Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop januar
Kontakt


horoskop januar

Horoskop - Væren - januar

Væren januar

21. mars - 19. april
Greie dager: 6. 10. 15. 23.
Forsiktige dager: 1. 8. 19. 21. 28.

Generelt
Året starter med fokus på to områder i livet ditt. Det ener er noe så absolutt liker, nemlig karriere og yrke. Her ligger det an til gode muligheter. Det andre er innen det spirituelle og det alternative. Din evne til å ‘se’ og fornemme ting er styrket. Om du ikke har slike interesser vil i alle fall din empati til andre mennesker komme sterke frem.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Rent generelt er du inne i heldig tid i romantikk, parforhold og kjærlighet. Men du bør være nøktern og ikke og beholde begge bena på bakken. Om du begir deg inn i et hemmelig forhold, bør du vite hva du gjør. En mindre hyggelig overraskelse kan skje i så måte.

Yrke, karriere og økonomi
Vitale og kreative Solen står sterkt plassert i horoskopet ditt for yrke og karriere. I tillegg gir smarte Merkur også her. Du er flink til å ordlegge deg og andre lytter til dine mange interessante ideer og meninger. Nye og spennende mulighet kan dukke opp.

Prioriter: Livet er mangfoldig.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - januar

Tyren januar

20. april - 20. mai
Greie dager: 8. 13. 21. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 23. 31.

Generelt
Dette er en fin tid for reiser, men er du ute på tur den første uken, bør du belage deg på at det kan komme noen forsinkelser eller misforståelser i reiseopplegget. Eller starter året kjempebra for deg. Du er utadvendt og optimismen er på topp. En flott tid for studier eller skaffe seg kunnskap om emner du er spesielt interessert i.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om all jule og nyttårsfeiringen har stilnet av, er du likevel inne i en periode med sosialt kos og samvær med venner og bekjente. Så, får du en innbydelse, ør du slettes ikke si, nei takk. Det er nemlig i slike anledninger at herlig romantikk og kjærlighet oppstår.

Yrke, karriere og økonomi
Dess lenger du kommer ut i måneden, jo bedre blir saker og ting som har å gjøre med jobb og karriere. I tillegg er du inne i en litt heldig periode for slike ting. At du får et skikkelig godt jobbtilbud i løpet av de neste månedene, er slettes ikke umulig. Gode penger følger med på lasset.

Prioriter: Tenk strategi.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - januar

Tvillingene januar

21. mai - 21. juni
Greie dager: 7. 11. 15. 20. 24.
Forsiktige dager: 2. 9. 22. 29.

Generelt
Den første uken kan gå litt tregt for deg, men deretter blir det full fart. Er du på hjemreise etter jule og nyttårsferie bør du også regne med at det kan bli noen forsinkelser og forstyrrelser på turen. Men ellers så står du høyt på strå for tiden. Til tross for at det er mørketid skinner du som en sol ønsker å belyse verdenen med alle dine kunnskaper.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du starter året med en ekspansiv tid for flørt, forelskelser og lettsindig romantikk. Om du er av den typen som liker slikt, kan du glede deg over at det blir slikt helt frem til høstmørket setter inn. En kjærlighetshistorie i forbindelse med jobben er også fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
Du begynner med kanskje årets aller beste periode for yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet samme hva den en måtte være. Har du planlagt et fremstøt på dette området, er mulighetene kjempegode for at det kommer til å skje i første kvartal av 2017. Lykke til!

Prioriter: Klar – ferdig - gå!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - januar

Krepsen januar

22. juni - 22. juli
Greie dager: 4. 13. 17. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 28.

Generelt
Fullmånen den 12. skjer i ditt eget stjernetegn. Dette blir en flott tid for å starte på ny prosjekter eller gjøremål. Du er inne i en tid hvor du trenger andres råd og støtte, selv om du føler du har masse energi og tiltakslyst. Likevel bør du satse på teamarbeid før du setter i gang. En fin tid for reiser. Kan du forlenge jule og nyttårsferien bør du gjøre det. Hva med en utenlandstur?

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du starter året med en flott og vital tid for kjærlighet og spesielt det som gjelder parforhold og samliv. At den single finner seg en make er slettes ikke umulig. Kanskje fullmånen den 12. gir deg en fin anledning til å feire et eller annet i den sammenheng.

Yrke, karriere og økonomi
Mulig det skjer noen endringer i karrieren. Hva dette enn er, bør du rådføre deg med familien. På den måten kommer du seirende ut av enhver situasjon. Du ar masse entusiasme, styrke og pågangsmot for tiden. Samtidig har du mange flott og fremtidsrettede ideer og meninger.

Prioriter: Samarbeid.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - januar

Løven januar

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 6. 15. 19. 23. 28.
Forsiktige dager: 3. 10. 31.

Generelt
Året starter ganske intenst for deg. Din egen planet vitale Solen går sammen med superintense Pluto. Greier du å styre dette til noe kreativt skapende, gjør du det kjempebra. Lar du deg derimot styre av egosentriske energier og stahet, kan du få en tøffere tid en hva du egentlig burde ha. Tenk samarbeid Lytt til andres råd og vink.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en id for spesielt for samliv og parforhold. Mot slutten av måneden kommer det til å bli enda bedre. Men det blir viktig at du vier din elskede stor oppmerksomhet og hengivenhet. På den måten kan gammel kjærlighet bli til ny!

Yrke, karriere og økonomi
Karriere er ikke i ditt fokus når året starter. Dette kommer senere. Nå skal du konsentrere deg fullt og helt for den jobben du gjør til daglig. Du har mange kreative ideer og meninger som dine arbeidskollegaer lytter til. For enhver pris unngå stadighet med sjefen.

Prioriter: Dine valg!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - januar

Jomfruen januar

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 8. 17. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 19.

Generelt
Om den første uken starter litt tregt fortvil ei. Fra den 8. kommer det igjen til å bli full fart. Da bringer din egen planet den intelligente Merkur deg masse ny energi og tiltakslyst. Du er også inne i en tid du ønsker å realisere deg selv gjennom å skape noe spennende. Din selvtillit er upåklagelig og du er ikke redd for å stå på en scene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Romantikken nærmest florer for tiden. Som sagt, din selvtillit er stor noe som gjenspeiles i en sterk indre karisma og som vises utad gjennom en mengde sjarm. I tillegg har du for tiden flott evne til å ordlegge deg med kjærlige ord som kommer rett fra hjertet.

Yrke, karriere og økonomi
Tenker du på å gjøre et fremstøt rent karrieremessig i jobben du gjør til daglig, vent til slutten av måneden før du trår til for fullt. Da får du en ny dose av vitalitet og energi. I tillegg vil også nymånen den 28. vil stå deg bi i å få ting du sår til og vokse og gro inn i fremtiden.

Prioriter: Vis hva du står for!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - januar

Vekten januar

23. september - 22. oktober
Greie dager: 1. 6. 11. 19. 24.
Forsiktige dager: 8. 15. 21. 28.

Generelt
Beholde familiefreden blir viktig når det nye året starter. Spesielt første halvdel. Hvis det er noen tanker som opptar deg spesielt, ta de opp på en ordentlig måte. Hvis ikke kan det hele nærmest bli en slags bombe som eksploderer. Helsen ser ut til å være inne en sterk og god periode.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I kjærligheten er du utvilsomt drømmende for tiden. Kanskje tror du at du har truffet din drømmeprins/prinsesse. Det kan så være, men la det gå litt tid så finner du sikkert ut om hvor romantikken mellom dere egentlig står.

Yrke, karriere og økonomi
Selve karrieren blir ikke så viktig når det nye året starter. Det er derimot dine daglige arbeidsoppgaver som du bør konsentrere deg om. Her kan du gjøre det skikkelig bra så lenge du er jordnær og ikke hisser deg opp om ting du ikke kan gjøre noe med likevel.

Prioriter: Fred og fordraglighet!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - januar

Skorpionen januar

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 8. 13. 21. 26. 31.
Forsiktige dager: 11. 17. 23.

Generelt
Du er aktiv i kommunikasjon og har masse ideer og tanker om mangt og meget. En fin tid for å sette noen av dem ut i livet. Skal du ut å reise forsøk å gjøre det etter den 8. Du kommer inn i en periode hvor du kan være mer heldig en vanlig. Men ikke ønsk deg mer enn det du egentlig trenger ellers kan du ende opp med mer enn hva du egentlig ville ha.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette er en tid de aller fleste Skorpioner storkoser seg. Romantikk, flørt og forelskelser florer for tiden. Du er driftig og energisk på dette feltet, men kan også ha en tendens til å se kjærligheten gjennom rosenrøde biller. I så måte kan et vakkert eventyr ta brått slutt.

Yrke, karriere og økonomi
I økonomien bør du ikke håpe på mer enn det som er realistisk mulig selv om du har hellet med deg i mangt og meget. Mot slutten av måneden ikke la deg bli lokket inn i hva som kan i utgangspunktet se ut som et gullkantet prosjekt.

Prioriter: Jordnærhet!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - januar

Skytten januar

22. november - 21. desember
Greie dager: 1. 11. 15. 23. 28.
Forsiktige dager: 6. 13. 19. 16.

Generelt
Er det en eller annen informasjon du har gått og ventet på, kommer den etter den 8. dette hjelper deg til å ta en fornuftig avgjørelse i helt spesiell sak som det dreier seg om. Ellers er du inne i en tid hvor det dreier seg my om hjem og familie. Du har masse energi og entusiasme for å få orden på skaker og ting innen husets fire vegger.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
For tiden legger du mer vekt på den sosiale siden av livet enn ren kjærlighetsdyrkelse. Du tar også mye hånd om dine kjære og de aller nærmeste du har relasjoner til. Invitere gode venner hjem til deg blir meget vellykket. Så hvorfor ikke gjøre noe med det?

Yrke, karriere og økonomi
Etter den første uken kan du igjen slippe deg løs i økonomiske anliggende. Men inntil da bør du være litt forsiktig. Du er inne i en driftig periode når det gjelder de pengene du selv skaper. Karriere og jobbsituasjoner forblir stort som de er for tiden.

Prioriter: Ikke for sent for et mirakel.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - januar

Steinbukken januar

22. desember - 21. januar
Greie dager: 4. 8. 13. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 15. 21. 28.

Generelt
Du har mange planetariske energier knyttet opp til ditt eget stjernetegn. Dette gir deg masse energi til å få gjort dine ting. Ja, egentlig er det slik at akkurat nå trenger du ingen andre for å fullføre saker du holder på med, uansett hva de er. Du kommuniserer bra, men vær realistisk i både hva du både hører og sier.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fullmånen den 12. påvirker kjærlighet og parforhold. Om du ikke bor sammen med noen, kan dette være tiden at du treffer noen som du godt kunne tenke deg å stifte nærmere bekjentskap med. Du har masse karisma og sjarm for tiden. Andre legger merke til deg. Yrke, karriere og økonomi
Med sjenerøse Jupiter i ditt område for karriere og yrke gir dette selvsagt mange flotte muligheter. I tillegg er du nå inne i en syklus hvor du har maksimal kapasitet til å realisere dine målsettinger. Økonomien har vært bra og så fortsetter den.

Prioriter: Realiser dine mål!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - januar

Vannmannen januar

22. januar - 19. februar
Bra dager: 1. 6. 11. 15. 19. 28.
Forsiktige dager: 4. 17. 24. 31.

Generelt
Nymånen i ditt eget stjernetegn den 28. inviterer deg til å sette i gang med alle de spennende nyttårsløftene du satte opp. Dette er også en tid du virkelig burde vis andre dine spesielle talentet og din individualistiske personlighet. Er du på reise første uken i januar bør du belage deg på at det kan skje forsinkelser og misforståelser i reiseprogrammet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med karismatiske Solen i Vannmannen er det liten tvil om at du utstråler en egen sjarm som gjør at andre kaster minst et beundrende blikk etter deg. Om du velger å bruke dette med den hensikt å til å bedåre andre, er jo slettes ikke så dumt om du er på jakt etter en make.

Yrke, karriere og økonomi
Fullmånen den 12. kan bringe frem en dypere emosjonell side hos deg. Kanskje i forbindelse med at du feirer et eller annet i forbindelse med jobben. I økonomien viser du i alle fall engasjement og entusiasme som ser ut til å bære gode frukter.

Prioriter: Vis andre hva du står for!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - januar

Fiskene januar

20. februar - 20. mars
Bra dager: 3. 8. 17. 21. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 19. 26.

Generelt
Du har nærmest en ønskestart for det nye året innen flere sider av livet ditt. Dette gjelder så vel kjærlighet som penger. I tillegg er du inne i en fase hvor du besitter en flott evne til å få gjort dine ting uten at du må ta så masse hensyn til andres meninger og innspill. Du er i en fin balanse med deg selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med den store kjærlighetsgudinnen Venus og aktive Mars i ditt eget stjernetegn gir det seg selv at du er masse fokusert og engasjert i romantikk, lidenskap og kjærlighet rent generelt. Du utstråler for tiden en sjarm og selvtillit som vekker oppsikt hos andre. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi
Du har lagt en fin periode for karrieremuligheter bak deg. Mange en Fisk har fått en etterlengtet forfremmelse. Men ikke glem at du bør også bruke på å bygge ut ditt nettverk. Så nå kan du konsentrere deg mer om hvordan du vil og kan øke dine materielle goder fremover.

Prioriter: Ta fart!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop