Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop april
Kontakt


horoskop april

Horoskop - Væren - april

Væren april

21. mars - 19. april
Greie dager: 8. 12. 21. 25.
Forsiktige dager: 3. 10. 16. 23. 30.

Generelt
Selv om intensiteten avtar noe fra forrige måned, bør du være klar over at også dette blir en hektisk tid. Selv om måneformørkelsen den 4. ikke skjer i ditt tegn, blir du likevel sterkt innblandet. Begrepet samarbeid på alle felter, blir satt under lupen. Noen av disse relasjonene kan bli forsterket, mens andre blir kraftig testet.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Hvor jeg står i kjærlighetslivet mitt, kan bli et hovedtema i denne måneden. Svarene, om du liker dem eller ikke, får du før måneden er omme. Men husk, hva du enn gjør eller setter i gang, har det en innvirkning på livet ditt i minst seks måneder fremover.
Yrke, karriere og økonomi
Samarbeidsproblemer i yrke og karriere kan oppstå. Særlig hvis det er ting som har ligget og ulmet. Tenk deg om før du går til kraftig motmæle mot sjefer eller personer med autoritet. I økonomien hevder du deg bra. Første halvdel av måneden er best på alle måter.
Prioriter: Vite hva du gjør.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - april

Tyren april

20. april - 20. mai
Greie dager: 10. 14. 19. 23. 28.
Forsiktige dager: 5. 12. 25.

Generelt
Energinivået er høyt. Forrige måned gikk din egen planethersker, Venus, inn i ditt tegn. Nå gjør både entusiastiske Mars og vitale Solen det samme. Måneformørkelsen den 4. inviterer deg til å se på din eget helse og ditt ernæringsprogram. Er det ting du synes du burde forbedre, har tiden kommet til å gjøre det. Du legger også mer vekt på detaljer enn du vanligvis pleier.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er fortsatt inne i en kul periode for kjærlighet og romantikk. Men har du hatt skjulte forhold til noen, se ikke bort ifra at dette kommer frem. Men det kan også være at en gammel relasjon får ny vind i seilene. En reise kan ta en annen retning en du hadde tenkt deg.
Yrke, karriere og økonomi
Om du tenker på å gjøre noe finansielt risikabelt, vent til rundt den 26/27. men vær forberedt på det uforberedte selv om du ser lyst på saken. Dette kan også være en tid der du får noen hyggelige økonomiske nyheter. I yrke og karriere kan det skje noen endringer.
Prioriter: Rett fokus.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - april

Tvillingene april

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 8. 16. 21. 28. 30.
Forsiktige dager: 8. 14. 28.

Generelt
Måneformørkelsen den 4. inviterer deg til å se nærmere på din venn- og bekjentskapskrets. Mulig du finner ut at noen ikke er helt som du først trodde. Ikke ta det tungt, fordi nye dukker opp. Dine største ønsker og drømmer kan også begynne å bli til virkelighet. I alt dette blir det viktig at du har et fornuftig og oppriktig syn på deg selv og i andres øyne.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I midten av måneden går den store kjærlighetens gud, Venus, inn i ditt eget stjernetegn. Da sier det seg selv at du kommer inn i en svært så aktiv periode for lidenskap og romantikk. Din karisma og sensualitet øker. Andre vil gjerne bli bedre kjent med deg.

Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt inne i en aktiv tid. Nå burde du dreie mer mot den sosiale siden av jobben. Nettverksoppbygging blir viktig, og her kan du gjøre det svært så bra. Du treffer en person, eller personer som blir viktige for deg fremover. Tenk deg om før du bruker et større beløp.

Prioriter: Realiser dine drømmer.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - april

Krepsen april

22. juni - 22. juli
Greie dager: 1. 6. 15. 19. 23. 28.
Forsiktige dager: 3. 10. 17. 30.

Generelt
Noe av intensiteten fra forrige måned bare forsetter. Men nå blir familielivet mer involvert. Årsaken til dette er at måneformørkelsen den 4., faller i det området i horoskopet ditt som har med hus og familie å gjøre. Er det gnisninger mellom dere, bør du regne med at det kommer til å slå ut i full blomst. Men det er også tid for å legge ned stridsøksen, og starte på en ny giv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mulig du må leve ut noen etterdønninger fra mars måned når det gjelder kjærlighet og romantikk. Men du burde ha det verste bak deg. Nå skal du legge vekt på den herlige sosiale siden av livet. Samvær med venner og bekjente blir en flott verdiskaper for deg.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en knall topp tid for yrke og karriere. Et skifte eller karrieresprang har enten kommet, eller vil komme. I økonomien ligger det også mye positivt. Fra midten av måneden kommer det ny optimistisk og ekspansiv energi inn i dine materielle goder.

Prioriter: Hjem, kjære hjem.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - april

Løven april

23. juli - 22. august
Greie dager: 3. 8. 17. 21. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 25.

Generelt
Om forrige måned var litt, skal vi si – slitsom, kommer nå optimismen tilbake for fullt. Din selvtillit vokser, og du er igjen den sjarmerende og karismatiske Løven. Den veien du staket ut i mars måned, begynner nå å ta form. Måneformørkelsen den 4., kan være et forstyrrende element. I ditt tilfelle virker den som et positivt bidrag til å få klarhet i egen situasjon.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Romantikk og kjærlighet går litt tregt for tiden. Mulig at du er så opptatt av andre ting at du setter det litt til side. Fra midten av måneden kommer i hvert fall den sosiale siden av selskapeligheter til å ta seg kraftig opp. Ta tiden til hjelp og ting ordner seg.

Yrke, karriere og økonomi
Et område der du kommer til å gjøre det kjempebra i tiden fremover, er yrke, karriere og din sosiale stilling ut mot verdenen, samme hva den enn er. Forfremmelse og anerkjennelse venter på deg. Nå kan du få realisert dine store planer. Andre ser opp til deg.

Prioriter: Opp og frem!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - april

Jomfruen april

23. august - 22. september
Greie dager: 5. 10. 19. 23.
Forsiktige dager: 8. 15. 21. 28.

Generelt
Nå synes du nok at uteliv, reiser og å realisere dine store planer, er langt mer spennende enn hjemmeliv. Men om en fra din familie skulle dukke opp rundt middagsbordet, bør du ikke overse den. Du er inne i en tid med forandringer. Dette dreier seg mer om deg selv enn om andre. Legge vekk det gamle og se fremover, er et godt råd for å komme videre.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Noe av kjærlighetslivet ditt har antagelig blitt ryddet opp i, eller tiltak har blitt satt i gang for å gjøre det. Om ikke så, kan også april bære preg av uforutsette hendelser i romantikk og lidenskap. Den single har de beste mulighetene til å gå hen og forelske seg.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien blir utvilsomt et kjerneområde. Mye av dette er takket være måneformørkelsen som skjer den 4. Det som blir belyst, er de materielle godene du deler med andre. Det kan være din ektefelle, eller en forretningspartner. Deling av midler bør være din grunnholdning.

Prioriter: Forandringer.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - april

Vekten april

23. september - 22. oktober
Greie dager: 8. 12. 21. 15. 30.
Forsiktige dager: 3. 10. 17. 23.

Generelt
Det store denne måneden er at måneformørkelsen den 4. inntreffer i ditt eget stjernetegn. Dette vil sette fokus på deg selv og din personlighet. I tiden fremover vil du legge mer vekt på å si hva du mener og føler, enn å skape fred og harmoni for enhver pris. Men ikke strekk strikken i dette altfor langt, ellers vil den bare ryke. Ta diskusjoner på tomannshånd.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en sterk tid for kjærlighet og samvær. Du er intens, og legger ikke bare vekt på den lidenskapelige siden av amouren, men også den fysiske. Men det skjer også uventede forandringer. Dette kan være at du helt plutselig finner deg en ny kjæreste.

Yrke, karriere og økonomi
Har du jobbet hardt og pliktoppfyllende for karriere og fremgang, skal du ikke se bort ifra at dette skjer i denne måneden. Legg også vekt på å utvikle ditt profesjonelle nettverk. I økonomien bør du gå mer forsiktig frem. Hold deg til det kjente og kjære.

Prioriter: Opp og frem!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - april

Skorpionen april

23. oktober - 21. november
Greie dager: 6. 10. 15. 23. 28.
Forsiktige dager: 12. 19. 25.

Generelt
Det skjer mye i livet ditt for tiden. Livet svinger for å si det slik. Det blir viktig å sette av tid til stille ettertanke. Måneformørkelsen den 4. inviterer deg nettopp til dette. Nå bør du se livet ditt fra et mer spirituelt enn et materialistisk ståsted. Er det ting du vil endre på i ditt helse- og ernæringsprogram, er dette en fin tid for å gjøre det.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I kjærligheten gjør du det ikke bare bra, men sågar meget bra! Dette gjelder om du er kvinne eller mann. Nå tar du gjerne initiativ for å oppnå det du selv vil innen romantikk og lidenskap. Dette er også en tid hvor nye forhold starter. Hvis så, er det gode sjanser for fremtiden.

Yrke, karriere og økonomi
Fra midten av måneden kommer du inn i en god tid for yrke og karriere. Din optimisme øker og du ser nye muligheter for ekspansjon. Om det kommer et skifte er ikke sikkert, men framtidsutsiktene virker lovende. I økonomien derimot, bør du holde igjen.

Prioriter: En ting om gangen.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - april

Skytten april

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 12. 17. 25. 30.
Forsiktige dager: 8. 15. 21. 28.

Generelt
Nå blir du igjen den optimistiske, bekymringsløse og muntre personen du egentlig er. Din planet, den heldige Jupiter, snur på himmelen og gir deg ny energi og entusiasme. Du kommer til å skifte ut deler av bekjentskapskretsen din, men du får deg også noen nye venner. De blir viktige for deg. Du har stor tro på deg selv, og vil realisere dine håp og drømmer. Gjør det!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du i et etablert forhold, kommer du inn i en meget kjærlig og lidenskapelig periode. Mens nyetablerte forhold fortsatt blir testet ut om det er et oppriktig grunnlag for amour og fremtidig kjærlighet. Noe av årsaken til dette kan være at du er for mye opptatt av deg selv.

Yrke, karriere og økonomi
Du viser masse engasjement og innsatsvilje i jobben. Nå vil du også realisere dine store og flotte prosjekter. La selve karrieren ligge foreløpig. Konsentrer deg heller om dine daglige arbeidsoppgaver. I økonomien bør du tenke spare, fremfor forbruke.

Prioriter: Hipp og hoi!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - april

Steinbukken april

22. desember - 21. januar
Greie dager: 1. 6. 10. 15. 19. 28.
Forsiktige dager: 3. 17. 23. 30.

Generelt
Om forrige måned var noe spesiell, bør du belage deg på at også denne blir det. Allerede den 4. er den måneformørkelse som får stor påvirkning på flere sider av livet. Dette kan være både positivt som mer utfordrende, avhengig av din egen situasjon og hvordan du håndterer ting i livet ditt. Et godt råd på veien, lytt til andre, men til syvende og sist stol på deg selv. Da går det bra!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Parforhold og samliv blir testet. Spesielt om du og din kjære går litt på tomgang for tiden. Mulig det kommer nye impulser og en ny giv inn i amouren. Men er problemet langt mer alvorlig enn som så, kan det komme til et skikkelig oppgjør. Den single forelsker seg.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet er et annet område som kommer skikkelig under lupen. Måneformørkelsen inntreffer nemlig i et område i horoskopet ditt som har med disse tingene å gjøre. Hva som skjer, har du sikkert selv en fornemmelse av. Lykke til!

Prioriter: Oppgjørets time.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - april

Vannmannen april

22. januar - 19. februar
Bra dager: 3. 8. 13. 17. 21. 30.
Forsiktige dager: 6. 19. 25.

Generelt
Selv om det kan være litt turbulent til tider, er du inne i en fin tid for å starte på nye prosjekter, samme hva det er. Mulig du finner ut at den mer spirituelle og åndelige siden av livet engasjerer deg mer enn tidligere. Skolegang, studier og utdannelse er gunstig. Kanskje du finner ut at du vil ta en annen studieretning enn du først antok.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Forandring fryder, kan være et stikkord for deg og kjærligheten. Særlig frem til den 15. gjelder dette helt perfekt. Deretter kan ting ta noe lengre tid om det er endringer du ønsker. Men du kommer inn i en topp kul tid for romantikk og den lettere siden av kjærlighet og amour.

Yrke, karriere og økonomi
Som forrige måned kan yrke og karriere være litt ambivalent. Mulig at du ser nye muligheter for forbedring og fremgang i den jobben du gjør til daglig. Økonomien er heller ikke så prekær som i forrige måned. Så lenge du er konkret, kan du slippe deg noe mer løs.

Prioriter: Mot bedre tider.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - april

Fiskene april

20. februar - 20. mars
Bra dager: 5. 10. 14. 19. 23.
Forsiktige dager: 8. 21. 28.

Generelt
Noe av det hektiske fra forrige måned har lagt seg. Men du bør fortsatt være varsom med hvordan du håndterer mange ting i livet ditt. Fra midten av måneden stiger optimismen. Har du hatt problemer med helse og velvære, vil også dette forbedre seg. Du kommuniserer bra, og hevder deg fint i diskusjoner. Unngå utidige diskusjoner som ikke fører til noe.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om du og din partner ikke har ryddige forhold i det dere deler sammen, kan det her ligge et latent problem. Dette kan føre til et lite oppgjør mellom dere. Men er kjærligheten sterk, vil også lidenskap og romantikk øke til nye høyder. Den single forelsker seg.

Yrke, karriere og økonomi
Du bør fortsatt være litt varsom i økonomien. Ikke begi deg innpå ting du ikke kjenner godt. Resurser du deler med andre, gjennom investeringer eller hva det er, kan bli belyst. Her bør du tenke samarbeid. Men ellers er du inne i en sterk tid for dine egne materielle goder.

Prioriter: Se fremover.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop