Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop november
Kontakt


horoskop november

Horoskop - Væren - november

Væren november

21. mars - 19. april
Greie dager: 3. 8. 12. 22. 26.
Forsiktige dager: 10. 17. 24.

Generelt
Du bør forberede deg på at dette blir en intens måned. Mye vil dreie seg om din egen stilling eller posisjon i samfunnet, uansett hva den måtte være. Endringer i så måte vil inntreffe. Om disse er positive eller negative, kommer helt og holdent an på din egen situasjon. Nå er det viktig at du er uselvisk, og ikke lar egoet styre livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en svært optimistisk og fremgangsrik periode i ditt romantiske liv. Optimisme og fremgang innen kjærlighet og lidenskap påvirker andre sider av livet ditt på en positiv måte. En reise, og kanskje helst til utlandet, kan ende i en kjempeforelskelse.

Yrke, karriere og økonomi
At det kan kommer endringer i yrke og karriere, er slettes ikke usannsynlig. Mange vil få en bedre jobb eller en etterlengtet forfremmelse. Mens andre kan oppleve at ytre omstendigheter gjør at man vil søke seg en annen jobb. Hold temperamentet i sjakk.

Prioriter: Tumulter.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - november

Tyren november

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 5. 10. 15. 24. 29.
Forsiktige dager: 12. 20. 26.

Generelt
Fullmånen den 6. skjer i ditt eget stjernetegn. Ofte er dette en tid for fest og moro. Men det er også en magisk tid, en tid for å tenke litt over sitt eget liv. Å stille seg spørsmål som; er jeg egentlig fornøyd med meg selv og det jeg gjør, vil bringe frem ny dynamikk og optimisme i livet ditt. Viktig er at man hverken bebreider seg selv eller andre.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i årets kanskje beste måned for kjærlighet, og spesielt det som er knyttet opp til relasjoner og parforhold. Men dette er ikke en tid for å fly fra blomst til blomst og plukke ut det beste. Din suksess ligger i at du viser deg fra en seriøs side, og tenker langsiktig.

Yrke, karriere og økonomi
En bedring i økonomien kommer gjennom samarbeid og partnerskap. Dette kan være enten personlig som profesjonelt. Siste uken kan bli yrkesmessig intens. Nye situasjoner kan oppstå, som du ikke helt vet hvordan du skal takle. Tenk deg om og ikke vær impulsiv.

Prioriter: Selvstudie….
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - november

Tvillingene november

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 8. 12. 17. 26.
Forsiktige dager: 1. 15. 22. 28.

Generelt
Måneden starter friskt og raskt. Du er i såkalt partyhumør, og liker å ha det gøy og moro ute på byen. Du er iderik, og ønsker å realisere deg selv gjennom din kreative side. Etter hvert blir du mer opphengt i detaljer, og liker å sette deg grundig inn i ting og saker. Et bekjentskap kan bli testet mot slutten av måneden. Gjør hva du må, men ikke overreager.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en topp måned for romantikk, parforhold og kjærlighet. En forelskelse kan skje, som antagelig vil utvikle seg til noe dypere, og til syvende og sist et samliv. Hold temperamentet under kontroll. Spill dine energier ut på kjærlighetenes alter, og ikke i krangel og diskusjoner.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en vekstperiode for yrke og karriere. Ny og positiv energi kommer til deg. Er du på jakt etter en jobb, eller nye og større utfordringer i den du allerede har, vil mulighetene komme til deg. Men det forutsetter at du står hardt på og gjør ditt beste.

Prioriter: Fremgang i sikte!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - november

Krepsen november

22. juni - 22. juli
Greie dager: 1. 6. 15. 20. 29.
Forsiktige dager: 3. 10. 18. 24.

Generelt
Håp, drømmer og hvordan du ønsker å realisere deg selv i fremtiden, bli en ting som kommer til å oppta deg. Her blir det viktig at du ser dine egne behov og interesser i en større medmenneskelig sammenheng. Du får et energitilskudd, som påvirker din helse og vitalitet. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
For den lettsindige og uforpliktende kjærligheten, er du inne i en kul periode. Flørt, lek og svermeri står på dagsordenen. En forelskelse kan bli resultatet. Men i parforhold bør du være langt mer forsiktig om du ikke har rent mel i posen. Kan bli et oppgjør på kammerset. Yrke, karriere og økonomi
Mange har hatt en super utvikling i økonomien i det siste. Dette bare fortsetter. I tillegg er du mer heldig enn ellers. I jobb og karriere bør du vite hva du vil. OM det skulle oppstå uenighet med sjefen, bør du tenke harmoni og balanse, fremfor å tvinge dine meninger igjennom.

Prioriter: Gå for dine drømmer.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - november

Løven november

23. juli - 22. august
Greie dager: 3. 8. 12. 17. 22.
Forsiktige dager: 5. 20. 26.

Generelt
Selv om jobben kommer til å ta mye av din tid, er det i hus og familie du bør legge all din kjærlighet. For tiden er det her ditt hjerte hører hjemme. Du bør også passe på at du ikke lover dine kjære mer enn du kan holde. Om andre gjør en feil eller en dumhet, vis overbærenhet. Se på den lyse siden av livet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Gled deg kjære Løve. Fra midten av november kommer du inn i en av årets beste perioder for den mer lekende siden av kjærlighet og amour. At du går hen og forelsker deg, skal du ikke se bort ifra. I parforhold søker du frihet under ansvar. Får du ikke det, kan det komme et lite opprør.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien er knyttet opp til bolig, hjem eller familie. Mulig du starter et hjemmekontor, eller at du tenker å selge huset ditt. Alt som er knyttet opp til fast eiendom ser gunstig ut, og spesielt frem til midten av måneden. Du får nye arbeidsoppgaver mot slutten av november.

Prioriter: De nære og kjære ting.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - november

Jomfruen november

23. august - 22. september
Greie dager: 6. 10. 20. 24.
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 22. 29.

Generelt
Er det noe en ekte Jomfru virkelig liker, så er det å boltre seg i alle former for kommunikasjon, samt innhente og spre informasjon og kunnskap til sine medborgere. Store deler av november er en perfekt tid for nettopp slike ting. Senere blir hjem og familie viktig, og særlig dine barn. Å vise dem tålmodighet og toleranse, blir viktig. Kontroll og makt, virker mot sin hensikt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du nyforelsket, eller er i et etablert forhold, kommer du til å gå igjennom en testperiode for å finne ut hvor dyp kjærligheten egentlig er mellom dere. Ekte og oppriktig amour overlever alt, men har lidenskapen mellom dere sovnet hen, vel, da er det egentlig opp til dere selv.

Yrke, karriere og økonomi
Den fine og ekspansive økonomiske perioden mange har vært igjennom, fortsetter. Mulig at intensiteten tar noe av, men til gjengjeld kan du oppnå det samme om du samarbeider med din partner. Et lån, eller en handel du trodde var i boks, er ikke sikkert det blir noe av.

Prioriter: Kunnskap er makt.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - november

Vekten november

23. september - 22. oktober
Greie dager: 8. 12. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 18. 24.

Generelt
Nå blir det viktig å bevare familieidyllen. Har du og dine kjære noe usnakket, kan dette bringe frem spente situasjoner rundt middagsbordet. Men på den annen side kan dette også bli en svært dynamisk og skapende tid, hvor dere alle er ivrige og entusiastiske om saker og ting dere vil gjøre. På et personlig plan, er du opptatt av din selvverdi, satt opp mot dine materielle verdier.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette kan bli en noe delikat tid for kjærlighet og romantikk. Mange vil gå igjennom en testperiode. Spesielt i nye oppstartede, eller i forhold hvor man sliter med og opprettholde den store lidenskapen. Nå bør du legge all din kjærlighet til de menneskene som betyr mest for deg.

Yrke, karriere og økonomi
Du er mer enn vanlig opptatt av pengespørsmål. Ta det på alvor. Det blir viktig å ha orden i økonomien. Ha et forretningsmessig korrekt forhold til kjøp og salg. Fullmånen den 6. setter fokus på de eiendelene du deler med andre. Er det noe du lurer på, blir det avklart.

Prioriter: Din egen selvverdi!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - november

Skorpionen november

23. oktober - 21. november
Greie dager: 1. 10. 15. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 12. 26.

Generelt
Du er inne i en svært aktiv og dynamisk periode. Din selvtillit øker, og du har en kjempefin blanding av vitalitet og empati for andre mennesker. Har du brukt den siste tiden til å analysere deg selv, vil du merke hvordan suksess og fremgang følger deg på din vei. Det blir viktig at du legger seriøsitet og alvor i det meste du foretar deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du får en ny giv i dine romantiske opplevelser. Flørt, svermeri og å ha det gøy ute på byen, blir igjen noe du ser frem til. At dette kan ende i en forelskelse, er slettes ikke umulig. Energien for at noe slikt kan skje, er til stede. Fullmånen den 6. klarlegger ting i kjærlighet og parforhold.

Yrke, karriere og økonomi
Karriere og jobb har lenge hatt en fin utvikling for mange. Det samme har økonomien til dels også vært, men nå kommer du i alle fall inn i en svært gunstig periode for penger og økonomi. Nå kan du tillate deg å bruke noen velfortjente kroner på deg selv, og ting du ønsker deg mest av alt.

Prioriter: Spre dine vinger….
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - november

Skytten november

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 12. 17. 26.
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 22. 29.

Generelt
Nymånen den 22. skjer i ditt eget stjernetegn. Dette er alltid en meget gunstig tid for å starte på nye gjøremål i livet. En vekstperiode, hvor du bør la saker og ting få spire og gro. Å høste belønning, kommer senere. Men før dette bør du legge mer vekt på indre verdiskapning. Dette er en topp tid for å utvikle dine empatiske, alternative og spirituelle sider.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Gled deg kjære Skytte. Du kommer inn i en topp periode for romantikk og kjærlighet. Nye forelskelser, og nye forhold kan starte, særlig om det er dette du er på jakt etter. Men du bør regne med at en forelskelse kan gå igjennom en testperiode. Tenk deg om og ikke overreager.

Yrke, karriere og økonomi
Både jobb og penger tar seg opp. Du er energisk og dynamisk i alt som har å gjøre med dine personlige materielle goder. Likevel er det et vist faresignal som henger over deg. Impulsivitet og uforsvarlig omgang med penger, kan ende opp med en sur smak i munnen.

Prioriter: Indre vekst.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - november

Steinbukken november

22. desember - 21. januar
Greie dager: 1. 6. 15. 20. 24. 29.
Forsiktige dager: 3. 10. 18.

Generelt
Fast setebeltet! Du er inne i en meget aktiv periode. Både i jobb og som privat, bruker du en masse tid på sosial omgang med venner og bekjente. Ha tillit til det du tror på, håper og drømmer om. Det er meget sannsynlig at dette nå blir realisert. Men du bør også holde temperamentet under kontroll. Spesielt hvis det skjer ting i hus og hjem.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ikke bare ellers i livet ditt er du svært aktiv, men det er du i høyeste grad også innenfor kjærlighet og romantikk. Du er sosial og liker å være sammen med venner og bekjente. Det blir på denne måten du finner deg en kjæreste om du søker det.

Yrke, karriere og økonomi
Du tenker mye på jobb, og spesielt karrieremuligheter videre fremover. At noe, og helst positivt, vil skje før måneden er omme, er slettes ikke umulig. Ikke bruk penger impulsivt. Du kan få en ekstra kostnad knyttet boligen din, eller til en av dine familiemedlemmer.

Prioriter: Mot toppen!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - november

Vannmannen november

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 8. 18. 22. 27.
Forsiktige dager: 6. 13. 20.

Generelt
Du er aktiv, og er opptatt av å fremme dine ideer og meninger ut til dine omgivelser, ja egentlig ut til hele verdenen. Nå legger du vekt på at andre skal anerkjenne hvem du er, og også dine ferdigheter. Men i alt dette, ikke glem hjem og familie. En fornuftig balanse er det som gir deg mest. En gammel feide kan igjen oppstå, men hold temperamentet i sjakk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
At mange født i Vannmannens tegn, har et svært aktivt romantisk og lidenskapelig liv for tiden, er helt sikkert. Horoskopet ditt antyder kjærlighet i forbindelse med jobben. Men har du hemmelige stevnemøter, bør du regne med at dette kommer frem før måneden er omme.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en av årets beste perioder for jobb og karriere. Mange ting kommer på plass for deg. Mulig du får den drømmejobben du lenge har hatt lyst på. Det kommer også ny energi inn i økonomien din. Kjøp noe til deg selv du lenge har hatt lyst på. Det har du fortjent!

Prioriter: Spre dine vinger…
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - november

Fiskene november

20. februar - 20. mars
Bra dager: 1. 6. 10. 20. 24. 29.
Forsiktige dager: 8. 15. 22.

Generelt
Optimismen bør være på topp. I hvert fall antyder horoskopet ditt dette. I tillegg får du en ny giv og energiinnsprøytning da din ledende planet, den visjonære Neptun, snur og går i riktig retning på himmelen, sett fra jorden. Holder du på med studier eller utdanning, er dette en meget gunstig tid for å fordype seg i dine kunnskaper. En utenlandsreise ser bra ut.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Reiser, knyttet opp til romantikk og kjærlighet, virker helt forlokkende denne måneden. Er du på jakt etter din drømmepartner, skjer det på en reise, og helst til utlandet. Men en reise med din elskede til varmere strøk, vil også bringe frem sterke og intime bånd.

Yrke, karriere og økonomi
Dess lenger du kommer ut i måneden, jo bedre blir jobb og karriere ivaretatt. Nymånen den 22. gir deg en fin anledning til å begynne på nye oppgaver. Her kan det ligge en forfremmelse. Men ikke la økonomien din bli styrt av håp og drømmer. Da kan du få deg en smekk over fingrene.

Prioriter: Optimisme på høyt plan.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop