Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop juli
Kontakt


horoskop juli

Horoskop - Væren - juli

Væren juli

21. mars - 19. april
Greie dager: 5. 10. 15. 19. 23.
Forsiktige dager: 21. 27.

Generelt
Familien din spiller hovedrollen i livet ditt nå. Du er også nostalgisk overfor svunne tider. Reiser dere på ferie sammen, dra gjerne til familiehytta eller steder der dere kan nyte kvalitetstid sammen. Finansen er bra og reisekassen tar dere dit du vil. Du mangler kanskje litt energi, men dette tar seg opp mot slutten av måneden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Som lidenskapelig Vær med selveste Venus som din kjærlighetsplanet, vil du alltid finne tid og anledning til flørt og svermeri. Single Værer får en gylden anledning i midten av måneden. De med partner vil nyte kvalitetstid hjemme med sin kjære. Planlegg en romantisk middag!

Yrke, karriere og økonomi:
Du har vært inne i en flott tid for penger og økonomi. Dette behøver ikke bli dårligere, men fokus dreier seg noe. Nå blir du mer opptatt av kommunikasjon, hus og hjem. Fast eiendom lover godt for både kjøp og slag. Å jobbe hjemmefra eller sette opp et hjemmekontor er bra.

Prioriter: De nære ting!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - juli

Tyren juli

20. april - 20. mai
Greie dager: 7. 12. 17. 21. 25.
Forsiktige dager: 2. 10. 23. 30.

Generelt
Hjem og familie betyr mye for deg på starten av feriemåneden. Feriepengebeholdningen strekker langt og lenger, men du ferierer kanskje hjemme? Eller samler storfamilien på eget feriested? Harmoni i heimen hjelper deg også i hverdagen. Men ellers kan du reise stort sett hvor du vil i sommer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Indre harmoni og ro i sinnet blir viktig i forhold til samvær med andre kjære Tyrer. Når du har det godt inni deg, faller det meste på plass. Ikke lukk følelsene dine inne, fortell din kjære partner hvor glad du er i ham/henne.

Yrke, karriere og økonomi:
Satser du på spennende prosjekter, har du gode sjanser for å lykkes. Det du tjener her, får du glede av i fremtiden. Du kommer inn i en meget interessant tid for dine penger og din økonomi. Selv om det er sommer, ser det ut som at jobben er i ekspansjon.

Prioriter: Ta deg tid!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - juli

Tvillingene juli

21. mai - 21. juni
Greie dager: 10. 15. 23. 27.
Forsiktige dager: 5. 12. 25.

Generelt
Fest setebeltet, her blir det full fart! Juli blir en svært dynamisk måned for deg. Ferie frister selvsagt, men du pakker nok et prosjekt eller to i kofferten sammen med solkremen. Du har også masse krefter og stor gjennomføringsevne på denne tiden. Finansene ser utmerket ut, husk bare at hverdagen kommer til høsten!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du kan se frem til en kjærlighetsfylt sommermåned! Fra starten av juli har du selveste kjærlighetsgudinnen Venus i ditt eget stjernetegn. Du briljerer, og beundrere flokker seg rundt. God kommunikasjon med din kjære partner er alltid viktig. Nyt livet, og la kjærligheten finne deg.

Yrke, karriere og økonomi:
Du er inne i en engasjerende og dynamisk periode for alt som er knyttet opp til penger og økonomi. I tillegg kan også fullmånen den 9. hjelpe deg i den delen av økonomien din som er knyttet opp til andre mennesker. Kanskje du og din elskede starter et spennende prosjekt?

Prioriter: Sommergleder.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - juli

Krepsen juli

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 12. 17. 25. 30.
Forsiktige dager: 8. 15. 21. 27.

Generelt
Juli blir en fin måned for deg kjære Kreps. Det meste av det du ønsker deg, faller på plass. Du har masse energi med ildfulle Mars i ditt eget stjernetegn de første tre ukene. Likevel vinner du mest ved å ikke være utålmodig eller for aggressiv. Helsen er på topp, og du formelig stråler mot omverden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ditt sosiale liv blir viktig hele måneden, da du nyter sommeren med familie og venner. Single Krepser finner sine beste sjanser for flørt og moro andre halvdel av måneden. De med en partner opplever at romantikken tar mer tid. Dette ordner seg etter hvert.

Yrke, karriere og økonomi:
Med din personlige karriereplanet, energiske Mars, i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at ditt engasjement i yrket kan bære svært gode frukter. Økonomien ser også bra ut. Likevel bør du ikke overdrive pengebruken i ferien.

Prioriter: Gledesspreder!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - juli

Løven juli

23. juli - 22. august
Greie dager: 5. 15. 19. 23. 27.
Forsiktige dager: 2. 10. 17. 30.

Generelt
Juli er en måned du vil huske med glede! Helse og energi er svært bra. Hell og lykke ser ut til å forfølge deg. Nye muligheter dukker opp fra nesten ingensteds. Du reiser fjern og nær, og kler deg som den stjernen du er, nå har du råd til å kjøpe topp kvalitet. Livet smiler til deg!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Andre halvdel av måneden blir best for romantikk og svermeri. Din karisma stråler med stjerne kvalitet, og beundrere flokkes rundt deg. Dette er jo som det bør være, tenker du. Indre kvaliteter teller også, ofte mer enn de ytre. Ikke la ditt ego overskygge ditt gode hjerte.

Yrke, karriere og økonomi:
Mange Løver har hatt en super periode bak seg i yrke og karriere. Dette er enda ikke helt slutt. Men nå kan det lønne seg å ta en liten dreining mot det sosiale og mot nettverksutbygging. Se ikke bort ifra at du treffer noen interessante mennesker. Ja til og med når du er på ferie kan dette skje.

Prioriter: Nyt sommeren!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - juli

Jomfruen juli

23. august - 22. september
Greie dager: 2. 7. 17. 21. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 25.

Generelt
Du opplever mindre stress nå kjære Jomfru. Ting går mer din vei. Helsen din blir bedre i juli, og du får mer energi. Det blir også viktig for deg å ta førersetet i eget liv. Ordtaket «din egen lykkes smed», passer godt nå. Planetene står deg bi, og omgivelsene gir ikke motstand. Du styrker din uavhengighet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du og din kjære har fremdeles forskjellig syn på det meste i livet. Nøkkelen blir at begge tar hensyn til hverandre, og møtes på midten. Single får likevel fine muligheter de tre første ukene til både svermeri og sosiale samlinger. Fin tid for sommerflørt og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi:
Yrke og karriere har lenge vært spennende for de fleste Jomfruer. Det kommer en ny periode nå, hvor kanskje penger fra jobben betyr mer enn forfremmelse og status. Selv om det er sommer, ikke glem å bygge ut ditt profesjonelle nettverk i sosiale sammenkomster.

Prioriter: Grønt lys!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - juli

Vekten juli

23. september - 22. oktober
Greie dager: 5. 10. 19. 23.
Forsiktige dager: 7. 15. 21.

Generelt
Juli er feriemåneden fremfor alle, men for deg er karrieren fortsatt prioritet. Likevel finner du måter å slappe av oppi feriestria. Noen Vekter har PC’en med, både på strand- og fjelltur. Helsen din er bra, men blir enda bedre mot slutten av måneden. Tempoet ditt blir høyt uansett hvor du befinner deg. Det blir viktig med nok hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du får topp sosiale- og kjærlighetsenergier fra planetene i juli! Du blir enda mer åpen og sjarmerende, hvis det er mulig. Flørt og romanse blant venner og grupper dukker opp. Du er også tiltrukket av de med makt og autoritet, som kan hjelpe deg frem i livet.

Yrke, karriere og økonomi:
Du er inne i kanskje en av årets sterkeste perioder for yrke, karriere og din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være. Det eneste du bør vokte deg for, er å ikke overdrive og tro at alle trær vokser inn i himmelen. Med nøkternhet og realisme kommer du langt.

Prioriter: Ta deg tid til hvile!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - juli

Skorpionen juli

23. oktober - 21. november
Greie dager: 2. 7. 12. 21. 25.
Forsiktige dager: 10. 17. 23. 30.

Generelt
Sommeren blir svært travel, men det er du komfortabel med. Enten du tar ferie eller blir på jobb, har du full oversikt. Helsen din er sterk de første tre ukene. Hvil mer mot slutten av måneden. Ikke overdriv. Som Skorpion elsker du å sole deg, vær ute så mye du kan. Lykken står deg bi, du får lønn som fortjent.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetsgudinnen Venus er også din kjærlighetsplanet. I juli er hun opptatt av dype erotiske relasjoner, hemmeligheter, og lange samtaler sammen med din partner eller nyeste flamme. Nå har du sjansen, snakk om det som aldri er blitt nevnt før. Du vil ikke angre!

Yrke, karriere og økonomi:
Dess lenger du kommer ut i denne store sommermåneden, jo bedre blir din sosiale stilling. Andre ser opp til deg, og du får anerkjennelse for den du er. At yrke og karriere også nyter godt av dette, skal du slettes ikke se bort ifra. Del dine økonomiske goder med din elskede.

Prioriter: Spre dine vinger!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - juli

Skytten juli

22. november - 21. desember
Greie dager: 10. 15. 23. 27.
Forsiktige dager: 12. 19. 25.

Generelt
Du fornemmelig stråler av positiv energi i sommer! Vær utendørs så mye du kan. Fra den siste uken av juli får du superkrefter av Solens posisjon på himmelhvelvet. Det som betyr mest for deg, reiser, høyere utdanning, fjerne kulturer og din egen filosofiske betraktning av tilværelsen, blir styrket. Nå har du lettere for å forstå det som tidligere var et mysterium

. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ditt sosiale liv blomstrer i sommer kjære Skytte. Juni var svært romantisk, og trenden fortsetter denne måneden også. De av dere som søker en kjæreste, vil få mange sjanser. Søk blant likesinnede. Opptatte Skytter nyter det gode liv med sin partner.

Yrke, karriere og økonomi:
Så lenge du er nøktern, og har økonomien under kontroll, kan du bruke så my penger du bare vil i sommer. Den beste økonomien kommer fra den du deler med andre. Med litt tålmodighet kommer du snart inn i en kul periode for yrke og karriere.

Prioriter: Gi alt!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - juli

Steinbukken juli

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 12. 17. 25. 30.
Forsiktige dager: 15. 21. 27.

Generelt
Ikke glem å ta ferie i sommer, alle vet at du er et arbeidsjern, men ikke overdriv. Innerst inne, vet du at du fortjener det. Litt fri og moro, sammen med din kjære og eller din krets. Helsen din er bra, men blir bedre dersom du slapper mer av. Delta på så mange sosiale treff som mulig. Der treffer du de som hjelper deg oppover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mange Steinbukker vil oppleve sommeren som svært romantisk. Single vil få mange sjanser til å treffe en sjelsfrende. De med en partner går en fin tid i møte. Skimrende Månen er din kjærlighetsplanet. Flørt og svermeri går best når Månen er voksende. Men unngå krangel.

Yrke, karriere og økonomi:
Penger til en flott ferietur har du. Ja, kanskje mere til! Velstand fra den jobben du gjør til daglig lover også godt. I karrieresammenheng kommer du lengst om du samarbeider. Nymånen denne måneden inviterer deg til nettopp dette.

Prioriter: Frakopling!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - juli

Vannmannen juli

22. januar - 19. februar
Bra dager: 5. 15. 19. 27.
Forsiktige dager: 3. 17. 23. 30.

Generelt
Ditt fokus er på andre mennesker nå kjære Vannmann. Dine empatiske evner blir forsterket. Du lykkes best ved å ta hensyn til å samarbeide med andre. Dine relasjoner til omverdenen blir spesielt viktig siste uken av juli. Da bør du konsentrere deg mer om andre mennesker enn deg selv. Tenk nytt!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ditt sosiale liv og svermeriske forhold blomstrer. Single Vannmenn flyr fra blomst til blomst. De som har en kjær partner, vil nyte herlige dager sammen. Den siste uken av juli blir spesielt aktiv. Du både gir og får romantiske gaver. Vær takknemlig.

Yrke, karriere og økonomi:
Nyt sommerens gleder, ja. Men på den annen side kommer også dine arbeidsoppgaver til fortsatt å ta mye av din tid. Når det gjelder penger, kommer du inn i en ganske så heldig periode. Men grunnregelen er her igjen, ikke overdriv. Et lottotall kan slå til!

Prioriter: Jeg og vi!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - juli

Fiskene juli

20. februar - 20. mars
Bra dager: 2. 7. 17. 21. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 25.

Generelt
Du har mest moro de tre første ukene av juli. Da er planetenergiene best for sol, sommer og atspredelse. Du er veldig kreativ i dine påfunn. Helsen din er god, men ikke overdriv plutselige bekymringer. Spis heller sundt, og vis din takknemlig til Universet for dine velsignelser. Husk også din daglige meditasjon, og nok hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du kan ikke helt bestemme deg for hva du vil i sommer. Dine emosjoner og behov skifter raskt. Du er også svært sosial i sommer, og partyinvitasjonene strømmer inn. Single vil få mange sjanser. De med partner kan dykke ned i den gode samtalen sammen.

Yrke, karriere og økonomi:
Nyt sommerens goder i begynnelsen av måneden. Deretter kommer jobben til å ta ganske så mye av din tid. Men på den annen side lover dette også godt for økonomien din. Du engasjerer deg for fullt. Unngå stridigheter med arbeidskollegaer. Økonomi knyttet til hus og hjem ser bra ut.

Prioriter: Alt til sin tid!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop