelt
Stresset fra forrige måned er glemt. Du er nå inne i en suksessrik og fremadgående periode i livet ditt. Du kommer også inn i en tid hvor du ikke trenger andres menneskers støtte og meninger for å få gjort dine egne ting. Dette er noe en Vannmann så absolutt setter stor pris på. Nå skal du følge din ledestjerne.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet kan være litt bevegelig, for å si det sånn. Men etter den 10. kommer det i hvert fall mer fart i romantikk, flørt og svermeri. Da vil du ut på byen å ha det gøy. At det kan ende med en forelskelse, bør du ikke se bort ifra. En fin tid for amorøse turer og reiser.

Yrke, karriere og økonomi
Ny energi kommer til deg i yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være. Enda bedre kommer dette til å bli utover høsten. Ikke forhast deg med å kaste deg på det første og beste jobbtilbudet som dukker opp. En fin tid for å erverve seg ny kunnskap.

Prioriter: Mot dine høye mål!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - oktober

Fiskene oktober

20. februar - 20. mars
Bra dager: 4. 14. 18. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 1. 9. 16. 29.

Generelt
Tumultene fra forrige måned har lagt seg for mange. Nå styrkes din planetariske energi og dynamikk. Du vet hva du vil, men på den annen side er du også avhengig av andre mennesker for å få til dine ting. Du er optimistisk, og hell og lykke følger deg i det meste du gjør. Fra den 10. blir det en fin tid for reiser, studier og det å erverve seg ny kunnskap.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om kjærlighetslivet i forrige måned virket som om du var i en liten båt ute på det store havet uten årer og seil, kommer du nå inn i en topp kul tid for parforhold, romantikk og lidenskap. Nye forhold blir startet, og mange eksisterende får fornyet kjærlighet.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en langsiktig periode hvor karriere og jobb blir mer seriøs. Nå blir det stilt krav til deg om ansvarsbevissthet og oppriktighet i yrket. Følger du disse prinsippene, vil du høste framgang og suksess. Gjør du det ikke, får du det mer slitsomt. Lykke til!

Prioriter: Det er lys i tunnelen.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop