Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop november
Kontakt


horoskop november

Horoskop - Væren - november

Væren november

21. mars - 19. april
Greie dager: 2. 12. 17. 21. 25. 30.
Forsiktige dager: 7. 15. 27.

Generelt
For en aktiv og enerådende Vær er det kanskje ikke så lett å forholde seg til beslutninger som bør bli tatt i felleskap. Men nå er det nettopp dette du bør gjøre. Selvsagt kan du gjøre alt alene, men ting kommer til å ta lengre tid hvis ikke du samarbeider. I tillegg sliter du deg ikke så mye ut. Årsaken til mye av dette er at din planethersker Mars, går inn i balanserende Vekten.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
At Mars går inn i Vektens tegn, gjør derimot at kjærlighetslivet ditt tar seg kraftig opp. Her viser du nå både entusiasme og initiativ til å bedåre de fleste som du møter på din vei. Nå kan du nærmest boltre deg som du vil i romantikk, lidenskap og sensuelle opplevelser. Kos deg!

Yrke, karriere og økonomi
Som allerede nevnt, å tenke demokrati på arbeidsplassen, er det som gir deg de beste mulighetene. Du trenger faktisk støtte fra andre for å få jobben gjort. Du er inne i en aktiv tid med høyt tempo. Gode ekspansjons muligheter. Økonomien er også bra for de fleste.

Prioriter: Samarbeid.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - november

Tyren november

20. april - 20. mai
Greie dager: 5. 15. 19. 27.
Forsiktige dager: 2. 10. 17. 23. 30.

Generelt
Du har hellet med deg i det meste du gjør. Ting kommer liksom på plass. Du har stor tro på deg selv og ditt. Selvtilliten er på topp. Men likevel, ikke overdriv, og for all del ikke ta noen risikofylte avgjørelser, så vel som innen økonomi som i kjærlighet. Det er ikke sikkert du ser alle muligheter like klart for deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mange har lenge svevd på den rosa kjærlighetsskyen. Dette gjør du fortsatt. I romantikken er du svært aktiv. Dette gjelder den single som den gifte. Er det helt spesielle ting du vil ta opp i et forhold, bør du gjøre det rundt den 17., da snakker du godt for deg.

Yrke, karriere og økonomi
I utgangspunktet tror du at du kan ordne alt alene. Men egentlig er det slik at du oppnår mest i økonomien om du samarbeider. Men det er også mulig at din partner blir den som bringer mest penger hjem for tiden. Uansett, fullmånen den 25. gir deg antagelig gode nyheter.

Prioriter: Rett bruk av energi.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - november

Tvillingene november

21. mai - 21. juni
Greie dager: 2. 7. 17. 21. 25. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 19.

Generelt
Du vil fortsatt kose og hygge deg denne måneden, men livet kommer også til å få en mer seriøs side. Spesielt det som har med forhold til andre mennesker å gjøre. Både nymånen den 11. og spesielt fullmånen den 25. som faller i ditt eget stjernetegn har en fin innvirking på deg. Saker og ting du lurer på blir klarere for deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om du også viser en seriøs side av kjærlighetslivet ditt, er du ganske flørtete av deg. For den single blir dette en herlig tid med masse gøy og moro. Høstmørket legger ingen demper på din romantiske side – heller tvert i mot. En forelskelse er fullt mulig.

Yrke, karriere og økonomi
I mesteparten av måneden er du svært vital og dynamisk i den jobben du gjør til daglig. Engasjementet ditt blir lagt merke til. Du er også flink i både kjøp og salg, uavhengig av hvilket produkt det skulle være. Karrieren kommer også inn i en mer givende tid.

Prioriter: Orden i syskrinet.
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - november

Krepsen november

22. juni - 22. juli
Greie dager: 5. 10. 19. 23.
Forsiktige dager: 7. 15. 21. 28.

Generelt
Dette blir en aktiv måned. Det skjer mye, både på et sosialt og et hjemlig plan. Spesielt i begynnelsen av november blir kommunikasjon meget viktig. Du er flink til å ordlegge deg, og andre lytter til hva du har å si. Selvtilliten er stor, og du setter pris på at andre verdsetter deg for den personen du er. Ta også hensyn til andre menneskers synspunkter.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Forandringer i kjærlighet og romantikk bør du regne med. Men det blir helst av den mer positive arten. Allerede i løpet av den første uken skal du ikke se bort ifra at det skjer en forelskelse. Mange par vil også flytte sammen, eller nye familieforhold blir dannet.

Yrke, karriere og økonomi
Nymånen den 11. påvirker deg på en positiv måte om hvordan du kan øke beholdningen i pengebingen din. Du skal heller ikke se bort ifra at du er litt ekstra heldig rundt den tiden. Om ikke du vinner i lotto, har du i hvert fall optimismen på plass i økonomien. I jobben står du på for fullt.

Prioriter: Vis hva du står for!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - november

Løven november

23. juli - 22. august
Greie dager: 1. 7. 12. 21. 25. 30.
Forsiktige dager: 10. 17. 23.

Generelt
Hus, hjem og familie blir et av hovedområdene du bør konsentrere deg om nå. Første halvdel av måneden bør du sørge for at alt som bør repareres, settes i orden. Dette gjelder på et fysisk som vel på et mentalt plan. Når dette er gjort, merker du at optimisme og selvtilfredsstillelse øker betraktelig. Livlige diskusjoner setter bare en ekstra spiss på tilværelsen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Mulig at ”gamle” kjærlighetshistorier blusser opp på nytt. Uansett starter måneden svært hektisk innenfor alt som har å gjøre med romantikk og lidenskap. Nye forhold blir dannet likesom eksiterende blir forsterket. Men om du og din elskede har noe uoppgjort, kan det også komme en diskusjon.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien virker svært så lovende. Du er optimistisk, og det kommer nye muligheter for en økning i dine materielle verdier. Det kan skje en endring i det du jobber med til daglig. Den ser bra og positiv ut. Men det er du selv som må ta initiativ for at det skal skje.

Prioriter: Hjem, kjære hjem.
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - november

Jomfruen november

23. august - 22. september
Greie dager: 5. 10. 15. 23. 27.
Forsiktige dager: 12. 19. 25.

Generelt
Det skjer mye for tiden, både hos deg og med deg. Det er mange flotte planeter som står sterkt plassert i ditt eget stjernetegn. Dette gir deg optimisme, dynamikk og fremgang. I tillegg har du en egen evne til å tilpasse deg situasjoner som oppstår. Samtidig som du vet hva du vil, er du også diplomatisk. Benytt nymånen den 11. til å lansere et nytt prosjekt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du fri og frank, kan det godt skje en forelskelse i første halvdel av måneden. Uansett hvilken situasjon du er i, opplever du fine og positive forandringer i ditt romantiske liv. I eksisterende relasjoner kommer det en ny giv.

Yrke, karriere og økonomi
For mange har økonomien vært vital og svært så bra. Det forsetter den med, om ikke enda bedre. Din personlige pengeplanet Venus, går inn i et område i horoskopet ditt som har direkte å gjøre med din økonomi. Dette er et godt tegn på fremgang og vekst.

Prioriter: Gå for det beste!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - november

Vekten november

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 7. 12. 17. 25. 30.
Forsiktige dager: 15. 21. 27.

Generelt
Den 8. går din planethersker, vakre Venus, inn i ditt eget stjernetegn. Den 13. gjør aktive Mars det samme. Disse to hendelsenepåvirker mye av hendelsesforløpet denne måneden. Du er dynamisk, viljesterk og samtidig harmonisk og avbalansert. Verdibegrepet, hva det enn måtte være for deg, blir noe du fokuserer på. Du er også opptatt av alternativ og åndelig vekst.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Helt i begynnelsen av måneden kan det skje at en gammel kjærlighetshistorie gjenoppstår. Men det kan også være at du kommer i diskusjon med kjæresten. Særlig om du har holdt et eller annet hemmelig. En romantisk reise i tiden rundt fullmånen blir toppers.

Yrke, karriere og økonomi
Selve karrieren ligger litt rolig for tiden. Men til gjengjeld blir det stor aktivitet på pengefronten. Nymånen den 11. blir en knall god tid til å starte på nye tiltak som får pengebingen din til å vokse. I den tiden har du også hellet med deg i det meste du gjør.

Prioriter: Vær deg selv!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - november

Skorpionen november

23. oktober - 21. november
Greie dager: 5. 10. 15. 19. 27.
Forsiktige dager: 2. 17. 23. 30.

Generelt
Du har en aktiv måned foran deg. Det skjer mye, og ikke minst takket være at vitale Solen går igjennom ditt eget stjernetegn. Ikke bare det, men den 11. er også Nymånen der. I tillegg har du for tiden stort sosialt program, både privat som yrkesmessig. Nå bør du finne den rette balansen mellom dine egointeresser, åndelighet og altruisme. Det er ikke gull alt som glitrer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du på jakt er den store kjærligheten, blir det i sosiale lag du finner den. Nye forhold kan starte, men det kan også være at et eksisterende oppnår noen utfordringer. I alle fall, nå bør du søke en dypere mening med og bak romantikk og lidenskap. Gøy og moro varer ikke evig.

Yrke, karriere og økonomi
Nettverksutbygging blir viktig. Det er her du kan gjøre det store, og helst i begynnelsen av måneden. Den siste uken blir best for alt som har å gjøre med penger og økonomi. Fullmånen den 25. kan gi deg en god grunn til å feire. Godt mulig din partner bringer noen ekstra kroner hjem.

Prioriter: Med avmålt kraft.
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - november

Skytten november

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 7. 12. 17. 21. 30.
Forsiktige dager: 5. 19. 25.

Generelt
Nymånen den 11. er spesielt gunstig for deg. Din egen planet, den optimistiske Jupiter, står i et positivt forhold til denne begivenheten. En fin tid for å starte på nye oppgaver. Ekspansjon og fremgang ligger i kortne. Men du er også inne i en tid hvor du bør gjøre en oppsummering av hvordan det gamle året har vært.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ser litt skjult ut. Hva dette egentlig betyr, vet du best selv. Mulig det er en forelskelse du helst vil holde for deg selv. Men fra den 21. blir i hvert fall romantikk og amour et åpent spill for deg. Da blir det mangt et par som starter på en ny livssti sammen.

Yrke, karriere og økonomi
Der du kanskje gjør det best denne måneden, er i forbindelse med yrket og karriere. Her skjer det mye. Du tar både hånd om dine egne interesser, samtidig som du har en evne til å se helheten. Både en fin lønnsøkning, samt et jobbtilbud, skal du ikke se bort ifra at kommer.

Prioriter: Grip dagen!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - november

Steinbukken november

22. desember - 21. januar
Greie dager: 5. 10. 15. 19. 23.
Forsiktige dager: 7. 21. 27.

Generelt
Mange planeter står høyt i horoskopet ditt for tiden. Dette gir deg en fin følelse av selvsikkerhet. Andre anerkjenner deg også for den dyktige Steinbukken du egentlig er. Du er også mer utadvendt enn du ellers pleier å være. Nå elsker du å delta på sosiale tilstelninger og i festlige sammenkomster. En fin tid for reiser til varmere strøk med strender og palmer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En tid nye forhold kan starte. Søker du deg en make, er det to muligheter for å finne henne eller ham. Det ene er på en reise, ja kanskje til og med til utlandet. Det andre blir i forbindelse med yrket ditt. Men er et eksisterende forhold litt anspent, kan det også komme en diskusjon.

Yrke, karriere og økonomi
Det er yrke, jobb og karriere som lenge har vært et fokusområde for deg. Dette fortsetter også i november. Du viser stor entusiasme og er initiativrik. Har det ikke kommet en forfremmelse, kan den godt komme nå. Økonomien blir stort sett som den er.

Prioriter: Riv deg løs!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - november

Vannmannen november

22. januar - 19. februar
Bra dager: 7. 10. 12. 17. 25.
Forsiktige dager: 2. 23. 30.

Generelt
Det blir ditt ytre liv ut mot verdenen som kommer til å bli satt opp mot ditt hjem og familieliv. Her bør du finne den rette balansen. Eiendomsforhold, eller uløste saker, kan kreve mer av din tid enn du liker. Samtidig er du inne i en indre transformasjonsfase. Nå bør du legge vekk, gi bort eller kaste det du ikke trenger lenger. Dette gjelder på samtlige plan i livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette blir en intens tid for kjærlighet og romantikk. Forhold som har det bra sammen, blir ytterligere styrket. De som sliter, kan ende opp i en mindre behagelig endring. Men når det er sagt, er det for den single gode muligheter for at en kjærlighetshistorie starter opp.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en vital og sterk tid for yrke og karriere. Nå har du muligheter til å skape det du vil. Mange får fete jobbtilbud. I begynnelsen av måneden kan det være at din partner kommer hjem med en hyggelig pengenyhet. Vis tålmodighet i pengesaker.

Prioriter: Bruk dine instinkter.
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - november

Fiskene november

20. februar - 20. mars
Bra dager: 10. 15. 23. 27.
Forsiktige dager: 5. 12. 19. 25.

Generelt
Forrige måneds mange positive hendelser kommer også for en stor del til å fortsette inn i november. Rundt den 10. er en slik dato hvor du både er kreativ, og har en stor forestillingsevne som du kan gjennomføre. Men når vi kommer mot slutten av måneden, bør du være noe mer forsiktig. Da er det virkelighet og ikke fantasi som teller.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du har vært igjennom en stor periode for kjærlighet, både i og utenfor parforhold. Dette forsetter, om enn ikke med enda større intensitet. Kan du unne deg en romantisk reise, blir dette prikken over i’en. Men i alt dette, bør du likevel vise tålmodighet ovenfor din kjære.

Yrke, karriere og økonomi
Samarbeid blir det som gir deg de beste resultatene i yrkessammenheng. Nå har du mange gedigne ideer som du ønsker å sette ut i livet. Dette greier du også. Men fra midten av måneden bør du være meget realistisk i det du vil gjøre. Skille fakta fra ønsketenking blir avgjørende.

Prioriter: Gode tider i vente.
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop