Klikk her!
Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop juli
Kontakt


horoskop juli

Horoskop - Væren - juli

Væren juli

21. mars - 19. april
Greie dager: 9. 13. 17. 21. 26.
Forsiktige dager: 4. 11. 24. 31.

Generelt
Dette kan bli en ganske hektisk måned selv om du er på ferie. Det skjer mye rundt hus, hjem og familie. Barn kommer spesielt inn i bildet. Mulig det blir en liten familieforøkelse i sommer. Den beste ferien er om du holder deg ved teltene eller på et sted som betyr noe helt spesielt for deg. God sommer!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I midten av måneden går vår alles lykkeplanet nummer en, Jupiter, inn i et område i horoskopet ditt som har å gjøre med flørt, kjærlig lek og romantikk. Du bør bruke denne tiden til å sette dine høyeste mål i kjærlighetslivet ditt. Dine ønsker blir oppfylt enn så lenge de er realistiske. Sommerromantikk er garantert.

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer inn i en fin og heldig periode. selv om lykken er med deg, skal du likevel være nøktern i din omgang med økonomiske midler. Du kan likevel bruke noen ekstra kroner på gøy, og gå ut i sommer. Helt i slutten av måneden bør du trå forsiktig, både med jobb og penger.

Prioriter: Dine kjernesaker.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - juli

Tyren juli

20. april - 20. mai
Greie dager: 2. 11. 15. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 13. 19. 26.

Generelt
To ting blir viktig denne måneden. Det ene er kommunikasjon. Det andre er hjem og familie. Du bør passe deg for at du ikke kommer med noen impulskommentarer som kan skape konfrontasjoner og diskusjoner. Søk heller informasjon og kunnskap som utvider din horisont. Hus og familie blir på en eller annen måte utvidet i sommer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette tegner an til å bli en kul tid for kjærlighet og sommerromantikk. Både vakre Venus og intense Mars har en svært gunstig innvirkning på deg i sommer. For den single er en forelskelse, eller en herlig sommerflørt, så godt som garantert. Partnere opplever hete sommernetter.

Yrke, karriere og økonomi
Penger lover svært bra, og spesielt i første halvdel av måneden. Her ligger det an til en skikkelig sommerbonus. Penger er også knyttet opp til kommunikasjon på en eller annen måte. Så ha det litt i tankene når du sier noe eller utaler deg til andre.

Prioriter: Søk sannheten.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - juli

Tvillingene juli

21. mai - 21. juni
Greie dager: 4. 13. 17. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 29.

Generelt
Du får et mer optimistisk syn både på deg selv og livet. Det kommer en ny gnist av energi til deg. Men samtidig blir du også mer harmonisk samtidig som du utstråler en vennlig personlighet. Dette blir en aktiv måned hvor enn du befinner deg, om det er på jobb, hjemme eller ferie.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en stor måned for sommerens flørt, lek og romantikk. Om du er i et forhold eller ikke, spiller ingen rolle. Nå er du opptatt av elskov og lidenskap, samt i å utvide ditt begrep til kjærligheten rent generelt. Meget mulig at den single finner seg en kjæreste før sommeren er omme.

Yrke, karriere og økonomi
I år kan du tillate deg å ta den drømmeferien du lenge har gått og ønsket deg. Penger og økonomi ser svært så lovende ut. Å bruke noen ekstra kroner på deg selv og dine kjære, er helt i orden. Karrieren er også bra. Nå bør du jobbe med dine visjoner og målsettinger på lengre sikt.

Prioriter: Mot toppen!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - juli

Krepsen juli

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 7. 15. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 17. 31.

Generelt
Juli er en spennende måned. Med hele tre planeter i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at det blir mye fokus på deg selv og din egen personlighet. Disse tre planetene er energiske Solen, kommunikasjon og reiseplaneten Merkur og vår store kjærlighetsplanet Venus. En topp tid for ferie, og til å skaffe seg ny kunnskap. Samvær med familie og barn, blir også viktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette kan bli en av dine heteste somre for kjærlighet og romantiske opplevelser. Med vakre Venus i ditt tegn, og driftige Mars som også påvirker deg positivt, er det helt og holdent opp til deg selv hvor langt du vil gå i flørt, svermeri og sommerforelskelser. Lykke til!

Yrke, karriere og økonomi
I jobb og karriere bør du utvise forsiktighet. Endinger du ikke regnet med, kan komme. Om så bør du tenke langsiktig og være helt konkret. Fantasifull tenkning hjelper deg ikke. Fra slutten av måneden kommer du inn i en herlig tid for økonomi. Sommergratialet er sikret.

Prioriter: Sommeropplevelser av de sjeldne
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - juli

Løven juli

23. juli - 22. august
Greie dager: 4. 9. 17. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 19.

Generelt
De første ukene av denne sommermåneden er du mer reflekterende enn du pleier å være. Ta dette som et positivt signal fra universet at du nå kan rydde opp i tidligere hendelser og forhold. Men du liker også å være i sosiale lag med venner og bekjente. Greier du å finne en rett balanse mellom ut- og innadvendthet, tegner dette for en herlig sommer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Søker du sommerromantikk, finner du den blant dine bekjente. Kanskje blir du invitert til noen venner hvor du treffer en person der det oppstår en intens kontakt mellom dere. I slutten av juli ligger det an til hemmelig kjærlighet eller svermeriske opplevelser.

Yrke, karriere og økonomi
Både fullmånen den 12. og nymånen den 26. påvirker din daglige arbeidssituasjon, og muligens også din karriere. Ting på jobben blir avklart. Om nye muligheter skulle by seg, bør du trå til for fullt. Økonomien er ikke problematisk, men vær forsiktig i pengebruken.

Prioriter: Ettertanke…
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - juli

Jomfruen juli

23. august - 22. september
Greie dager: 2. 7. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 9. 15. 21.

Generelt
Takket være at din hersker, den aktive Merkur, snur og går i riktig retning på himmelen, får du en knallstart på sommeren. Det føles som en energiinnsprøyting, og aktivitetsnivået er høyt. Du er svært sosial av deg, og bruker sommeren til å være sammen med venner og bekjente. Dette er en flott tid for reiser og opplevelser.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Juli blir den helt kule måneden for flørt og sommerromantikk. Du er i partyhumør, og blir stadig vekk invitert til hyggelig samvær med venner og bekjente. Det er i en slik sammenheng du treffer noen som kan bli starten til en ny kjærlighetshistorie.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en topp måned for yrke og karriere. Nå er det du som styrer løpet, og kan nærmest oppnå det du vil. Kommer det et skifte nå, er dette gunstig. Økonomien ser også svært lovende ut. Spesielt rundt midten av måneden. Kos deg!

Prioriter: Grønt lys…..
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - juli

Vekten juli

23. september - 22. oktober
Greie dager: 4. 9. 13. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 11. 17. 24.

Generelt
Du starter på en kul sommertid. Din rådende planet, den sosiale Venus, står høyt opp i horoskopet ditt. Nå skinner du som en sol ut mot verdenen, og er svært så aktiv på et sosialt plan. Er også en topp tid for reiser. Utlandet lokker med interessante opplevelser. Det eneste du bør passe på, er at du kjører en diplomatisk linje i jobb og hjem.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sommermånedene gir deg kanskje årets største opplevelser når det gjelder kjærlighet. Nesten hvor du enn ferdes, om det er på ferie, jobb eller i hyggelige sosiale lag med venner og bekjente, vil en glød av romantikk skinne over deg. Men vær tro mot deg selv i enhver situasjon.

Yrke, karriere og økonomi
Selv om du er inne i en tid hvor du bør være noe forsiktig med pengebruken, kan du likevel tillate deg litt ekstravaganse i sommer. Yrke og karriere lover godt. Mulig det kommer noen ekstra kroner gjennom et karriereskifte. Ikke gjør noe impulsivt mot slutten av måneden.

Prioriter: Sommerkos.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - juli

Skorpionen juli

23. oktober - 21. november
Greie dager: 2. 7. 11. 15. 24. 29.
Forsiktige dager: 13. 19. 26.

Generelt
Dette er en stor ferie og reisemåned. Nå vil du utforske verdenen, og steder som kan være med på å utvide din horisont. Lykke planeten Jupiter står deg bi. Solen skinner på deg i sommer. Nå vil du vise andre hvem du er, og hva du står for. Men sørg for at du får nok hvile, og ikke stresser deg i hjel. Rundt den 25., ta det spesielt rolig og ikke gjør noe dumt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Vakre Venus går igjennom ditt eget område i horoskopet ditt. Dette gir deg topp muligheter for flørt, svermeri og romantiske sommeropplevelser. Men du søker også en dypere side av kjærligheten. Spesielt for de som er i et forhold, er dette fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien virker lovende, og penger til ferie og reiser burde være i boks. Fra midten av måneden kommer du inn i en fantastisk syklus for yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være. Nå skal du se muligheter, og ikke begrensinger.

Prioriter: Grip dagen.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - juli

Skytten juli

22. november - 21. desember
Greie dager: 4. 13. 17. 26. 31.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 21. 29.

Generelt
I midten av måneden, går din planethersker Jupiter som bringer oss hell og lykke, inn i selvsikre Løvens stjernetegn. Ikke bare det, men den går samtidig inn i sitt eget hus eller område i horoskopet ditt. Kort fortalt betyr dette, at du går en herlig, ekspansiv og optimistisk tid i møte. Nå skal du bare kose deg i sommer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sommerromantikk og kjærlighet starter svært så bra. Du er lidenskapelig og svermerisk av deg. Nye forhold starter. Likeså som gamle finner den harmoniske dansen av intimitet og elskov. Mange finner også en dypere mening med og bak kjærlighetslivet.

Yrke, karriere og økonomi
Det ser ut som om du må satse mer på din partners feriebudsjett, enn ditt eget i år. I alle fall, bør du ikke bruke mer penger enn hva ditt inntektsnivå tåler. I yrke og karriere må du smøre deg med litt tålmodighet. Nå er tiden inne for å stake ut ditt yrkesmessige ambisjonsnivå.

Prioriter: Nye horisonter.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - juli

Steinbukken juli

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 7. 15. 19. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 17. 24. 31.

Generelt
Ansvarsfulle Saturn, som er din hersker, gir deg en innsprøyting av ny kraft og optimisme. Nå ønsker du å realisere dine håp og drømmer. I tillegg til dette, er du i et svært så sosialt hjørne for tiden. Hyggelig samvær med venner, bekjente eller andre utover lange sommernetter, er noe du setter stor pris på. Nå skal du kose deg!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette tegner til å bli en fortreffelig sommer for kjærlighet og romantikk. Den single sier ikke nei takk til et stevnemøte. At dette fører til et mer bindende forhold, er fullt mulig. Mange kjærester velger og flytte sammen. Det meste ligger til rette for deg for en herlig sommeridyll.

Yrke, karriere og økonomi
I første halvdel blir det full fart, både i karriere og arbeidsoppgavene du steller med til daglig. Deretter preger sommer og feriestemning din arbeidsdag. Men det betyr ikke at du skal være inaktiv. Nå skal du delta på alle de sommerlige firmafestene du kan. På den måten utvider du ditt nettverk.

Prioriter: Jobb og sommerhygge.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - juli

Vannmannen juli

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 9. 13. 17. 22.
Forsiktige dager: 7. 19. 26.

Generelt
Det er mulig du til tider føler deg både rastløs og litt irritabel. Det som forårsaker dette, er at dine to planetherskere den stødige Saturn, og den alt omveltende Uranus står i en bestemt posisjon til hverandre på himmelen. Men det kan også være at det kommer en hyggelig nyhet til deg. Spesielt om det er noe du har jobbet iherdig med.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du kommer inn i en topp kul periode for kjærlighet og romantikk. En ny syklus starter i livet ditt som har med dette å gjøre. Spesielt virker det som om parforhold er svært så lovende. Nye kjærlighetshistorier blir skapt, samtidig som eksisterende forankrer seg.

Yrke, karriere og økonomi
Har du sommerferie nå, er det ikke sikkert du greier å fri deg helt fra jobben. Kanskje fysisk, men du kommer i hvert fall til å tenke mye på den. Økonomien virker også lovende. Spesielt den som kommer fra den jobben du gjør. I første halvdel av juli kan du være litt ekstra heldig med penger.

Prioriter: Ta ting som de kommer.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - juli

Fiskene juli

20. februar - 20. mars
Bra dager: 6. 11. 15. 19. 24.
Forsiktige dager: 2. 9. 21. 29.

Generelt
Solen smiler til deg i sommer. Du er i perlehumør for tiden. Du er full av livskraft, og liker å ha det gøy og moro. Samtidig er du kreativ, og finner på noe hele tiden. I hjemmet hersker det fred og fordragelighet, og skulle det være noen problemer, ordner du opp i det. Barn blir også viktig. Mulig det blir en familieforøkelse i sommer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en topp måned for sommerromantikk, flørt og svermeri. At du går fra den ene forelskelsen direkte til den neste, skal du ikke se bort ifra. Er du allerede i et etablert forhold, legger du masse energi i at du og din kjære partner skal oppleve en lidenskapelig sommer.

Yrke, karriere og økonomi
Selv om du er i et hjørne for å ha det gøy og moro, kommer likevel jobben til å kreve sitt. I slutten av måneden er det store sjanser for at du får et tilbud som du ikke greier å si nei til. At dette er en drømmejobb du lenge har ønsket deg, skal du ikke se bort ifra.

Prioriter: Sommerglede!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop