Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop mars
Kontakt


horoskop mars

Horoskop - Væren - mars

Væren mars

21. mars - 19. april
Greie dager: 4. 8. 18. 23. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 20. 27.

Generelt
Belag deg på en meget hektisk måned. Det er masse energi i ditt eget stjernetegn for tiden. Dette er kjempebra så lenge som du jobber målrettet. Utfordringen blir å ikke la dine energier spre seg over alt og alle. Hold temperamentet i sjakk. Sett av tid til å hjelpe og støtte opp om andre mennesker.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med nok en måned med kjærlighetsgudinnen Venus i Væren, lover dette selvsagt for kule tider med romantikk og lidenskap. Men nå bør du også ta i betraktning at ting i kjærlighetslivet ditt vil ta noe lengre tid før det ordner seg. Gammel kjærlighet blir som ny.

Yrke, karriere og økonomi
Fullmånen den 12. kan gi deg en grunn til å feire et eller annet i forbindelse med den jobben du gjør til daglig, om den er betalt eller ikke. Økonomien ser grei ut, men du bør være noe mer forsiktig med hva du bruker pengene dine på. Tenk deg om før du handler.

Prioriter: Avmålt energibruk!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - mars

Tyren mars

20. april - 20. mai
Greie dager: 6. 11. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 23.

Generelt
Dette blir en måned med en av/på knapp. På den ene siden har du masse energi og tiltakslyst, men på den andre kan du til tider føle deg noe forvirret og usikker. Det beste er å konsentrere seg om en ting ad gangen. På den annen side, er dette en topp tid for å planlegge og sette opp dine målsettinger videre fremover. Ikke la din utålmodighet styre deg!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Samvær med venner og bekjente blir noe som kommer til å ta ganske så mye av din tid. I den sammenheng bør du unngå utidige diskusjoner og direkte konfrontasjoner. Det samme gjelder også i kjærlighet og romantikk. Du er driftig, med en tendens til å overdrive. Ta det rolig!

Yrke, karriere og økonomi
La direkte karrieresaker ligge for tiden. Nå bør du satse mer på nettverksutbygging, uansett hva slags stilling eller jobb du har. I økonomien bør du gå litt langsomt. Tenk deg om før du kjøper deg en pyntegjenstand til deg selv eller hjemmet ditt. Ellers ser alt greit ut.

Prioriter: Ta de rette valg!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - mars

Tvillingene mars

21. mai - 21. juni
Greie dager: 8. 13. 18. 23. 27. 31.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 25.

Generelt
Den planetariske kraften beveger seg mot deg selv og din personlighet. Dette er en fin tid for maksimal uavhengighet. Du kan nå gjøre dine ting uten å måtte ta så mye hensyn til andre, i vært fall så lenge det ikke er ødeleggende for andre mennesker. Du liker at andre legger merke til deg og hva du gjør, noe du kan gå ut ifra som sikkert at så skjer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Søker du romantikk og kjærlighet, finner du det enten i sosiale samvær gjennom jobben eller privat. Men er du på kurs eller seminar, bli ikke forbauset om det oppstår en aldri så liten og uskyldig flørt. Men er du allerede i et forhold, tenk deg om. Neste måned kan bli oppgjørets time.

Yrke, karriere og økonomi
Du er kanskje inne i årets beste periode for yrke og karriere. Du tenker masse rundt disse tingene. Du snakker også godt for deg. Sjefen lytter til deg med interesse. Er det noen viktige inngrep du vil gjøre i den sammenheng, ikke sitt og vent, men grip dagen nå!

Prioriter: Alt eller intet!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - mars

Krepsen mars

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 6. 11. 15. 25. 29.
Forsiktige dager: 13. 20. 27.

Generelt
Du kan regne med at dette blir en aktiv måned. Nesten alle planetene står høyt oppe i horoskopet ditt. Dette indikerer at du nå er opptatt av å vise verden hvem du er, og hva du står for. Skal du ut og reise, er dette en fin tid, og kanskje helt spesielt under fullmånen den 12. Kan du kombinere dette med å skaffe deg kunnskap og spirituelle opplevelser, blir det helt topp!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Horoskopet ditt antyder kjærlighet i forbindelse med yrket. Om dette har med romantikk og relasjoner å gjøre, eller at du simpelthen elsker jobben din, vet du best selv. Uansett, en fin tid for å ta begge disse tingene opp til vurdering å gjøre deg opp en mening.

Yrke, karriere og økonomi
Yrke og karriere blir det helt store fremover. Sjefen og dine overordnede verdsetter den innsatsen du gjør. I første uken kan det komme til en spent situasjon mellom karriere og hjemmet. Ikke overreager. Nymånen 28. inviterer deg til å sette i gang med tiltak for å bedre din økonomi.

Prioriter: Hopp i det!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - mars

Løven mars

23. juli - 22. august
Greie dager: 4. 13. 18. 27. 31.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 23. 29.

Generelt
Du er inne i en tid med omstillinger. Mye av dette går på deg selv og ditt indre ståsted. Kanskje søker du en dypere sannhet om deg selv og hva du vil. Ettersom din egen planet, vitale Solen, reiser sammen med empatiske Neptun på himmelen, gjør du lurt i å legge vekt på en spirituell side i livet ditt. Dette er også en tid for å kvitte seg med uvaner, og samtidig styrke ditt ernæringsprogram.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Avstandskjærlighet er noe du kan merke nå. Dette kan være så vel rent fysisk som mentalt og emosjonelt. Antagelig går du selv igjennom en tankeprosess hva kjærlighet og relasjoner egentlig betyr for deg. Om du føler behov for det, er dette helt greit. Snart blir det igjen full fart.

Yrke, karriere og økonomi
Fullmånen den 12. vil belyse din økonomiske situasjon. Har du vært lettsindig eller uvøren med din bankkonto, bør du gjøre noe med det fortest mulig. I slutten av måneden kan et samarbeidsprosjekt på jobben enten bli avsluttet, eller komme opp til vurdering. Hold fast på det du tror på.

Prioriter: Livet er mangfoldig.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - mars

Jomfruen mars

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 8. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 18. 25.

Generelt
Solen i horoskopet ditt har gått fra natt til dag. Den symbolske betydningen for dette er nå at du åpner deg ut mot verdenen. Du ser lyset i tunnelen, uansett om det du holder på med til tider kan gi deg noen utfordringer. Optimismen øker. Men det blir viktig å samarbeide, i hvert fall ta hensyn til andres meninger og input. Du er også inne i en flott spirituell periode. Utnytt den!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I kjærlighet og parforhold burde du gjøre det kjempebra for tiden. Med så mange planeter i det området som har med dette å gjøre, er det nemlig du selv som sitter med nøkkelen til det du vil gjøre og oppnå. Et nystartet romantisk forhold kan bli testet mot slutten av måneden.

Yrke, karriere og økonomi
Du har hatt stor aktivitet i det siste, og har sikkert samlet opp en masse ekstra fridager. Nå har du faktisk råd til å benytte deg av disse. En tid hvor partnerskap og samarbeid lover godt for det rent karrieremessige. Ikke la lykke og fromme styre dine penger. Hold et fast grep.

Prioriter: Mot lysere tider!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - mars

Vekten mars

23. september - 22. oktober
Greie dager: 4. 8. 18. 23. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 20. 27

Generelt
Viktige ting i livet ditt, som familie og å føle seg emosjonelt bra, er fortsatt et område du bør jobbe med. I tillegg til dette, bør du fra den 20. også fokusere mer på den ytre delen av livet ditt, som karriere og langsiktige målsettinger. En annen ting du vil merke denne måneden, er at saker og ting ikke kommer til å gå eller ordne seg så fort som du kanskje skulle ønske.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Helt i begynnelsen av måneden kan mang en Vekt oppleve uventede endringer eller hendelser i kjærlighetslivet. Kan skje at parforhold blir stilt på prøve. Særlig om din frihet og rettigheter blir utfordret. Den single kan plutselig forelske seg i en utlending eller en medstudent.

Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt inne i en meget aktiv periode for alt som er knyttet opp til dine daglige arbeidsoppgaver. Om disse er betalt eller ikke, spiller egentlig ingen rolle. Full fart blir det uansett. Så tiden er inne for å ta et skikkelig skippertak om ting som har blitt liggende.

Prioriter: Avstand og perspektiv!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - mars

Skorpionen mars

23. oktober - 21. november
Greie dager: 6. 11. 15. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 8. 23. 29.

Generelt
Du er i et meget kreativt hjørne for tiden. Ingen tvil om det! Du kan også være litt mer heldig enn du ellers pleier å være. Nå kan du tillate deg å ha det litt gøy. Ta en tur med venner eller kjæresten ute på byen. Du er selvsikker og viser deg fra en karismatisk og sjarmerende side. Mot slutten av måneden kan du møte deg selv i døren om du har gjort noe dumt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du har vært, og bare forsetter, i en topp tid for alle former for kjærlighet og romantikk. For den single er dette en flott periode for flørt og forelskelser. Samliv og parforhold blir også mer dynamisk. Men likevel kan det i enkelte tilfelle ting gå litt tregere enn du selv liker. Vær tålmodig!

Yrke, karriere og økonomi
Dess lenger du kommer ut i måneden, jo mer aktiv og vital blir du i jobben du gjør til daglig. I økonomien derimot bør du være forsiktig. Gå langsomt i pengebruken, og ikke kjøp ting du egentlig ikke trenger. Har du vært ufornuftig med bankkontoen din, får du regningen på bordet.

Prioriter: Alt med måte!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - mars

Skytten mars

22. november - 21. desember
Greie dager: 8. 13. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 25. 31.

Generelt
Du får en artig tid fremover. Samsvar med venner, bekjente og ut på byen, blir en gjenganger. Om det skulle dukke opp en uventet begivenhet helt i begynnelsen av måneden, ikke la deg bli distrahert av den grunn. Men om noen forteller deg en sannhet om deg selv du egentlig ikke liker å høre, bør du ta dette til etterretning.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
For spesielt den delen av kjærlighetslivet ditt som har å gjøre med romantikk, flørt og den mer uforpliktende delen, ser det ut til at du koser deg med stil og sjarm. I den sammenheng kan det skje en uventet overraskelse. Om dette er en begynnelse eller en avslutning, tja, si det.

Yrke, karriere og økonomi
Både karrieren og jobben din til daglig blir stort sett som nå. Mulig at det egentlig roer seg noe ned. Eller det kan være at du går og tenker på noe spesielt. I økonomien, gå heller forsiktig enn å sprudle for mye. Foretrekk å investere i ting til hus, hjem og familie.

Prioriter: Livet er rikt!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - mars

Steinbukken mars

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 11. 15. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 6. 13. 27.

Generelt
Dette blir en aktiv måned. To områder i livet ditt som kommer til å oppta deg spesielt. Det ene er hjem og familie, hvor du bør legge vekt på harmoni og om en uventet begivenhet skulle skje. Det andre er alle former for kommunikasjon, alt fra skolegang, kurs, til det skrevne og verbale ord. Kan du unne deg en langhelg et eller annet sted, bør du gjøre det for å få ladet batteriene.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du kommer til å merke et økt romantisk engasjement etter den 10. Er du da på jakt etter amorøse opplevelser, viser du både sjarm og entusiasme for å oppnå dem. Når det gjelder den mer forpliktende siden av kjærlighetslivet ditt, blir du mer forsiktig og omtenksom.

Yrke, karriere og økonomi
Mulig at et eller annet i jobben du hadde håpet på ikke blir realisert. Men det kan også være at forhold mellom karriere og hjem blir et tema. Hvis så, bør du finne en balansegang. Du revurderer ditt finansielle ståsted. Er det ok, er det greit. Hvis ikke, bør du ta kontakt med noen.

Prioriter: Ikke noe halvhjertet!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - mars

Vannmannen mars

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 13. 18. 23. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 29.

Generelt
Måneden starter ganske intenst for deg. Mulig du sliter med å få noe av dine største drømmer realisert. Kan også være at din personlige tro og overbevisning blir utfordret. Er du innblandet i et rettslig oppgjør, er det ikke dumt å vurdere en mindelig løsning. På den annen side er dette en tid der du er sterkt opptatt av din egen materielle verdi.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mulig du treffer en gammel bekjent som bor et sted milevis fra deg. At det oppstår en aldri så liten romantisk historie, kan ikke ses bort ifra. Men ellers er du inne i en tid hvor kjærlighet opptar deg mer i tankene enn i gjerning.

Yrke, karriere og økonomi
Du er fortsatt inn i en sterk og vital tid for penger og dine materielle goder. Du tenker økonomi store deler av døgnet, og får mange spennende ideer. Mot slutten av måneden bør du være forsiktig. Ikke la deg lede inn i noe prosjekt om du ikke stoler 110% på vedkommende.

Prioriter: Et nytt perspektiv.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - mars

Fiskene mars

20. februar - 20. mars
Bra dager: 2. 6. 15. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 18. 31.

Generelt
Ikke bare at vitale Solen er ditt eget stjernetegn, men din egen hersker, guden over alle hav Neptun, står i et meget gunstig forhold til mange andre flotte planeter. Om du vil stresse av eller lade opp batteriene, bør du oppholde deg så mye som mulig ved vann. Du er inne i en tid hvor du er selve motoren i ditt eget liv. Nå har du muligheter for å få det slik du vil.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Slettes ikke umulig at noen betror sine amorøse følelser til deg. Men det kan også være at det er du selv som burde ta et slikt initiativ. I så fall burde du absolutt gjøre det!. Alt dette kan være knyttet opp til begrepet; gammel kjærlighet ruster ikke.

Yrke, karriere og økonomi
Nymånen 28. en topp tid for å sette i gang med noe som du lenge har hatt lyst til. Om dette er knyttet opp til jobben din kan så være, men penger er også involvert i dette. Bare så du vet det, du er nå inne i en sterk og fin tid for økonomien din. Men ikke vær impulsiv eller urealistisk.

Prioriter: Det du brenner for!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop