Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop juni
Kontakt


horoskop juni

Horoskop - Væren - juni

Væren juni

21. mars - 19. april
Greie dager: 4. 8. 18. 22.
Forsiktige dager: 6. 13. 20. 27.

Generelt
Din ledende planet går fortsatt baklengs sett fra jorden. Helt i slutten av måneden snur den, og da kan du sette i gang for full musikk med alle de fine prosjektene du har pønsket ut de siste par månedene. Men inntil da bør du være klar over at du kan mangle litt retningssans i hva og hvordan du vil gjøre ting. Ikke dumt å ta ferie på denne tiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Har du noen gang forelsket deg i en nabo? Hvis ikke, kan dette faktisk skje. Om ikke akkurat dette, ser ikke bort ifra at det er noen i nabolaget du får et godt øye til. Men det kan også være at du treffer en interessant person på en reise, eller rett og slett på vei til eller fra jobben.

Yrke, karriere og økonomi
Kommunikasjon blir alfa og omega. Du har mange supre ideer som du bør bringe videre til sjefen eller din foresatte. Økonomien har mistet litt av sin gnist fra forrige måned, men du kan likevel tillate deg å bruke noen kroner ekstra i sommervarmen eller på ferieturen.

Prioriter: I startgropa.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - juni

Tyren juni

20. april - 20. mai
Greie dager: 2. 6. 10. 20. 25.
Forsiktige dager: 8. 15. 22. 29.

Generelt
Du er fortsatt inne i en sterk og dynamisk tid. Nå legger du også masse vekt på din egen selvverdi, hva den enn måtte bety for deg. En fin tid for å bygge den opp, om den da har fått en liten knekk i det siste. Men ikke la din sterke selvtillit gå deg til hodet. Da kan du bli både sta og vrang. Bruk den heller til å se saker og ting i et større perspektiv. En fin tid for reiser og ferie.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det lover helt topp for en fantastisk sommer i kjærlighetens og romantikkens glød og tegn. Du har en indre sjarm og karisma som trollbinder andre. Spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne. En fin tid for flørt, lek og forelskelser, både på reise som hjemme i din egen stue.

Yrke, karriere og økonomi
Nå er det du selv som er motoren i ditt eget yrkesmessige liv. De tre første ukene er spesielt gunstig for alt som har å gjøre med penger og økonomi som kommer fra din egeninnsats. Så her lover det godt for feriepenger. Du er også litt heldig for tiden. Ting ordner seg.

Prioriter: Sommerkos!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - juni

Tvillingene juni

21. mai - 21. juni
Greie dager: 8. 13. 22. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 18. 25.

Generelt
Om forrige måned var noe rolig, blir i alle fall denne desto mer aktiv. Det er mange fine planeter i ditt eget stjernetegn som skaper både energi og harmoni i din kropp, sinn og sjel. I tillegg skjer også nymånen den 5. i Tvillingene. En topp tid for å starte på nye og spennende ting, uansett hva det enn måtte være. Reiser og ferie lover svært så bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med den store kjærlighetsplaneten Venus sterkt plassert i ditt eget stjernetegn, tegner dette skikkelig bra for en herlig sommer i romantikken og kjærlighetens navn og gagn. Fullmånen den 20. kaster lys over parforhold og lidenskap. Kanskje får du en grunn til å feire!

Yrke, karriere og økonomi
Fra midten av måneden kommer du inn i en spennende periode for økonomi og penger. Du viser stort engasjement i å øke dine materielle goder. Ferie og koselig sommer hygge er i hvert fall intet problem. I yrke og karrierespørsmål står du fritt til å velge det du synes passer deg best.

Prioriter: Grønt lys.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - juni

Krepsen juni

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 6. 10. 15. 25. 29.
Forsiktige dager: 13. 20. 27.

Generelt
Din personlige kraft er maksimal for tiden. Universet støtter deg i å utføre dine oppgaver, uansett hva det måtte være. . Men ikke la ditt ego ta overhånd. Du er inne i en tid hvor det åndelige og det spirituelle også trenger næring. Bruk deler av sommeren til å starte med eller videreutvikle dine overnaturlige evner. Lytt til din indre stemme, og du skal bli hørt!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Om det oppstod noen misforståelser i forrige måned, er de nå ryddet av veien. Du kommer inn i en engasjerende tid for sommerromantikk, flørting og mulig en aldri så liten forelskelse. Men horoskopet ditt antyder også hemmelig romantikk. Kan være en forelskelse du vil holde for deg selv.

Yrke, karriere og økonomi
La karrieresaker ligge, og konsentrer deg heller om dine daglige gjøremål. Det er det som gir deg mest klingende mynt i kassa. Selv om det starter litt tregt i juni, blir det full fart mot slutten av måneden. Kanskje bedre å ta ferie i juli om du kan velge.

Prioriter: Du har kraften!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - juni

Løven juni

23. juli - 22. august
Greie dager: 4. 13. 18. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 22. 29.

Generelt
Du er fortsatt inne i en glanstid for Løven. Det er slik at den kosmiske energien støtter opp om at du får gjøre dine saker og ting uten at du behøver å ta så mye hensyn til hva andre mener og sier. Du er nemlig motoren i ditt eget liv. Ingen andre! Da sier det seg selv at dette også blir en travel tid. Det spørs som du ikke bør utsette ferien til senere.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en sterk sosial periode. Sosialt samvær med venner og bekjente blir det så mye av som du selv vil. Men husk at slike lag sammen med din partner blir viktig for lidenskapen når dere også er alene hjemme. Den single finner også romantikk gjennom sine venner.

Yrke, karriere og økonomi
De siste månedene har vær kjempebra for mange Løver. Men du kan ikke tillate deg å hvile på dine Laurbær. Nye oppgaver venter deg. Ikke si nei takk om du blir invitert til en firmafest. Du etablerer en viktig kontakt der. Penger er bra, men du må jobbe for dem.

Prioriter: Ta de rette avgjørelsene.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - juni

Jomfruen juni

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 8. 17.21. 26. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 19.

Generelt
Din evne til å ta uavhengige avgjørelser uten å måtte ta så mye hensyn til hva andre mener og tenker, kommer til å øke betraktelig i tiden fremover. Men vær også klar over at selv om det ikke er din hensikt, kan andre komme til å se deg som mer egoistisk også. En balansegang er alltid det beste. I alle fall ser andre mennesker opp til deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du bør ikke regne med at kjærlighetslivet ditt løper som perler på ei snor. Det behøver ikke være store komplikasjoner, men alt ordner seg ikke slik som du helst gjerne skulle ha sett det. Om du er gift eller ikke, blir hus og hjem viktig på en eller annen måte. Seriøsitet blir viktig.

Yrke, karriere og økonomi
Nå er du inne i årets kanskje beste periode for yrke og karriere. Mange skifter firma, yrke eller får en flott forfremmelse. Økonomiske fordeler følger selvsagt med på lasset. Når det er nymåne den 5. bør du ta de initiativ som er nødvendig for å stake ut din fremtid og målsettinger.

Prioriter: Du er sjefen!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - juni

Vekten juni

23. september - 22. oktober
Greie dager: 4. 8. 13. 18. 24.
Forsiktige dager: 6. 20. 27.

Generelt
Nå ligger det skikkelig godt til rette for sommerreiser. Dess lenger du drar av sted, jo bedre blir det. Om du vil dra deg med å ligge på stranda, kan du godt det. Men du får mest ut av turen og ferien om du legger inn noe med et kulturelt tilsnitt. Om du ikke kan dra nå, så planlegg i hvert fall en ferie. Juli blir også bra for turer. Humøret er bra og du er optimistisk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I tiden rundt midten av måneden blir best om du er på jakt etter den store sommerflørten. Men ikke bare hopp på det første og beste. Du har valgets muligheter nå. Generelt ser det ut til å bli en sommer som går din vei når det gjelder kjærlighet og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi
Du har perspektiv på saker og ting. Mange flotte ideer har du også. Dette hjelper jo bra når du nå går inn i en skikkelig fin tid for yrke og karriere. Dess lenger du kommer ut i juni, jo flere muligheter får du om du tenker på et karriereskifte. Penger følger med i dragsuget.

Prioriter: Livet er mangfoldig.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - juni

Skorpionen juni

23. oktober - 21. november
Greie dager: 6. 10. 15. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 8. 23. 29.

Generelt
Horoskopet ditt er sterkt for tiden. Du føler en indre harmoni og ytre kraft. Nå har du alle muligheter til å lansere dine egne ideer. I så måte vil du gjøre det kjempebra om sluttresultatet involverer andre mennesker på en eller annen måte. Nå har tiden også kommet for å fornye deg selv innenfor de områdene du selv mener du bør gjøre det.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet til de fleste Skorpioner er helt topp for tiden. Sommerflørten er sikret. Den gode trenden bare fortsetter. Ja, kanskje enda bedre. Nå trekkes lidenskap og romantikk på et dypere plan. Men forhold som ikke fungerer, kan definitivt bli en utfordring.

Yrke, karriere og økonomi
Det ser ut som at din make, partner eller en form for en instans, blir den beste bidragsyteren nå. Men siste uken i juni lover også godt for din personlige økonomi. Du er iderik for tiden, så lytt til din indre stemme, noe du bør gjøre. Men samarbeid virker mest lovende.

Prioriter: Klare svar!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - juni

Skytten juni

22. november - 21. desember
Greie dager: 8. 13. 23. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 18. 25.

Generelt
Egentlig bør du gå litt forsiktig fremover. Du har stor selvtillit, og vil gjerne vise andre hva du kan og hvem du er. Men på den annen side, bør du også ta i betraktning at det ikke er sikkert alle setter pris på din væremåte akkurat nå. Hold deg til faktiske forhold, så viser du deg som en person med autoritet. Å tenke før du snakker kan være et annet godt råd.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er det noe du skikkelig kan glede deg over nå i årets første sommermåned, så er det kjærlighet og romantikk. Den single går fra den ene flørten til den andre. Mens de som allerede er i et etablert forhold, får herlige sommerfølelser så lenge du tør å slippe deg løs.

Yrke, karriere og økonomi
Om det blir noen reise nå, ser det ut til at den blir knytet opp til jobben din. Du har mange flotte ideer for tiden, og bør så absolutt satse på å realisere noen av disse. I slutten av juni kan du få et karriere tilbud du slettes ikke vil si nei til.

Prioriter: Skal, skal ikke!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - juni

Steinbukken juni

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 10. 15. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 6. 13. 27.

Generelt
Første uken kan bli litt tøff. Ting ordner seg ikke slik som du gjerne ville. Noe du hadde håpet på, er ikke sikkert går i boks. Også mulig at energien er litt lav. Men resten av måneden kommer alt til å gå så mye bedre. Du stortrives og ser frem til å gjøre nye ting. Nå bør du ikke bare legge vekt på det materielle, men også tenke på den spirituelle siden av livet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Siste halvdel av juni blir best for kjærlighet og samliv. Så dette lover godt for sommerromantikken. Nå liker du å være sammen med andre mennesker. Det er nettopp i en slik anledning at du kan gå hen og forelske deg. Parforhold styrkes gjennom lidenskap og harmoni.

Yrke, karriere og økonomi
Dette blir en travel tid. Men det har du jo ikke noe i mot. Ideene nærmest strømmer på deg, og du får et luksusproblem med å velge de rette. Å tenke samarbeid og at det du vil gjøre også kommer andre mennesker til gode på en eller annen måte, blir viktig. Der ligger det også fortjeneste.

Prioriter: Ting skjer!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - juni

Vannmannen juni

22. januar - 19. februar
Bra dager: 4. 13. 18. 23. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 15. 29.

Generelt
Det blir ikke mye søvn i sommer. Du er fult opptatt av hygge, uteliv og å ha det gøy. Reiser lover også bra, men kanskje best til de steder hvor du føler deg spesielt hjemme. Du er optimistisk og ting ordner seg for deg. Mulig du også er litt ekstra heldig. Men ikke overdriv i ting du vil gjøre. Realisme og nøkternhet er bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En bedre tid for sommerromantikk kunne du knapt ha ønsket deg. Nå ligger kjærlighetens land åpent foran deg. Hva du vil gjøre eller oppnå er egentlig opp til deg selv. Den single går fra det ene eventyret til det andre, mens den gifte nyter sommernatten med sin elskede.

Yrke, karriere og økonomi
Mulig det dukker opp et jobbtilbud du egentlig hadde glemt. Hvis så, ikke hopp på det første og beste. Bruk juni til å reflektere over det. Fra midten av måneden ser også penger lovende ut fra jobben du gjør til daglig.

Prioriter: Livets gleder!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - juni

Fiskene juni

20. februar - 20. mars
Bra dager: 2. 6. 15. 20. 25. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 18.

Generelt
Forhold mellom hjem og karriere kan bli et tema. Mulig at noen gamle saker dukker opp som må avklares. Dette er en topp måned for reiser. Spesielt i første halvdelen av juni kan du egentlig dra hvor du vil. Deretter blir ferie på hytta ved sjøen eller fjellet helt topp. Å bruke tid sammen med familien vil gi deg mange flotte stunder og økt vitalitet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dess lenger du kommer ut i måneden, jo bedre lover sommerromantikk, flørt og moro. Nå er det mulighetens marked. Om du er i et forhold eller ikke, kommer det til å bli mange flotte stunder under sommersolen og i de varme sommernettene.

Yrke, karriere og økonomi
Karrieremulighetene er fortsatt til stede, men mindre viktig enn tidligere. Ta deg tid, og ikke forhast deg i den sammenheng. Gode muligheter kommer til deg når den riktige tiden er inne. Selv om økonomien er bra, vær forsiktig med pengebruken. Men unn deg litt gøy og moro.

Prioriter: Livet er mangfoldig!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop