Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop mai
Kontakt


horoskop mai

Horoskop - Væren - mai

Væren mai

21. mars - 19. april
Greie dager: 5. 10. 14. 18. 23.
Forsiktige dager: 7. 20. 28.

Generelt
Du er i en aktiv sinnstilstand når måneden starter. Faren er at du kan spre energiene i mange retninger. Nå bør du konsentrere deg om det mentale, studier eller kommunikasjon på alle plan. Særlig første delen av måneden er dette kjempebra. Deretter blir du noe mer tankefull og trenger litt mer tid til å fordøye ny kunnskap som du erverver deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Horoskopet ditt antyder; kjærlighet til hjem og familie. Er du singel betyr ikke det at du ikke finner romantikk og kjærlighet. Men antagelig blir det miljøer eller plasser du allerede har et spesielt godt forhold til. Å vise dine følelser blir viktig.

Yrke, karriere og økonomi
Karrierespørsmål kan gå litt tregt for tiden. Om så, bare la det være slik. Nå skal du konsentrere deg om dine kjernesaker. Det er også herfra pengene dine kommer til deg. For øvrig virker økonomien svært så bra. Å selge eller kjøpe fast eiendom, virker lovende.

Prioriter: Full fart!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - mai

Tyren mai

20. april - 20. mai
Greie dager: 7. 12. 16. 20.
Forsiktige dager: 3. 10. 23. 30.

Generelt
Nymånen den 18. i ditt eget stjernetegn gir deg en fin kraft til å sette i gang med nye prosjekter og ting. Energien er på topp. Du har masse mot, og det er bra. Men du må ikke blande det sammen med dumdristighet eller stahet. Greier du det, har du en fin tid foran deg. Du snakker også godt for deg, og legger vekt på det du personlig står for.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I kjærlighetslivet ditt bør du legge vekt på begreper som hjemmehygge og kos. Har du familie, blir hjemmet det stedet der du bør vise din lidenskapelige glød. Er du singel, gjør du det best i samsvar med venner og treffer kanskje noen av spesiell interesse i nabolaget.

Yrke, karriere og økonomi
Generelt en god tid for penger og økonomi. Men du bør likevel være forsiktig med å gå inn i investeringer med andre. Tenker du på å foreta deg noe spesielt, salg, kjøp eller noe slikt, bør du gjøre det før den 19. På den måten unngår du misforståelser og uenigheter i kontrakter.

Prioriter: På vei mot noe nytt.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - mai

Tvillingene mai

21. mai - 21. juni
Greie dager: 10. 14. 23. 28.
Forsiktige dager: 5. 12. 18. 25.

Generelt
Ditt hus eller område for spirituell og alternativ utvikling er sterkt mesteparten av måneden. Dette er en fin tid for indre vekst og forståelse av et helhetlig verdensbilde. På et mer materielt plan har du nå også mulighet til å få til de tingene du brenner for. Du trenger ikke andre mennesker for å gjøre dine saker. Men fra den 19. kan det ta litt lengre tid før ting ordner seg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er fortsatt inne i en fin tid for kjærlighet og romantikk. Men det kan også bli en tid med intriger og forvirring om du ikke er helt sikker på hva du vil. I verste fall kan forhold bli testet ut. Men forhold som sliter, kan også få en bedre utvikling.

Yrke, karriere og økonomi
Når det gjelder karrieren, blir den stort sett som kjærlighetslivet ditt. Uklarheter og misforståelser kan gjøre livet på jobben vanskeligere enn det behøves. Uansett går du igjennom en tid hvor du nøye må vurdere hva du sier. Derimot ser økonomien bra ut.

Prioriter: Det handler om innstilling.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - mai

Krepsen mai

22. juni - 22. juli
Greie dager: 3. 12. 16. 25. 30.
Forsiktige dager: 8. 14. 28.

Generelt
Dette kan bli en noe merkelig måned. Det dreier seg egentlig om to ting. Det ene er ditt utadvendte og verdslige liv. Du har gode muligheter til å få til de tingene du vil. Kraft og initiativ har du. På den annen side blir du etter hvert mer reflekterende, og søker mer inn i deg selv. Kanskje håper du på å finne svar på hva livet i sin helhet kan tilby deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du søker mer sosialt samvær, fremfor kjærlighet og intimitet. Venner og bekjente betyr mye for deg. Men lysskjæret fra fullmånen den 4., kan likevel føre til at du går hen og forelsker deg. Om ikke så, kommer du inn i fin periode, hvor du viser deg fra en romantisk side.

Yrke, karriere og økonomi
I tillegg til at du legger vekt på å bygge ut ditt profesjonelle nettverk, bør du også bruke tid til å planlegge, og tenke igjennom hva du helst vil oppnå i tiden fremover. Mulig du treffer en person som hjelper deg med å ta de rette beslutningene. Økonomien er bra, men den kommer til å bli enda bedre neste måned. Samarbeid blir viktig.

Prioriter: Ta det som det kommer.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - mai

Løven mai

23. juli - 22. august
Greie dager: 5. 14. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 3. 10. 16. 30.

Generelt
Solen står høyt oppe i horoskopet ditt. Er det noe en Løve virkelig liker, så er det dette. Nå skinner ditt lys ut over alle andre. Du blir verdsatt for den dyktige personen du er, ikke bare profesjonelt, men på alle plan i livet ditt. Men ikke overdriv betydningen av din egen person. Fullmånen den 4. bringer frem saker som har ligget og ulmet i hjemlige forhold.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om mye annet går bra i livet ditt, er det ikke sikkert det gjør det samme i kjærlighet og romantikk. Bortsett fra når det gjelder sosialt samvær med venner og bekjente da. Her er du Partyløven! Samliv som sådan ser ut til å flyte videre i samme situasjonen som den er.

Yrke, karriere og økonomi
Det er i yrke, karriere og din sosiale stilling samfunnet, hva den enn måtte være, at du er ditt Ess! Nye muligheter i både jobb og ellers i livet, bare venter på deg. Økonomien er også bra. Men fra den 19. bør du være mer omtenksom. Misforståelser kan oppstå ved kjøp og slag.

Prioriter: Et vinnertrekk er på gang.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - mai

Jomfruen mai

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 7. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 18. 25.

Generelt
Dette blir en aktiv måned, men i det store og hele en suksessfull tid. Planetene står høyt oppe i horoskopet ditt, og du stråler ut mot verdenen. Andre verdsetter deg for den du er. Men det kan også herske misunnelse og konkurranse fra andre. Sjefer eller personer med autoritet kan kreve mer av deg. Det er også mulig du må ordne opp i et par ting i familiære saker.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er meget sosial av deg. Samvær med venner og bekjente betyr kanskje mer akkurat nå enn jakten på den store kjærligheten. Men du kan også godt gå hen og forelske deg på en fest eller en hyggelig sammenkomst. Det kan oppstå noe forvirring rundt et parforhold.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en sterk periode for yrke, karriere og din sosiale stilling ut mot samfunnet. Det eneste du bør ha i mente, er at fra den 19. roer ting seg ned. Det får ikke noen påvirkning på sluttresultatet, men det tar noe lengre tid å realisere det du vil. Ikke ta noen risiko i økonomien.

Prioriter: På vei mot toppen.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - mai

Vekten mai

23. september - 22. oktober
Greie dager: 5. 10. 18. 23. 28.
Forsiktige dager: 7. 14. 20.

Generelt
Livet ser stort sett bra ut. Mot slutten av måneden kan du oppleve noen kortvarige turbulente dager. Behold sinnsroen og tenk langsiktig, så går det bra. Ellers går du igjennom en forandringsprosess. Den ligger mer på et indre enn et ytre plan. Sørg for at du blir kvitt alt du ikke trenger lenger. Dette går fra det emosjonelle, mentale og til det materielle.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ser ut til å være stort sett lykkelig. Våre to kjærlighetsplaneter, vakre Venus og driftige Mars står høyt oppe i horoskopet ditt. Romantisk flørt og svermeri kan skje både på jobben som på reiser. Skal du det siste, gjør det før den 19. Da unngår du misforståelser.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en fin tid for yrke og karriere. Men de neste månedene blir enda bedre. Så ikke vær for ivrig etter å nå de store høyder. Nå skal du bare nyte at du blir verdsatt for den personen du er. Økonomien er bra, men vær litt forsiktig med pengene mot slutten av mai.

Prioriter: Et skritt om gangen.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - mai

Skorpionen mai

23. oktober - 21. november
Greie dager: 3. 7.12. 20. 25. 30.
Forsiktige dager: 10. 16. 23.

Generelt
Fullmånen den 4. skjer i ditt eget stjernetegn. Den setter malen for din emosjonelle sinnsstemning for resten av måneden. Forhold til andre mennesker kommer under lupen. Sørg for at du har et realistisk forhold til deg selv i denne sammenhengen. Ellers kan andre lure på hvordan de står i forhold til deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en vital tid for kjærlighet og parforhold. Men likevel kan lidenskapen bli testet. Mulig du må gå for en større balanse mellom dine egen behov og de til din kjære make. Nymånen den 18. hjelper den single til å finne seg en potensiell partner.

Yrke, karriere og økonomi
I yrke og karriere bør du ikke forvente mer enn det som er realistisk. Mulig du må eller bør revurdere ditt ambisjonsnivå. Dette gjelder særlig i begynnelsen av måneden. Deretter kan du tillate deg å slippe deg mer løs. Optimismen er stigende.

Prioriter: Realisme.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - mai

Skytten mai

22. november - 21. desember
Greie dager: 5. 10. 14. 23. 28.
Forsiktige dager: 12. 18. 25.

Generelt
Du burde ta det rolig i tiden rundt fullmånen den 4. Din planethersker Jupiter står ikke i et helt gunstig forhold til denne begivenheten. Mulig ting fra fortiden, eller saker du helst ville ha glemt, dukker opp. Men ellers ser det ut som om du får en fin og aktiv tid. Spesielt etter den 20. kommer du inn i en utadvendt og herlig periode.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Gled deg! Selv om du har vært i en super tid for kjærlighet og parforhold, blir det enda bedre. Alle dine personlige planeter som har med lidenskap og romantikk å gjøre, står sterkt plassert i et område som nettopp har med disse tingene å gjøre. Nå skal du bare kose deg!

Yrke, karriere og økonomi
Den beste tiden rent jobbmessig, blir frem til den 21. Det behøver ikke å bli noe dårlig etter denne datoen, men i de tre første ukene viser du mest vitalitet. Du er selvsikker og andre ser opp til deg som en leder. Du er kreativ og iherdig.

Prioriter: Opp i sadelen.
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - mai

Steinbukken mai

22. desember - 21. januar
Greie dager: 3. 7. 12. 16. 25. 30.
Forsiktige dager: 14. 20. 28.

Generelt
Du er i godt humør, og har stor tro på deg selv. Nå ønsker du å realisere dine store kreative drømmer og visjoner. Men fra den 19. bør du likevel ta det noe roligere. Du blir mer reflekterende. Det er ei heller sikkert at ting skjer så fort som du kanskje skulle ønske. Men det er greit, for du tar snart igjen det tapte.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En flott tid for romantikk og kjærleik. Både den single og de som er i et forhold, går en fin sesong i møte. Beste tidspunkter for nye forelskelser er frem til den 21. Nå gir du mye av deg selv i kjærlighetslivet ditt. Men du vil også at din elskede skal verdsette deg for den du er.

Yrke, karriere og økonomi
Er det noe viktig du vil ha gjort i jobben, gjør det før midten av måneden. Da har du størst sjanser for å lykkes. Ikke bare at du har mere driv, men også at du unngår intriger og misforståelser fra arbeidskollegaer og andre. I karrieren kommer du lengst om du samarbeider.

Prioriter: Fremover med omtanke.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - mai

Vannmannen mai

22. januar - 19. februar
Bra dager: 5. 10. 14. 18. 28.
Forsiktige dager: 3. 16. 23. 30.

Generelt
Det er hjemmet som kaller på mesteparten av din oppmerksomhet store deler av mai. Mulig du sitter og mimrer over gamle gode minner. Men du har også tid til å gå ut og hygge deg. En tur på byen med venner, setter du stor pris på. Men gjør det med dem du kan stole fullt og helt på. Hvis ikke kan en ubehagelig diskusjon oppstå.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er aktiv i ditt romantiske liv. Likevel er det ikke sikkert at kjærlighetslivet ditt er så enkelt og likefremt likevel. Om du går hen og forelsker deg, bør du ikke regne med raske løsninger. Også for den som er i samliv kan man ikke se bort ifra at noe skjult blir belyst.

Yrke, karriere og økonomi
Vil du gjøre et karrierefremstøt, bør du sørge for at du har de som vanligvis støter opp om deg, fullt og helt på din side. Mulig at en sak mellom jobb og hjem kommer opp. Men penger virker i hvert fall lovende fra det som du holder på med til daglig.

Prioriter: Ikke forhast deg.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - mai

Fiskene mai

20. februar - 20. mars
Bra dager: 3. 7. 12. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 18. 25.

Generelt
Mai starter for deg med en interessant fullmåne den 4. Denne berører livet ditt fremover angående studier, rettssaker, spirituell vekst og spennende reiser og opplevelser, alt avhengig av din personlige situasjon. Selv om du er optimistisk og ser lyst på livet, bør du likevel ikke overdrive i jakten på det gode livet. En hvis porsjon realisme vil bare hjelpe deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I begynnelsen av mai virker det som om kjærlighetslivet ditt er sentrert om hus og familie. Men etter hvert tar lysten til å gå ut og more deg overhånd. For den single blir dette en herlig tid med gode muligheter for førsommerlig flørting og forelskelser.

Yrke, karriere og økonomi
En ting du hadde håpet på skulle ordne seg i begynnelsen av mai, er ikke sikkert det går i boks. Men ting ordner seg etter hvert, og det ser ut som at du får en økonomisk kompensasjon for den jobben du gjør. La karrieren ligge. Konsentrer deg heller om dine daglige arbeidsoppgaver.

Prioriter: Ryddighet og orden.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop