Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop juli
Kontakt


horoskop juli

Horoskop - Væren - juli

Væren juli

21. mars - 19. april
Greie dager: 1. 5. 15. 20. 24. 28..
Forsiktige dager: 3. 10. 17. 30.

Generelt
Med så mange planeter i horoskopet ditt som er knyttet opp til hus, hjem og familie, sier det seg selv at alt som står deg kjært og nært, kommer til å bli et fokusområde. Ferie hjemme eller på hytta, er perfekt. Du bør også regne med at noen i familien, eller noen du kjenner godt, gjør opprør mot et eller annet. Kanskje er det du selv som setter det hele i gang.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du kommer til å like denne sommeren sett fra et romantisk ståsted. Flørt, lek og svermeri blir liksom en del av hverdagen, eller skal vi si sommernatten. Om det er med kjæresten, eller mer tilfeldige forhold, er helt og holdent opp til deg selv. En forelskelse er fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
Argumenter om både penger og yrke kan komme opp fortere enn du aner. Antagelig fra dine nærmeste. Om du tenker på noe helt spesielt innenfor disse områdene, bør du først og fremst gjøre hjemmeleksa di, og vite eksakt hva du vil. Å vise diplomati vinner du på.

Prioriter: Skill rett og galt.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - juli

Tyren juli

20. april - 20. mai
Greie dager: 3. 8. 17. 22. 31..
Forsiktige dager: 5. 13. 20. 26.

Generelt
Kommunikasjon er den store tingen denne måneden. Det kan jo være greit nå når det er tid for ferie og reiser. Men det ser ut som at du får de beste og flotteste turene om du stort sett holder deg innenlands. Men har du et sted i utlandet som du er spesielt glad i, får du også her fine opplevelser. Å invitere venner hjem til deg selv, gjør stor lykke. Unngå hissige diskusjoner.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er aktiv i kjærlighetslivet ditt, og spesielt i parforhold og samliv. Her viser du både pågangsmot og entusiasme. For den single ser det svært så lovende ut for vellykket sommerflørt og lystige eventyr. Mulig du finner din drømmekjæreste før sommeren er omme.

Yrke, karriere og økonomi
Penger ser fortsatt bra ut, selv om du ikke er så opptatt av materielle verdier som du har vært de siste par månedene. I begynnelsen av juli kan det komme en uventet nyhet eller situasjon, som kan sette både karriere og penger på en prøve. Hva det enn er, ikke overreager.

Prioriter: Du har ordets makt i din munn.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - juli

Tvillingene juli

21. mai - 21. juni
Greie dager: 1. 5. 10. 20. 24..
Forsiktige dager: 8. 15. 22. 28.

Generelt
En tid hvor familie og dine aller nærmeste kommer til å bety mye for deg. Derfor bør du også satse på å sette av kjernetid sammen med dine kjære i sommermånedene. Kommunikasjon og samtaler står høyt for tiden, noe som passer en aktiv og informasjonshungrig Tvilling ekstra godt. Ha også dette i tankene når du legger ut på en herlig sommerferie.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sosialt samvær med både venner og dine nærmeste blir et viktig element for deg. Å invitere folk hjem til deg, gjør stor lykke. Kjærlighet og romantikk på reise enten i nærmiljøet eller på ferieturer virker lovende. At du da treffer noen du får et godt øye til skal du ikke se bort ifra.

Yrke, karriere og økonomi
Du har mange fine planeter i ditt astrologiske pengehus for tiden. Dette indikerer ofte at økonomien er god eller i forbedring. Nymånen den 4. skjer også her. Nok et insitament til å starte på noe som vil få dine materielle goder til å spire og gro i fremtiden.

Prioriter: De nære ting i livet.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - juli

Krepsen juli

22. juni - 22. juli
Greie dager: 3. 8. 13. 22. 26. 31..
Forsiktige dager: 10. 18. 24.

Generelt
Dette blir en sterk og dynamisk tid. Du er i ditt Ess, både for entusiasme og pågangsmot. Det hele starter med at nymånen den 4. skjer i ditt eget stjernetegn. Dette gir ekstra kraft til å sette i gang med noe nytt, særlig for det som du vil skal vokse og gro inn i fremtiden. Du får en hektisk, men også en hyggelig tid. Ferie med dine kjære lover godt. .

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med den store kjærlighetsplaneten Venus sterkt plassert i Krepsen for en stor del av måneden, sier det seg selv at lidenskap og romantikk har en sentral rolle i livet ditt for tiden. Din sjarm og karisma tiltrekker andre. Nå er du senteret i enhver begivenhet.

Yrke, karriere og økonomi
Det ser ikke ut som om noe er for lite for deg for tiden. Din personlighet stråler, ditt kjærlighetsliv florerer, og om ikke dette er nok, kommer du også inn i en super tid for penger og økonomi. Men sørg for at du beholder nøkternhet og realisme i all din luksus..

Prioriter: Dine høyeste drømmer og ønsker.
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - juli

Løven juli

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 5. 10. 15. 24. 28..
Forsiktige dager: 13. 20. 26..

Generelt
Fra en litt tilbaketrukket tid kommer du nå inn i en periode der enhver Løve vil føle seg som plommen i egget. Fra midten av måneden går en serie av planeter inn i ditt eget stjernetegn, samt din egen hersker, vitale Solen. Hvor stor din selvtillit og karisma var fra før, kommer dette bare til å øke. Angående ferie, ja da kan du faktisk velge det som passer deg best..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med kjærlighetsgudinnen Venus i Løven, kan du bare regne med at hun vil kaste glans over dine romantiske sommereventyr. Men en vis form for seriøsitet bør du likevel legge i dine amorøse eskapader. Husk at det kommer også en dag deretter. Men ellers, kos deg!.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien blir stort sett som den er, men det er jo greit, ettersom den i utgangspunktet er bra. Fullmånen den 19. belyser forhold i din daglige jobbsituasjon. Er det noe du har jobbet hardt og ansvarsfullt for å oppnå, kan du faktisk få en grunn til å feire i skinnet av månen..

Prioriter: Solstråler.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - juli

Jomfruen juli

23. august - 22. september
Greie dager: 3. 13. 18. 26. 31..
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 22. 28..

Generelt
Venner og bekjente blir et område i livet som du burde legge vekt på nå. Å dele kvalitets tid sammen med mennesker som deler dine egne interesser, gir deg mange fine impulser. Første uken i juli kan likevel medføre noe stress og uforutsigbarhet. Dette vil inntreffe på områder hvor du føler du ikke har full kontroll. Kanskje burde du vurdere en hjemmeferie i år?.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En måned der endringer i kjærlighetslivet kan inntreffe. Kan være snakk om alt fra småjusteringer til mer alvorlige saker. Fullmånen den 19. vil gi deg klarhet i hvor du står i ditt romantiske liv. Mulig du vurderer å ta et vennskapelig forhold til noe mer intimt og forpliktende..

Yrke, karriere og økonomi
Jobb og penger blir stort sett som de er. Likevel kan det komme noe uforutsett innenfor begge disse områdene. Det kan dreie seg om alt fra samarbeid, til ressurser og materielle goder du deler med andre. Her kan det være snakk om din partner, et firma eller en institusjon..

Prioriter: Tenk deg om før du agerer.
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - juli

Vekten juli

23. september - 22. oktober
Greie dager: 1. 10. 15. 20. 28..
Forsiktige dager: 3. 18. 24. 31..

Generelt
Frem til midten av måneden dreier det seg mye om deg og hvordan du ser deg selv i et verdensbilde. Men husk at ting kan få uante endringer, så vær nøktern og realistisk. Deretter konsentrerer du deg mer om dine nære venner og personer, som deler de samme synspunkter som du selv. Et kurs eller seminar i sommervarmen er ikke dumt..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Romantikk og kjærlighet oppstår i sosiale sammenheng, enten om det er privat eller i forbindelse med jobben. Ja, kanskje er det årets sommerlige firmafest som setter starten på et lite romantisk eventyr? Du viser deg i hvert fall fra en karismatisk og sjarmerende side for tiden..

Yrke, karriere og økonomi
Mange har hatt en fin tid i yrke og karriere. Dette er ennå ikke helt avsluttet. Om du ennå ikke har fått drømmejobben, ikke fortvil. Det er ikke for sent for det. Tenker du å ta et initiativ i penger og økonomi, er dette også en fin tid for slikt. Men ikke gjør noe impulsivt..

Prioriter: Livet er mangfoldig.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - juli

Skorpionen juli

23. oktober - 21. november
Greie dager: 3. 8. 13. 18. 22. 31..
Forsiktige dager: 5. 20. 26..

Generelt
Dette blir en fin måned. Juli starter med at du blir noe mer heldig enn du ellers pleier å være. Lykken smiler imot deg! Det ligger godt an for reiser, og både innland som utland tiltrekker deg. Første halvdel av juli blir kanskje best. Deretter kommer du inn i en tid når du vil vise andre hvem du er og hva du står for. Noen uforutsette endringer bør du likevel regne med..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ser generelt bra ut. Du blir verdsatt av andre. I begynnelsen av måneden kan du treffe noen som kan føre til en romantisk historie. Men mot slutten av juli kan det hele bli testet. Er du ikke fornøyd med situasjonen, la det heller være..

Yrke, karriere og økonomi
Du kommer fra midten av måneden inn i en meget lovende periode for yrke og karriere. For økonomien virker det også svært så lovende. Horoskopet ditt antyder endringer i jobbsituasjonen, så det virker jo lovende. Men ikke selg deg for billig!.

Prioriter: Solen skinner på deg!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - juli

Skytten juli

22. november - 21. desember
Greie dager: 5. 10.15. 20. 24..
Forsiktige dager: 1. 8. 22. 28..

Generelt
En fin og artig sommermåned venter på deg. Første delen blir mer konsentrert om familie og de nære ting i livet ditt, men deretter kommer du til å slippe deg helt løs. Gøy, moro og spennende reiser preger dine opplevelser. En ferietur til utlandet blir topp. Særlig hvis du legger inn et element av lærdom og kulturell utveksling..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Din egen planet, den sjenerøse Jupiter, står i et flott og harmonisk forhold til vår alles store kjærlighetsplanet Venus. Dette indikerer i hvert fall at sommerromantikken er vel ivaretatt. At det kan oppstå en uforberedt situasjon bør du regne med. Men flotte opplevelser får du uansett..

Yrke, karriere og økonomi
Yrke, karriere og penger knyttet opp til dette ser meget bra ut. Mange har nå en flott mulighet til å både få seg ny jobb som det å gjøre det bra økonomisk. Men det kan også være slik at det er din partner som bringer den største lønnsjekken hjem..

Prioriter: Lev livet!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - juli

Steinbukken juli

22. desember - 21. januar
Greie dager: 8. 13. 18. 22. 26..
Forsiktige dager: 3. 10. 24. 31..

Generelt
Først halvdelen av juli er det hus, hjem og familie som krever din største oppmerksomhet. Selv om det utgangspunktet ser lovende ut, kan det likevel skje en uventet begivenhet som krever mer av deg enn du liker. Dette er også flott feriemåned med mulighet for spennende opplevelser. Det ser ut til at det er utlandet som lokker mest for tiden..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du har mange planeter i huset eller område i horoskopet ditt for kjærlighet og parforhold. Den 4. inntreffer også nymånen her. Dette inviterer deg til enten å ta et initiativ til å starte et nytt forhold, eller gjøre ting på en ny måte innen et eksisterende..

Yrke, karriere og økonomi
Verdiskaperen og pengeplaneten Venus, står i et lett og samarbeidsvillig forhold den 20. til din egen planet, den ambisiøse Saturn. Om du er på jakt etter et lån eller å gjøre noe med de materielle godene du deler med andre, er dette et bra tidspunkt for å ta saken i egne hender..

Prioriter: I pose og sekk.
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - juli

Vannmannen juli

22. januar - 19. februar
Bra dager: 1. 10. 15. 20. 24. 29..
Forsiktige dager: 6. 13. 26..

Generelt
Juli kan gi deg litt stress. På hvilke områder dette spiller inn, er mer avhengig av hvor du ikke har full kontroll over saker og ting i livet ditt. Eller det kan også være at noen planer blir endret, som for eksempel ferie og reiser. Men hva det enn er, greier du fint å ordne opp i det så lenge du ikke overreager. Bruk sommeren til å slappe av og ta ting som de kommer..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I utgangspunktet går du inn i en fin tid for kjærlighet og parforhold. Men om du og kjæresten ikke er helt på bølgelengde for tiden, kan det komme noen diskusjoner om ting som må avklares. Kan også være at du må tre støttende til, og hjelpe noen du er glad i..

Yrke, karriere og økonomi
Første halvdel av juli er best for den eller de jobbene du gjør. Likevel kan det komme noen uforutsette endringer i dine daglige gjøremål. Kan være en mindre omlegging av arbeidsmengden. Din partner ser ut til å bli den store økonomiske bidragsyteren denne måneden..

Prioriter: En blandet fornøyelse.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - juli

Fiskene juli

20. februar - 20. mars
Bra dager: 3. 13. 17. 22. 26. 31..
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 28..

Generelt
Du er i harmoni med ditt følelsesliv, og er flink til å uttrykke og tilkjennegi dine emosjoner. Det passer bra, for nå ønsker du å bruke din kreative side til å realisere deg selv. Du er optimistisk og har stor tro på deg selv og det du vil gjøre. Mulig du får en uventet nyhet du må ordne opp i. Kan være at du må tre støttende til for å hjelpe en person du kjenner..

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Sommerromantikken er sikret. Om du er gift eller fri og frank, kommer du til å kose deg med både flørt og lidenskapelige eventyr. Nymånen den 4. er en perfekt tid for å finne en kjæreste om du vil det. Forhold som starter nå, har gode muligheter for fremtiden..

Yrke, karriere og økonomi
Tenker du på å ta ferie fra jobben, bør du gjøre det i de tre første ukene av juli. Deretter kommer du til å bli så travelt opptatt på jobben at du nærmest ikke har tid til noe annet. Økonomien virker bra og optimistisk. Men sørg likevel for at du har orden i økonomien din..

Prioriter: Grønt lys.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop